-
kaçmaz yaa..
70 YTL feda olsun hepsine..
-
sırf in flames için bile gidilir, kaldı ki sırf in flames filan değill! saygı duydum, hoş organizasyon:)
-
daha bunada bilet almam gerek..110 milyon tutuyo iki festivalin bileti..parasızlıktan sıyırıcam ya slayer megadeth zakk wylde ve in flames i 110 milyona görmek..e-5 e mi çıksam acaba
-
festivale DARK AGE yerine başka bi grup eklenmiş ama garip olan ismini hatırlayamadım siteye de bakmak zor geldi isteyen merak eden baksın ama ben tanımam etmem o grubu...tanıyan çıkarsa da tanıtırsa memnun olurum açıkçası necidir amcalar??
-
Ya abiler ablalar tamam mükemmel organizasyon da ilk 1000 bilet 70 milyon diyo.. Sonrası noolcak beni bilgilendirin... : )
-
-Rock Republic Oper Air Festival bilet türleri:
-16 Mayıs 2005 tarihine kadar, kamping dahil 3 günlük kombine bilet 70.-YTL
-17 Mayıs tarihinden itibaren 3 günlük kombine biletler 80.-YTL olacaktır.
-Günlük biletler 50.-YTL'dir.
-Son gün kombine bilet 100.-YTL, günlük bilet 60.-YTL olacaktır.
http://www.rockrepublic.org
-
01.07.2005
Over Kill
Kronik
Catafalque
Metaroth
Courtyard
Abraxas
02.07.2005
Slayer
To Die For
Alev
10 Fold B-Low
Mourning Caress
False in Truth
Crossfire
Affliction
Uck Grind
Episode 13
03.07.2005
In Flames
Doro
Sick of it All
Cenotaph
Soul Sacrifice
Joke for a While
Self Torture
Pick Pocket
Lil
-
bilgiler için teşekkürler.çok işime yaradı.bol metalli günler hepinize....rockrepublic te görüşmek üzere....
-
in flames,slayer,overkill in yanında sick of it all da var..coşulası diyosanız zaten bir sürü grup var :)
ayrıca doro pesch..geçen sene göremedik bu sene görecez inşalla kadını,pek heycanlı :P
neyse zaten bi tek bu festivale gidilmiyo,ben koyuyorum biriktirdiğim paracıklarımı bi kenara :P
hade bakalım hayırlısı
-
TUTMAYIN ULANNN yasta yok OLEYYYYYYYY gidiyorum acin onumu lunaticbassist geliyo
INFLAAAAAAAAAAAAAAAAMES
oleeeeeeeeeey HURAAA gidiyorum kampa nerdesin kanka kuzen hadi toparlanin !!!