-
Arkadaslar Haydarpasa Teknik Okulları Olarak cok sevincliyiz 3 sene sonra bir ilk basardık okul adına :D Finalde beraber yarısacagımız diger arkadaslara basarılar diliyorum kalamayan arkadaslar adına uzgunum arkadaslar inanın adaletli bir yarısma degil ben acıkcası bu senede ümitli degildim kasdavdan sonucta 10 senedir konusulan bir muhabbet en cok bilet satan kazanıyor fazla bilet satmadık 150 bilet sattık ama bilmiyorum yani emegin hakkı bence verilmiyor gonul isterdiki tüm okullar tekrar cıksın herkez kendi capında bir seyler yapmaya calıstı yaş ortalamasına baktıgımızıda calanlarda 17 yi gectigi pekte soylenemez ben 19 yasımdayım benim icin guzel bir mutluluk yasında vermiş oldugu bir tecrübe tabikii bu tip seylerde gozum yok tabii ki o sahneye cıkmak cok eglenceli insana mutluluk veren bir sey fakat ben bu işten paramı kazandıgım icin emin olun sizden daha az zevk alıyorum cunku ben bu zevki her pazar cıktıgım bardan alıyorum arkadaslar kesinlikle müzigi bırakmayın yeteneksizim diye bırakmayın boyle boyle ufak seylerle baslayın emin olun faydasını goreceksiniz. Finalde gorusmek üzere bu arada Haydarpasa Teknik Okulları olarak finaldeyiz ve 9 uncu sıradayız sıramız gayet güzel umarım hepiniz orda olursunuz hepinizi costururuz hepinizi eglendiririz finalde gorusmek uzere saglıcakla kalın...
Kaan Acurol
Haydarpasa Teknik Okulları Rammstein Du hast
Ve Broken Chains her pazar Taxim Bachus Bar Heavy Metal Geceleri :D Giriş Ücretsizdir!!
www.brokenchains.garaj.org
Reklamın iyisi kotusu olmaz geyik tabi bunlar yanlıs anlasılmayalım! :D:D
-
ne abartmasından bahsediliyo ya? tabi ki bostancıya çkıp çalmak çok önemliydi ve tabi ki müzikte hep senden iyisi vardr! ama bu yarışma ve yarışmacılar belirli . ben kimseyi eleştirmek için sölemedim bazı şeyleri. hatta yine söylüyorum. finale kalanları tebrik ediyorum.
benim derdim kimseyle değil. bu elemeleri yapanlarla. hakeden arkadaşlar zaten finaldeler ama hakeden ve finalde olamayan da çok okul var. eğer bu bir müzik yarışmasıysa evet iddia ediyorum en zor şarkıyı biz yaptık ve elendik. demekki müziğe bakılmıyormuş.
zaten iş işten geçti. konuşmanın alemi yok. herkeze başarılar.
kadıköy intaş lisesi - orhan
şarkının zorluk derecesi onun kalitesi değildir en zor parçayı çalan en iyi ödülü olucak diye bir durum yok bu yarışmada olamazda.. müzik hız ya da zorluk değildir.. müzik hissetmektir
-
juri ayakta alkışladıgı grupları bile finale bırakmadı...daha kim ne bekliyor ki..?
-
Neye göre puanladıkları açık!
Yani burada rezillik ve yağcılık söz konusu.İsmi olan bazı okullar şarkıları berbatta olsa nedense hep finalde yapmayın allahaşkına.Ama Asıl suç bizde!Bu adamlar bizim üzerimizden milyarlar kazanıyor!!!Biz organize olamıyoruz!Bir sene bunları korkutalım bakın neler oluyor!Niye o saçma productiona veriyoruz bu işi,kendi aramızda bir bar kiralıyalım o bizim festivalimiz olsun önemli olan çalmak eğlenmek olsun.At yerine konmaktan bıkmadınız mı hala,hem emeğin karşılığıda alınmıyor.Madem beğenmiyoruz ve hep sinirlenen biz oluyoruz bunlara her yıl milyarlar kazandırmaya gerek yok!!Hem bu arada olcayto kim,aylin aslım kim ya.Aylin aslım dımtıs dımtıs müzikten buralara ne zaman terfi etti?
12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: redpartizane
Arkadaşlar,bunlara alışalım katıldığımız sürece.Katılıp elenip eleştirmek bir yere kadar ,10 yıldır zaten belli olayın iç yüzü,ama bir kere herkes karar verip kasdava katılmayı reddederse bakın neler değişiyor!!!
-
ben 1. olmak için en zor şarkıyı yaptık demedim zaten.. lafı bi tarafından anlamasın kimse. kimseye lafım sözüm yok. ama bu sene yapılan en zor şarkı ve en eğlenceli şarkılardan biriydi ve zaten bizde 2000 kişi falan kalmıştı ve onları da coşturduk ve jüri ayakta alkışladı. peki sorun neydi? ilk 3 e giremeyiz anlarım ama ilk 30 a bile girememek bu harika performansla çok koydu.
sadece bunu söylemek istedim. finaldekilere başarılar..
-
şarkının zorluk derecesi onun kalitesi değildir en zor parçayı çalan en iyi ödülü olucak diye bir durum yok bu yarışmada olamazda.. müzik hız ya da zorluk değildir.. müzik hissetmektir
13 Nisan 2007 Cuma | Yazan: alakasızchsu
kesinlikle katılıyorum..
-
Neye göre puanladıkları açık!
Yani burada rezillik ve yağcılık söz konusu.İsmi olan bazı okullar şarkıları berbatta olsa nedense hep finalde yapmayın allahaşkına.Ama Asıl suç bizde!Bu adamlar bizim üzerimizden milyarlar kazanıyor!!!Biz organize olamıyoruz!Bir sene bunları korkutalım bakın neler oluyor!Niye o saçma productiona veriyoruz bu işi,kendi aramızda bir bar kiralıyalım o bizim festivalimiz olsun önemli olan çalmak eğlenmek olsun.At yerine konmaktan bıkmadınız mı hala,hem emeğin karşılığıda alınmıyor.Madem beğenmiyoruz ve hep sinirlenen biz oluyoruz bunlara her yıl milyarlar kazandırmaya gerek yok!!Hem bu arada olcayto kim,aylin aslım kim ya.Aylin aslım dımtıs dımtıs müzikten buralara ne zaman terfi etti?
12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: redpartizane
aynı şeyi arkadaşlarla konuşuoduk biz de, sponsor ve mekan olsa güzel bi organizasyon ayarlanabilir. ses sistemleri adama benzese yeter zaten.
-
Bu juri üyelerinin önünde duran dosyaları gördünüzmü? resimlerde muhtemelen içinde bütün okulların adları teker teker var ve oraya enstrumanların vokalin görsel öğelerin puanı veriliyor sanırsam..biz bu notları görsek ya..bi nevi yazılıdan düşük not alıp kontrol etme isteği gibi..evet mesala bizim eksiğimiz neydi? kötümü çaldık?..vokalmi çok kötüydü kıyafet olarak çolapamyıdık...o listede şu maddeler varmı?:
xxx okulunun kaç bilet sattığı ..........
xxx okulunun özel olup-olmadığı ........
xxx okulun yaptığı şarkının "bilindik" olup olmadığı .....
bu maddeler belki o listede yoktu ama asıl resmi maddeler buydu kafalarda belkide listede 10 numara 5 yıldızdık (elenen okullar içinde söylüyorum) ama düzenleyenler jurinin puanlamasını koyverip bunu kabul gördü diye düşünüyorum
Favori gruplar zaten çıkıcaktı finale..yoksa zaten kabak gibi ortaya çıkardı kasdavın olayı çokda belli etmemek lazım değilmi?...tabi yerseniz..
kulsiteki tuvaleti kapatıp sırf 1 er milyon sışma parası kazanmak isteyen bir "paragöz" kuruluşundan çokta iyi şeyler beklentisinde bulunmak bataklığı görüp çivi dalışıyla içine atlamak gibidir..kulistesin sıra sana geldi güvenlik görevlisi(!) içeriye almadı işemene..git o zaman davulun kenarına veya sahneye işe..olay ol tepkini belirt bunlar alternatif protesto yöntemleri..ya da amfin bozuldu yazdığın besteledeğin sololar boşamı gitti? mikrofona git de işte sizin uçkurunuz yüzünden..amfilerin dandikliğinden bahset elen ama efeler gibi akılda kalıcı ol..yap bunları !... ben yapardım bunları ama Allahtan böyle durumlara "biz" yakalanmadık ama olabilirdide...
-
4.ve son senem hep kaldık finale iyi bi organizasyon olduunu söyliyemiycem ama müzisyen dediine,tecrübe tecrübedir.bu sene de anouk-nobody's wife söyledim.darüşşafaka lisesi.finale kalan tüm diğer arkadaşlara başarılar şimdiden...
-
Öncelikler sonuçlar karşısında şok olduğumu söyleyerek başlayayım sözlerime..!!
Favorilerimi cumartesi eve gelir gelmez yazmıştım...yarısı kazandı yarısı kaybetti...Metallica'nın Creeping Death-Sad But True-The Memory Remains şarkılarını çalıp ve elemeyi geçemeyen arkadaşlara çok üzüldüm.Bunun tek bir açıklaması var...Juriyi etkileyemediniz belki -ki hepinizin sahne performansı muhteşemdi- ya da juri Metallica'nın şarkılarını klasik olarak görmesinden kaynakalanan bir sorunda yaşanmış olabilir...Bunların hepsini geçelim juriydi, biletti, oydu buydu falan filan..
Sadete gelmek lazım ki beni en çok etkileyen olay bu oldu..Bazı arkadaşlarımız kaybettikleri için çok üzgün ve de bazıları finale kalan bazı gruplardan -bence- daha iyi çaldı.Bunun üzerine bazı arkadaşlarımızın diğer gruplara "Çalamadınız" "Biz sizden daha iyiydik." gibi söylemleri çok gereksiz ve gereğinden fazla iddaalı...
Gördüm ki bazı arkadaşlarımızda benle aynı fikirde "alakasızchu, deepestpurple, rip van winkle...
Son olarak hepimiz çok eğlendik...Finalde buluşmak üzere ;)
Herkese Bol Şans..!