Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• G on M-Audio • 11 Nisan 2007 00:00 • #627293
    1 gün 1 şarkı 1 yarışma 6 müzisyen

film jeneriği havası katmaya çalıştımda saçmaladım evet...

ya cidden ben bu kadar beğeni beklemiyodum

rammstein - du hast - klavyecisi
    guray kunduraci
  • SwornToSatan • 11 Nisan 2007 00:00 • #627294
    arkdaslar fınle kalamazsak 23 nısan 19 mayıs gıbı gunlerde bu sarkyıı calıcaz:P :D:D ızlemek ıstıyen buyursun gelsın ... =))

haydarpasa teknık
    rammstein - du hast
  • deepestpurple_ • 11 Nisan 2007 00:00 • #627295
    büyük gün geldi! umarım kalabiliriz finale, biletti ticaretti şikeydi bunlar olmaz umarım...finale kalalım ama finaldeki grupların sonuncusu olalım!..yeter ki o sahnede bi dahaa çalalıııım!! (:

bu arada kim şebo çaldı hangi şarkısını? nasıldı video falan var mı arkadaşlar yaa? meraklardayım...
  • demonwizard • 11 Nisan 2007 00:00 • #627296
    Anathema - Deep çalan okul güzeldi.
    Darüşşafaka Lisesi'nin solistinin sesi çok güzeldi.
    HASAL'ın performansı harikaydı.
    Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi de çok güzel seslendirdi parçayı.
    Ben FMW Nişantaşı'nın performansını da beğendim , hoştu.
    Aklıma geldikçe not düşerim buraya =)
    Küçük bir sorum var: Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi ve de Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi'nin performansını izleyebileceğimiz herhangi bir video varmı?
  • T-rock-TOR • 11 Nisan 2007 00:00 • #627297
    Bence cumartesi çalınan da pek parlak değildi. Yanlış anlama kötüydü demiyorum. Ama bateristiniz aksak atak yapamıyor ve vokal cidden kötüydü. Gitarlar güzeldi ama bu canlı performans ve grup bir bütün olarak iyi olmalı "iyi" olmak için
    10 Nisan 2007 Salı | Yazan: AlperSina

öncelikle ben kemal atatürk ün solisti(hani isim benzerliği kafayı karıştırmaya). eyvallah iyi güzelde vokal cidden kötü demek ne sana ne bana ne yoldaki her hangi birine birşey kazandırmaz. eleştiri biraz yapıcı biraz uyarıcı olmalı. bu senin yaptığın bende direk "karalama" izlenimi yarattı. dinlemeyen için bi önyargıdır bu senin yazdıkların.haklısın 20. gruptan sonra falan herkes amfilern kurbanı oldu neyse artık şu sonuçlar gelse de rahata ersek:) internetten de açıklanacak mı bilgisi olan var mı?
  • frozenumblurry • 11 Nisan 2007 00:00 • #627298
    Birtakım aksiliklere rağmen Kadıköy Lisesi olarak bi şekilde çıktık sahneye çaldık Rock the Night'ı :) Nasıl çaldık nasıl indik sahneden hiç farkında değilim tam bi kaos yaşadık gitarımızın kaybolması yüzünden. Bakalım, buna rağmen elimizden geleni yaptık hakedip etmediğimizi öğrenicez yarın. Finale kalırsak çok daha iyi çalıcağımızdan eminim :)
    Bu arada Kadıköy Anadolu Lisesi'nin performansını çok beğendim tebrik etmek istiyorum onları :) Dame de Sion (Is This Love) ve Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi de oldukça iyiymiş :)
    Bize yardımcı olan tüm yarışmacı arkadaşlara teşekkür ediyoruz Kadıköy Lisesi olarak.
    -Rock The Night- Kadıköy Lisesi bassçısı
  • 89boy • 11 Nisan 2007 00:00 • #627299
    kadıköy lisesinin performansı da saydıgın olumsuzluklara ragmen hiç de "fena" degil =)) finale kalırsınız diye düşünüyorum.. en azından normali bu olurdu =))
  • frozenumblurry • 11 Nisan 2007 00:00 • #627300
    Çok sağol :) Umarım normali olur da kalırız :)
  • cerberos • 11 Nisan 2007 00:00 • #627301
    http://www.youtube.com/watch?v=Ttmg-I87Cuc
    Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi
    Lacuna Coil - Swamped
  • baranthalas • 11 Nisan 2007 00:00 • #627302
    Birtakım aksiliklere rağmen Kadıköy Lisesi olarak bi şekilde çıktık sahneye çaldık Rock the Night'ı :) Nasıl çaldık nasıl indik sahneden hiç farkında değilim tam bi kaos yaşadık gitarımızın kaybolması yüzünden. Bakalım, buna rağmen elimizden geleni yaptık hakedip etmediğimizi öğrenicez yarın. Finale kalırsak çok daha iyi çalıcağımızdan eminim :)
    Bu arada Kadıköy Anadolu Lisesi'nin performansını çok beğendim tebrik etmek istiyorum onları :) Dame de Sion (Is This Love) ve Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi de oldukça iyiymiş :)
    Bize yardımcı olan tüm yarışmacı arkadaşlara teşekkür ediyoruz Kadıköy Lisesi olarak.
    -Rock The Night- Kadıköy Lisesi bassçısı
    11 Nisan 2007 Çarşamba | Yazan: frozenumblurry

selam, ben seni gördüm pazar günü ve çok beğendim perfomansını. özel mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. bilmiyorum sevgilin falan var mı ama inanılmaz derecede güzelsin ve ben sana aşık oldum. mümkünse görüşsek tanışsak ? msn adresimi yollarım eğer mesaj kabul edersen. gerçekten çok güzelsin çok özelsin :) seni seviyorum ! umarım sen de beni seversin..