Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• skater_memo • 13 Nisan 2007 00:00 • #627379
    ya da juri Metallica'nın şarkılarını klasik olarak görmesinden kaynakalanan bir sorunda yaşanmış olabilir

fuel finale kaldı ama...
  • RevengeISeek • 13 Nisan 2007 00:00 • #627380
    şarkının zorluk derecesi onun kalitesi değildir en zor parçayı çalan en iyi ödülü olucak diye bir durum yok bu yarışmada olamazda.. müzik hız ya da zorluk değildir.. müzik hissetmektir
    13 Nisan 2007 Cuma | Yazan: alakasızchsu

hep sakin olmaya çalışıyorum ama olmicak sanırım..

kesinlikle sana katılıyorum.. katılarak gülüyorum demek istedim yani.. şarkının zor olması olmamalıydı zaten bizi finale çıkaracak olan.. zaten hissederek yaptığımız bişeydi sahnedeki olay..

anlayamadığım şey şu.. neden özellikle (hepsi değil sadece bi kısmı) finalistler kırk yıldır müzikle uğraşıyormuşcasına göklerde dolaşıyor.. teşekkürler ama müziğin ne olduğunu öğrenmek için başkasına ihtiyacımız yok..

finalistlere başarılar..
  • SwornToSatan • 13 Nisan 2007 00:00 • #627381
    ya arkdaslar herkes haklı aslnda sıke olup olmadıgını cıdden bılmıyorum ama herkesın kendını fınalde gormesınden kaynaklanan bısey. bız fınale kaldık bır teknık lıse olarak 3 senedır katılıyor okulumuz .. ne bılındık bır okul .. ne ozel .. . vede 150 bılet sattık .. bumu sıke eger buysa cıdden kendımden utanırdım ama fınale kalanların haklarını yemesek.. ayrıca bu gun gıttık ve eksıklerımızle artılarımızı bıze soledıler yapmamız gerekenlerı.. jurının aldıgı notlar ne dusunduklerı .. herneyse sonuc olarak hakları yenenler olmustur ama genelleme yapmadan once bı dusunun, tabıkı bazı kısıler kalcak fınale bagzıları elenıcek kendıne yedırememe gıbı bı olay sacma gelıyor bunu yarıs olarak gormek mantıksız aslnda .. oraya cıkıp eglenmek dıılmı zaten dogru olan gecen sene eglence ıcın cıktık kalamadık ne bı uzuntu nede baska bısey ertesı gun unutmustuk bıle .. hırs yapmaya gerek de yok.. nese ıcımı doktum =))) herkese basarılar
    Haydarpaşa teknik basscısı
    rammstein - du hast
  • Leprosy_666 • 13 Nisan 2007 00:00 • #627382
    Neye göre puanladıkları açık!
    Yani burada rezillik ve yağcılık söz konusu.İsmi olan bazı okullar şarkıları berbatta olsa nedense hep finalde yapmayın allahaşkına.Ama Asıl suç bizde!Bu adamlar bizim üzerimizden milyarlar kazanıyor!!!Biz organize olamıyoruz!Bir sene bunları korkutalım bakın neler oluyor!Niye o saçma productiona veriyoruz bu işi,kendi aramızda bir bar kiralıyalım o bizim festivalimiz olsun önemli olan çalmak eğlenmek olsun.At yerine konmaktan bıkmadınız mı hala,hem emeğin karşılığıda alınmıyor.Madem beğenmiyoruz ve hep sinirlenen biz oluyoruz bunlara her yıl milyarlar kazandırmaya gerek yok!!Hem bu arada olcayto kim,aylin aslım kim ya.Aylin aslım dımtıs dımtıs müzikten buralara ne zaman terfi etti?
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: redpartizane

aynı şeyi arkadaşlarla konuşuoduk biz de, sponsor ve mekan olsa güzel bi organizasyon ayarlanabilir. ses sistemleri adama benzese yeter zaten.
    13 Nisan 2007 Cuma | Yazan: skater_memo

Arkadaslar böyle bir yarısma var zaten bu sene kasım ayında yani gecen 2006 klasım ayında ikincisi düzenlenmişti Coverfest adında Studio Live de gercekleşiyor gercekten kaliteli grupların cıktıgı güzel bir liseli genc yarısması :) birde soundcheck vardı ama o sanırım gecen sene duzenlenmedi!

Birde Gruptan arkadasım olan canberk cakmak' a su konuda katılmıyorum finalist grupların hakkını yemeyin demiş canberkcim okudugum kadarıyla kimse kimsenin hakkını yemiyor arkadaslar haklı olarak sisteme karsı intasın finale kalamamasına ben gercekten uzuldum cidden iyi bir performans youtube dan izledigim kadarıyla! fakat bazıları diyorki memory remains kalamadı finale normal cunku sarkıya vokalin sesi yetersizdi veya o gunku sanssızlıklarıydı daha once daha iyi olabilir vokalin sesi kısılabilir fakat o 4 dakikalık zaman sürecinde o sesi ben beyenmedim ki bu benim şahsi gorusum! Skater Memo kardesim sanırım sen HPAL ın vokal ve gitaristiydin kalamamanızın nedeni bana kalırsa şu bir kere metallica söylemek kolay gorunsede gercektende zor bir iştir james in vokali o kadar da kolay degil cok kirli ama güzel bir ton vardır onu yakalamak inanki zordur caldıgınız parca normalde uzun olan bir parca eger bu parca kısaltırlırsa parcanın bir esprisi kalmaz kısaltılabilecek bir parca olsa idi james le lars abimiz kısaltırlardı! Senelerdir bu yarısmaya b.k atıldı ama senelerdirde yarısma sonrası bu tip tartısmalar oldu ben 3 senedir katılmaktayım bu yarısmaya bu tip seyler oldugu icin hic bi zaman abi kjalamadık nası kalamadık falan filan diye yakınmadık anlamı yok ben hep eglencesine cıktım bu yarısmaya cokta güzel bir anı oldu benim icin finale kalmısım kalmamısın ne farkeder sadece o sahnede bir daha olmak benim icin müthiş bir eglence olur o atmosferi yakalamak zor her hafta müzik yapsamda bar atmosferiyle o bostancının kalabalık binlerce kişinin beni izledigi atmosfer kesinlikle bir olmuyor demem o ki arkadaslar keyfinize bakın onunuzde dahada lise hayatı varsa cıkın eglencenize bakın ;) sevgilerle

Kaan Acurol
    Haydarpasa Teknik Okulları
    Rammstein Du hast
  • Leprosy_666 • 13 Nisan 2007 00:00 • #627383
    Ha birde bir arkadasım demişki!
    Hem bu arada olcayto kim,aylin aslım kim ya.Aylin aslım dımtıs dımtıs müzikten buralara ne zaman terfi etti?
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: redpartizane

Olcayda ünlü saygın bir müzik adamıdır bunu goz ardı etme müzik adamı dedigin müzisyen dedigin her türlü tarzla ilgilenir dinler veya dinlemez ama ilgilenir ki ayrıca bu yarısma pop müzik yarısması diye geciyor bunuda unutmamak lazım tabi!
  • cavalye • 14 Nisan 2007 00:00 • #627384
    Bu elenen gruplar madem jüriyi beğenmeyip eleştiriyorlar, peki ya o eleştirdikleri jürinin ya da jürilerin puanlarıyla finale çıksalardı o zaman ne olurdu? işin rengi değişirdi tabi.. Emin olun elenseydik çok üzülürdük ama bu sadece bununla kalırdı.. jüriye en ufak bir kötü söz söylemezdik.. Zaten jürinin adaletine güvenmicek okul delikanlı gibi orda jürilerin isimlerini görünce giderdi burda elendikten sonra konuşmazdı.. HERŞEY MÜZİK İÇİN!!!
  • cavalye • 14 Nisan 2007 00:00 • #627385
    -BİR KASDAV YARIŞMACISININ JÜRİYE MEKTUBU-

KAZANIRSA;

Sevgili jüri.. beni seçtiğin için seni çok seviyorum.. Sen zaten bu Türkiyenin en iyi jürisisin.. İnşallah ilerde çok iyi yerlere gelirsin.. odamda posterlerin asılı.. Allah uzun ömürler versin sağlıcakla kal vs gibi güzel sözler...

ELENİRSE: (allaaaahhh kaçııınnnn)

ulan jüri denilen mahlukat sen nası elersin beni.. ulan o kadar çalıştık utanmadın mı elerken.. kaç para verdiler ha söye.. yazık değil mi bize.. senden müzik adamı mı olur zaten.. ilerde karşıma çıkma..

made by sercan
  • Leprosy_666 • 14 Nisan 2007 00:00 • #627386
    Mektuplar cok yerinde olmus sagol sercan :)
  • cavalye • 14 Nisan 2007 00:00 • #627387
    KADİR HAS ANADOLU LİSESİ
    H.İ.M- JOİN ME videosu allta yazan linktedir iyi seyirler..

http://www.youtube.com/watch?v=w9vt0GazyqQ
  • skater_memo • 14 Nisan 2007 00:00 • #627389
    Skater Memo kardesim sanırım sen HPAL ın vokal ve gitaristiydin

yok ben ritm gitaristim vokal olmayan gitaristtim yani. ben zaten biz süperdik gibi birşey demedim, elbette james gibi söleyemezdi ama diğer metallica yapan arkadaşların vokalinden iyiydi bence bizimki.

Arkadaslar böyle bir yarısma var zaten bu sene kasım ayında yani gecen 2006 klasım ayında ikincisi düzenlenmişti Coverfest adında Studio Live de gercekleşiyor gercekten kaliteli grupların cıktıgı güzel bir liseli genc yarısması :) birde soundcheck vardı ama o sanırım gecen sene duzenlenmedi!

evet o yarışmaları biliyorum ama benim kafamdaki daha farklı bişi şöyle ki: festival gibi olcak yarışma değil. ilk başta bi kaç okul olcak sonra geleneksel olunca okul sayısı artar. işte her sene bi okul ev sahibi olcak her okul cıkıp 3 şarkı felan calar. ses sistemide bi kaç okul bi araya gelince iyi bişi alınabilir. öyle işte kardeş okul arıyoruz şimdilik: haydarpaşa anadolu lisesi, burak bora anadolu lisesi ve intaş lisesiyiz :D