marduk (görmedim ama kilise yakmış solisti mi ne galiba) dinleyip ben dini bütün müslümanım diyen biri olamaz (olur mu yoksa)
Olur tabi, neden olmasin?
Arkadaslar, muzik bunun adi. Muziklerindeki ogeler hosunuza gidiyorsa, en azindan ucundan bile olsa kulaginizi oksuyorsa bitmistir olay. Cunku bunun bir tek adi var: muzik. Marduk dinlememe hakkina sonuna kadar sahipsin, cunku senin de bir kulagin ve muzikal kriterlerin var. "O kadar beat-blast yapan gruplari sevmiyorum" dersen bu verebilecegin en guzel cevap olur. Ama sirf dini goruslerine uymuyor diye -muzigini sevdigin halde- dinlemiyorsan bu grubu bu bence aptallik olur. Cunku muzik bu, gidip onlarin anti-christ tarikatlarina uye olmuyorsun ki? Ortada notalar var, sana hitap ediyorsa dinlersin bu kadar basit.
Kendimi ornek vereyim: En sevdigim gruplardan Kovenant ateizm, Gregorian Hristiynlik, Gorgoroth (son aylarda cok sogusam da) satanizm propagandasi yapiyor. Ayrica dinledigim ccok sayida Paganizm propagandasi yapan grup mevcut. Peki ben satanist miym, Paganist miyim, Ateist miyim yoksa Hristiyan mi? Dinimin ne ooldugunu es gecin, ama bunlarin hepsine inanmam gibi bir ihtimal var mi?