Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• 89boy • 12 Nisan 2007 00:00 • #627347
    the memory remains-FMV Isık Lisesi; finale kalamadık...nedn mi acaba? juride murat boz war var diye mi? riyakar insanlar!!performans sergilerken kafa sallıyorlar,aynı bravo der gibi ama eliyorlar. nerde adillik? nerde sahne performansı??detone olsam da ordan oraya zıplayan , seyrciyi de sarkıya katan nadir performanslardan birini segilerdgmzi soledi herkes,biz de umutlandık,finaldeyiz dedik ama jurinin sahte yuzu su yuzune cıkana kadar!!!!! ama yine de finale cıkanlara basarılar umarım dame de sion alır,kulis arkadaslarımız......

SENEYE GORUSMEK UZERE!!!!!!!!!!!!!

Nişantaşı FMV Özel Işık Lisesi solisti-TUGBERK!!!!!
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: __tooberk__

inanın bizim okuldan sonra ilk sizin okulu aradı gözlerim gelen faxta.. göremeyince baya bi üzüldüm ilk sevinç dalgasının ardından... bence kalmalıydınız kesinlikle ama yılmak yok müziğe devam diyorum =)) basarılar =)
  • kapuzz • 12 Nisan 2007 00:00 • #627348
    Keske kalsaydı dediğim bir grubun gercekten kalması gerektiği sonucuna vardım... Avusturya lisesinin bestesi keşke kalsaydı... Emek, sevgi hersey vardı o bestede... Elenmeyi haketmediler sanırım... Ama onları cok seviyorum herseye ragmen... Üzülmesinler... :) Höbeleniz
  • redpartizane • 12 Nisan 2007 00:00 • #627349
    Neye göre puanladıkları açık!
    Yani burada rezillik ve yağcılık söz konusu.İsmi olan bazı okullar şarkıları berbatta olsa nedense hep finalde yapmayın allahaşkına.Ama Asıl suç bizde!Bu adamlar bizim üzerimizden milyarlar kazanıyor!!!Biz organize olamıyoruz!Bir sene bunları korkutalım bakın neler oluyor!Niye o saçma productiona veriyoruz bu işi,kendi aramızda bir bar kiralıyalım o bizim festivalimiz olsun önemli olan çalmak eğlenmek olsun.At yerine konmaktan bıkmadınız mı hala,hem emeğin karşılığıda alınmıyor.Madem beğenmiyoruz ve hep sinirlenen biz oluyoruz bunlara her yıl milyarlar kazandırmaya gerek yok!!Hem bu arada olcayto kim,aylin aslım kim ya.Aylin aslım dımtıs dımtıs müzikten buralara ne zaman terfi etti?
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: redpartizane

arkadaşlar ben ciddiyim bunlara para kazandırmayalım!o ne biçim jüri ya?
  • RevengeISeek • 12 Nisan 2007 00:00 • #627350
    abicim mesele ne para ne de baska bisey.. dünyanın ne kadar b.ktan insanların ne kadar cıkarcı olduğunu düsünürsek bu zamanda kendimizi yormanın bi alemi yok.. elendik bitti gitti.. eğer arkadaşın birlikte bi festival fikriniz var.. underground metal grupları çağırıp bişeyler yapılabilir.. herkes kendini tanrı zannetmesin.. kimseyide küçük görmesin.. elbet elimizden bişey gelir..
  • baranthalas • 12 Nisan 2007 00:00 • #627351
    Finale kalamadık Rock the Night'la. Gitarın çalınması cart curt gibi problemlerin arkasına sığınmıyoruz. Kalamadıysak elbet bir sebebi vardır. Ama jüri neye göre puanlama yapıyor 10 senedir kimse anlamış değil sanırım. Children of Bodom ile Europe gibi gruplar aynı kategoride yarışmamalı. Gerçi ayrı ayrı değerlendirmek de çok zor. Bilmiyorum nasıl puanlanıyo, önemli değil şu saatten sonra. Çok çalıştık, çok uğraştık, çok gerildik herkes gibi, kayıplar yaşadık :) ama sahneye çıktığımızda çoğu jüri koltuğu boştu, keşke onlar da çabalarımızı görseydi, hissetseydi. Neyse demek ki BU FORMATA GÖRE eksiklerimiz var.
    Finale kalan tüm arkadaşlara başarılar diliyoruz, yine de biliyoruz ki finale kalamayan arkadaşlar müzikle uğraşmaktan hiç bi zaman bıkmayacaklar, bu onların hevesini kırmaya yarayamicak. :)

(Rock the Night) Kadıköy Lisesi bassçısı
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: frozenumblurry

öncelikle hanımefendi size çok pis aşığım bunu belirtmek istiyorum :) lütfen tanışalım..

bence haketmiyen bir sürü okul finale kalmış. özel karahipler lisesi olarak kesinlikle finalde yer almalıydım !! sırf seyirci olmadığı için bilet satamadığım için elendim. haksızlık ülen ! çok özel bir okuldur benim okulum diğer özel okullar gibi değil. offf offf :(

ayrıca kasdav sitesindeki oylamanın finale kalan okullarla alakası var mı çözemedim...
  • emregon • 12 Nisan 2007 00:00 • #627352
    intaş liseliler kimse bizden daha zor şarkı çaldığını idda edemez diyerek biraz iddalı konuşmuş. everytime i die ın geçişleri ve soloları tabi ki, gayet zordur. ancak davul hakaten tebrik edilesi. köklü okul olmak konusunda da biraz abartmışlar. listede hiç adını ilk kez duyduğum bir sürü okul var. lakin diğer dediklerine katılmadan edemiyorum.

istanbul lisesi olarak yorumda everytime i die ile katılmıştık. şarkı anons edildiğinde gelen çığlıklarla, şarkı başlandığında bütün salonun zıplaması ile heyecanlanmıştık. bestede fülüt olsun, binimum akor değişimleri veya bas gitar partileri olsun (hele sözleri ile) kaliteli bir beste çalmıştık. ikisinde de elenmişiz sağlık olsun.
  • stephaniebext • 12 Nisan 2007 00:00 • #627353
    finale kalanların adlarına bakarken bir kaç okulun yokluğuna üzüldüm açıkçası.. bunların başında da avusturya lisesinin bestesiyle nişantaşı ışık geliyo.. bestenin başına zaten sahnede gelebilecek bütün talihsizlikler geldi nerdeyse, ışık da neden kalmadı bilmiyorum. Ama onun dışında da, (bütün okulları bilmiyorum gerçi ama, bildiğim kadarıyla söylersem) finale kalanların arasında finali haketmeyen okul göremedim ben...

Güzel bir final olur umarım, yarın da program açıklanıyomuş...

damdösyondan sevgiler saygılar =)
  • T-rock-TOR • 12 Nisan 2007 00:00 • #627354
    intaş okul konusunu cidden abartmış. biz kemal atatürk lisesi olarak kendi binası olmayan bir okuluz yani yaklaşık 8 senedir(ve finaldeyiz)..başka bi okulun yanında sığıntı gibi okuyoruz.. ve aynı şekilde en zor şarkı falan.. müzikte her zaman senden iyisi vardır bunu kabul etmek lazım. bence yanlış açıdan bakıyorsunuz..bostancı gösteri merkezine çıktınız binlerce kişiye çaldınız var mı bundan daha önemli bişey..umarım bu elenişiniz sizi daha çok kamçılar daha büyük müzisyen olmak adına.. bu arada burak gürpınarın çilekeş alinin athena hakanın falan müzikten anlamadıgını söyleyen arkadaşlarda yanılıyor gibi geliyor bana..finalde herkese başarılar
  • T-rock-TOR • 12 Nisan 2007 00:00 • #627355
    bu arada verilen oylarda ilk 5 e girenler 28 nisanda plaket alacaklar en iyi seyrci ödülü adı altında..onun finalle falan alakası yok..
  • pegasos • 12 Nisan 2007 00:00 • #627356
    http://www.youtube.com/watch?v=_pYrqOHZygU

Bu Metallica-Memory Remains performansimiz.Secilmedik arkadaslar.secmediler.cok rica ediyorum bir izleyin ve nasil bir yarismada yaristigimizi gorun.bizi para tuzagi olarak goren igrenc bir yarisma.secilmedik diye boyle konusmuyorum.ama en azindan finalde olmasi gereken 10 okul yok..ayip ayip...HAYVANLAR GIBI HATASIZ CALDIK.BIZ NERDE YALNIS YAPTIK PEKI MURAT BOZ?(kasdavda ne isi varsa...)