Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Niye toplumdan zorla soyutlanıyoruz?

• FuL_TeLiKe • 16 Ağustos 2007 22:15 • #530523
    sanırım konuyu bitirmek yine bana düştü..

beni siz kötü olmak durumunda bıraktınız:

dış dış dış..
    artık dışlandın..
  • Aria GalaCtiCa • 17 Ağustos 2007 00:20 • #530524
    marduk (görmedim ama kilise yakmış solisti mi ne galiba) dinleyip ben dini bütün müslümanım diyen biri olamaz (olur mu yoksa)

Olur tabi, neden olmasin?

Arkadaslar, muzik bunun adi. Muziklerindeki ogeler hosunuza gidiyorsa, en azindan ucundan bile olsa kulaginizi oksuyorsa bitmistir olay. Cunku bunun bir tek adi var: muzik. Marduk dinlememe hakkina sonuna kadar sahipsin, cunku senin de bir kulagin ve muzikal kriterlerin var. "O kadar beat-blast yapan gruplari sevmiyorum" dersen bu verebilecegin en guzel cevap olur. Ama sirf dini goruslerine uymuyor diye -muzigini sevdigin halde- dinlemiyorsan bu grubu bu bence aptallik olur. Cunku muzik bu, gidip onlarin anti-christ tarikatlarina uye olmuyorsun ki? Ortada notalar var, sana hitap ediyorsa dinlersin bu kadar basit.

Kendimi ornek vereyim: En sevdigim gruplardan Kovenant ateizm, Gregorian Hristiynlik, Gorgoroth (son aylarda cok sogusam da) satanizm propagandasi yapiyor. Ayrica dinledigim ccok sayida Paganizm propagandasi yapan grup mevcut. Peki ben satanist miym, Paganist miyim, Ateist miyim yoksa Hristiyan mi? Dinimin ne ooldugunu es gecin, ama bunlarin hepsine inanmam gibi bir ihtimal var mi?
  • FakireBiSadaka • 17 Ağustos 2007 01:28 • #530525
    Damlaya damlaya göl olur da demişler, hayat tecrübesi olayı.
  • Rock_forever • 17 Ağustos 2007 20:33 • #530547
    marduk (görmedim ama kilise yakmış solisti mi ne galiba) dinleyip ben dini bütün müslümanım diyen biri olamaz (olur mu yoksa)

olur tabi .....ben !!!
  • HeArSe • 17 Ağustos 2007 21:08 • #530549
    kilise yakan varg vikernes.
  • delik beyin • 18 Ağustos 2007 00:06 • #530554
    hayır benim anlamadığım; thrashmiş deathmiş dinlemiyorum, dinlediğim müzik direk grindcore. ankara/dikmende yaşıyorum. dikmenle ilgili o ünlü deyimi hepiniz bilirsiniz. ayrıca sülalemin çoğu ülkücü ya da muhafazakar. mahalleliyle, çevredeki arkadaşlarımla, akrabalarımla çok iyi anlaşıyorum. hepsi beni çok sever. hepiniz soyutlanıyosunuz da ben niye soyutlanmıyorum onu anlamıyorum. sorun bende mi?
  • şermutah • 18 Ağustos 2007 02:10 • #530555
    o konuda benim kültürüm zayıf bir marduk bilirim birde solisti hapise girdiğini bilirim birde bir grup vardı gitaristini solisti doğramıştı onu bilirim birde kilise yakan birini biliyorum kim bunlar bana tek tek açıklasanıza ama hiç dinlemedim sadece arkadaş arasında geyiklerde geçer ordan yani
  • FuL_TeLiKe • 19 Ağustos 2007 10:54 • #530570
    hayırlı evlat..
  • HeArSe • 19 Ağustos 2007 11:08 • #530571
    varg vikernes, 2 klise yaktı birinin rahibini öldürdü birde mayhemin gitaristini :) (benim bildiğim suçları bunlar)
  • metalikmanyak • 19 Ağustos 2007 11:15 • #530572
    Vay be ne yetenekli adammış {!}