Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• Istanblues • 11 Nisan 2007 00:00 • #627273
    Herkese selamlar...8 Nisan da Ataköy Lisesi olarak Smoke on the water la oradaydık.Geçen seneye nazaran bu sene, grupların performans açısından biraz daha birbirlerine yakın olduklarını gördüm.Geçen seneki yoğun dalgalanmalar yoktu.Tabii ki çok kötü okullar da vardı fakat bu güzel günün ardından düşününce, Yngwie Malmsteen gibi Jimmy Page gibi isimlerin ayak bastığı o sahnenin ışıkları altında alkışlanmak mükemmel bir duyguydu.Umarım finale kalırız ve finale kalan diğer okullarla bu heyecanı bir kez daha yaşarız.Herkese şimdiden başarılar.
    -Ataköy Lisesi Istanblues Band gitaristi-
  • alakasızchsu • 11 Nisan 2007 00:00 • #627274
    üsküdar çağrıbey anadolu lisesi
    quenn - i want to break free performansı

buyrun..
  • alakasızchsu • 11 Nisan 2007 00:00 • #627275
    alttaki mesajda linkler çıkmamış :d üsküdar çağrıbey a.l queen i want to break free performansı..

www.youtube.com/watch?v=HJbMdv3MUMc
    ses kalitesi iyi fakat benim görünmediğim kayıt..
  • alakasızchsu • 11 Nisan 2007 00:00 • #627276
    diğer kayıtlarımızıda youtube'dan izleyebilirsiniz yorumlarınızı bekliyoruz..
  • AlperSina • 11 Nisan 2007 00:00 • #627277
    AlperSina arkadasım biz eleştirilere açığız yanlış anlama gibi bi durum olmaz yani her türlü iyi veya kötü eleştiriler olacağını zaten baştan bilerek girdik bu yarışmaya ki çoğu grup ta bu düşünceyle girmiştir heralde..(Bu arada ben Kemal Atatürk L.'nin gitaristiyim) Ama şu var bateristimizin çok iyi olduğunu iddaa edebilirim.. yani o konuda kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum..
    İkincisi, siz everytime i die çalmıştınız galiba.. Ben inanılmaz bir Children of Bodom hayranıyım.. Tüm şarkılarını bilirim, arkadaslarımın zaman zaman bana Bodomcan diye hitap ettiği bile olur yani o derece.. Ben de açık konuşmak gerekirse everytime i die çalıncağını öğrenince cok heyecanlanmıştım.. Ama hiç hem de hiç beklediğim gibi değildi.(Bu arada sen de yanlış anlama hani bizi eleştirdin diye falan böyle karşılık veriyo gibi olmasın:D) Vokal Alexi yle alakasızdı.. şarkıyı cok hızlı çaldınız ve Gitarlar da iyi değildi pek.. Tekrar söliim yanlış anlama bizi eleştidin diye bunları yazmıyorum.. Biz her zaman eleştirilere açığız..
    11 Nisan 2007 Çarşamba | Yazan: T--RoCk--ToR

Ya benim çok ağzım yandı bu konuda. İnsanlar pek eleştiriye açık değil. Ben de bazen eleştirinin dozajını kaçırabiliyorum. (mesela az önce annemi içgüdüsel davranmakla suçladım 1-2 gün trip artık kısmet...)
    Everytime I Die'ı istediğimiz gibi çalamadık. bunun 2 sebebi var.
    1) Zaman kısıtlı olduğu için metronom yükseldi. Şarkının ağırlığı pek kalmadı.
    2) Bu amfi meselesinden biz de muzdaribiz. Line'ın sesi şarkının yarısına kadar açılmamış. Yani şarkının yarısına kadar solo gitarın sesi yoktu ki bodom gibi melodik öğelerle bezenen/beslenen şarkılar yazan bir grubun şarkısın için felakettir bu durum... Belki de olması gereken şöyleydi: http://www.youtube.com/watch?v=QOfjfbJ-9mM

Bakalım finalde artık kısmetse adam gibi çalarız :)
  • AlperSina • 11 Nisan 2007 00:00 • #627278
    alttaki mesajda linkler çıkmamış :d üsküdar çağrıbey a.l queen i want to break free performansı..

www.youtube.com/watch?v=HJbMdv3MUMc
    ses kalitesi iyi fakat benim görünmediğim kayıt..

kayıt kötü ama performansınız müthiş. BENCE bu seneki en iyi performanslardan biri... Bariz bizden iyi hatta o derece :P ;)
  • SLayraCkEr • 11 Nisan 2007 00:00 • #627279
    ben demin bodom yerine cradle yazmışım.. cradle dinliyordumda o sırada...

fikrimi söylemem gerekirse bu youtube daki kayıtta bence olmamış..
    bir gitarın akordu bozuk..kuvvetli muhtemel kulağımı tırmalayışını baz alırskata sanıyorum si olarabilir..

ama bu istanbul lisesi :) bence finale kalırlarsa daha iyi olurlar ;)
  • rip van winkle • 11 Nisan 2007 00:00 • #627280
  • J_Rudess • 11 Nisan 2007 00:00 • #627281
    kuvvetli muhtemel ne demek lan mert 'kuvvetle muhtemel' ahauha.. garaj hani dejenere turkceye izin vermiyordu :D
  • dekametre • 11 Nisan 2007 00:00 • #627282
    arkadaşlar öncelikle herkese selam....KASDAV da finale çıkacağına kesin gözüyle baktığım okullar;

1-)Mensucat Santral Anadolu Lisesi(favorim)
    2-)Galatasaray Lisesi
    3-)Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi
    4-)İstanbul Lisesi
    5-)Şeyh Şamil(Pentagram)