Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• rip van winkle • 12 Nisan 2007 00:00 • #627357
    öf bıktım her sene aynı şey ya.. elenen tüm okullar mı hatasız olur.. işin eğlence kısmında kalın arkadaşlar rica ediyorum
  • rip van winkle • 12 Nisan 2007 00:00 • #627358
    yarışmayla ilgili ileri geri konuşan ya da konuşmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum:
    eğer finalist olup ödül almış olsaydınız... yarışmanın adil olmayan (!) yanları sizin ne kadar ne tarafınızda olacaktı?... lütfen diyorum rica ediyorum vs... eğlenmenize bakın gözünüzü seviyim bu kadar liseliyi bi araya getiren bi yarışma.. başka nerde bulucaksın? ye iç eğlen işte stres at.. neden stres yaratılıyo? ayrıca.. en zor şarkıyı çalıyo da olsa bi grup eğer sahneyi dolduramıyosa, kurulumları gecikmişse şarkı rötar yapmışsa isterse kusursuz çalsın bence başarılı sayılmaz.. bizi izleyenler bilir.. yutubda da gözüküyo sunucular sunumu bitirir bitirirmez şarkıya girdik.. ahım şahım bi şarkı da olmamasına karşın enerjikti ve sahne şovuna müsaitti zira finale kaldık.. yani özetle:
    zor t..lı bi şarkı çalmak yerine.. profesyonellik yolunda bikaç adım bişeyler göstermek daha amaçlı ve güzel olur.. finale kalan okullar da hemen hemen bunun üzerine finale kalmıştır bence.. jüri silme müzisyen dolu değildi farkındaysanız.. sahne şovundan anlayanlar müzik piyasasını bilenler vardı.. sonuçta bu konservatuar seçmesi değil müzikalitenin yanında bazı şeyler daha yarışıyo sevgili arkadaşlar..
    lütfen sakin olalım.. eğlenmemize bakalım ;)
  • RevengeISeek • 12 Nisan 2007 00:00 • #627359
    finaLde oLan arkadaşlara lafımız yok.. sadece susturamadığımız bir isyan var içimizde.. o yüzden tepkilerimize dikkat edelim sinirimizi birbirimizden cıkarmayalım..
  • BetterOfDead2 • 12 Nisan 2007 00:00 • #627360
    ne abartmasından bahsediliyo ya? tabi ki bostancıya çkıp çalmak çok önemliydi ve tabi ki müzikte hep senden iyisi vardr! ama bu yarışma ve yarışmacılar belirli . ben kimseyi eleştirmek için sölemedim bazı şeyleri. hatta yine söylüyorum. finale kalanları tebrik ediyorum.

benim derdim kimseyle değil. bu elemeleri yapanlarla. hakeden arkadaşlar zaten finaldeler ama hakeden ve finalde olamayan da çok okul var. eğer bu bir müzik yarışmasıysa evet iddia ediyorum en zor şarkıyı biz yaptık ve elendik. demekki müziğe bakılmıyormuş.

zaten iş işten geçti. konuşmanın alemi yok. herkeze başarılar.

kadıköy intaş lisesi - orhan
  • cavalye • 12 Nisan 2007 00:00 • #627361
    arkadaşlar çok mutluyum.. okula fax gelince sevincimden çıldırdım.. Okulun koridoru koptu haber ulaşınca... Finale kalan herkese başarılar.. Finalde görüşmek üzere...

KADİR HAS ANADOLU LİSESİ
    H.İ.M- join me
    electro gitarist sercan....
  • RevengeISeek • 12 Nisan 2007 00:00 • #627362
    yarışmayla ilgili ileri geri konuşan ya da konuşmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum:
    eğer finalist olup ödül almış olsaydınız... yarışmanın adil olmayan (!) yanları sizin ne kadar ne tarafınızda olacaktı?... lütfen diyorum rica ediyorum vs... eğlenmenize bakın gözünüzü seviyim bu kadar liseliyi bi araya getiren bi yarışma.. başka nerde bulucaksın? ye iç eğlen işte stres at.. neden stres yaratılıyo? ayrıca.. en zor şarkıyı çalıyo da olsa bi grup eğer sahneyi dolduramıyosa, kurulumları gecikmişse şarkı rötar yapmışsa isterse kusursuz çalsın bence başarılı sayılmaz.. bizi izleyenler bilir.. yutubda da gözüküyo sunucular sunumu bitirir bitirirmez şarkıya girdik.. ahım şahım bi şarkı da olmamasına karşın enerjikti ve sahne şovuna müsaitti zira finale kaldık.. yani özetle:
    zor t..lı bi şarkı çalmak yerine.. profesyonellik yolunda bikaç adım bişeyler göstermek daha amaçlı ve güzel olur.. finale kalan okullar da hemen hemen bunun üzerine finale kalmıştır bence.. jüri silme müzisyen dolu değildi farkındaysanız.. sahne şovundan anlayanlar müzik piyasasını bilenler vardı.. sonuçta bu konservatuar seçmesi değil müzikalitenin yanında bazı şeyler daha yarışıyo sevgili arkadaşlar..
    lütfen sakin olalım.. eğlenmemize bakalım ;)
    12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: rip van winkle

kesinlikle sana katılıyorum.. mesela sen finaldesin ve bi çok şeyin farkında değilsin belkide? bu soruyu kendine de sorabilirsin..
    ayrıca zor parçayı çaldık ödülü bize verin gibi bi çağrımız yok.. bizden çok daha iyi gruplar vardı sahnede bunları kabul ediyoruz.. ama biz müziği biraz daha kasıp profesyonel bişeyler çıkarmaya çalıştık.. bunu da başardığımıza inanmıştık açıkcası.. bi çok kişide böyle düşünüyordu.. dediğim gibi biraz hayal kırıklığı sinire neden olabilir.. ama seçimlerin bazılarının hatalı olduğu bariz.. haklı olanların bariz olduğu kadar hemde..

tekrar tekrar tekrar başarılar finaldekilere.. :)
  • baranthalas • 12 Nisan 2007 00:00 • #627363
    youtube da izledim memory remains'i. ben juride olsam kesinlikle finale bırakır üzerine ödül verirdim. mükemmel bir performans bence. seyircilere söyletme olsun, vokalin tavırları sahne duruşu olsun gayet iyi. james hetfield izlese aferin der :)

bu şarkı kesinlikle finalde yer almalıydı. haksızlık diyoruz ya işte bu olay haksızlık.

grupla hiç bir alakam yok. tanımam etmem kadıköy lisesini destekliyordum ama onların finale kalamamasından daha çok koydu bu :)
  • deepestpurple_ • 12 Nisan 2007 00:00 • #627364
    arkadaşlar selamlar herkese...smoke on the water'la finale kaldık çok sevindik ama,

açıkçası söylemek istediğim bir kaç birşey var...öncelikle, bu bizim ilk kasdavımızdı ve sadece ve sadece o güzel sahnede çalmaktı önemli olan bizim için, ve o kalabalığa çaldık, eğlendik yeni insanlar tanıdık şimdi birinci de olsak sonuncu da olsak hiçbirşey bu güzel mutluluğu değiştirmeyecektir...elenen arkadaşlar, lütfen kendinizi paralamayın boşuna...ne kadar güzel hepimiz müzikle uğraşıyoruz, emek harcıyoruz...birilerinin bizi birinci ya da üçüncü beşinci seçmesi gerçekten bu kadar önemli midir? bir kere hepsinden önce müzik yapıyoruz, sanat yapıyorz ve biliyorsunuz demek istediğim bu kavramlarda iyilik güzellik görecelidir ;) yani aslında önemli olan eksiklerimizi bilmek gidermeye çalışmak ve de bunları yaparken eğlenmek...lütfen kimse kimse üzülmesin...tabii ki de orada bir kez daha çalmak hepimiz için muhteşem olurdu ama bir eleme söz konusuysa, birileri mutlaka ki elenecek demektir zaten...

şimdi diyebilirsiniz sen niye bu kadar bilmiş bilmiş konuşuyorsun diye...ben bugün faks gelmeden önce bunları düşünüyordum ve çıkardığım sonuçlar bunlardı (: ve şunu da belirtmek istiyorum, 30 bileti geçtiğimizi hiç sanmıyorum ;) lütfen elenen arkadaşlar üzülmesinler...biz önce kendimizin jürisi olalım.ki mesela böyle olunca ben bizim grubu sınıfta bırakıyorum (: aynen çalışmaya, kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz...hatta kocaman kocaman teşekkürler kasdava, o sahnede çalmayı öyle bir tecrübeyi bize yaşattığı için. (: ben dün gece çok üzdüm kendimi kesin kalamicaz diye de ondan böyle konuşuyorum şimdi... (:
  • blisshirley • 12 Nisan 2007 00:00 • #627365
    itiraf edeyim, yazılanların çoğunun sonunu getiremedim okurken..baya uzun. ama anlamıyorum. siz kaç yıldır yapılan bu yarışmanın işleyişinden habersiz msiniz? dereceye giren muse'ları,papa roach'ları bilmiyor muydunuz da,en zor parçayı seçelim olay biter dediniz? hadi onu da geçtim,geçen sene bu yarışmanın jürisinde ege çubukçu ve keremcem vardı! bunu bile bile bu yarışmaya giriyorsan bu seneki jüriyi de kabul edeceksin kardeşim,kaldı ki bu sene jüri çok daha iyiydi.. eğer sen bir yarışmaya başvuruyorsan, onun kurallarına uyup buna katılıyorsan kararlarını da şimdiden kabullenmişsin demektir jürinin.. kimse sizi zorla sokmadı ki bu yarışmaya! nasıl bir hak mahrumiyeti söz konusu,nasıl tapulayabilirsiniz finali..madem para pul,okulun ismi; 20 bilet satan korkmaz yiğit lisesi neden kaldı finale? bu isyan eden okullardan bir çoğunu dinlemedim kabul ediyorum, müziğinize de hiçbir laf söylemedim farkındaysanız..ancak bu yarışmaya başvuran sizlersiniz,zorla sokulmadınız.jüri kavramının bir yerde subjektiflik üzerine kurulduğunu unutmayınız derim ben, hele ki geçen seneki jüriyi bile bile giriyorsanız bu yarışmaya her türlü kararı en baştan kabulllenmişsiniz demektir.geçen sene elendik ve ağzımızı açmadık.herkes finali hak ettiğini düşünüyor anlıyorum,ama birilerinin elenmesi gerekiyordu işte 80 okul birden kalamaz ki.eğlenin bence kasdav renkli eğlenceli bir organizasyon bu kadar problem yapmayın eğlenin yani ölüm kalım meselesi mi kasdav..
  • blisshirley • 12 Nisan 2007 00:00 • #627366
    ayrıca az önceki yazımı ayar olarak nitelendirmeyiniz..sadece halden anladığım için yazdığım birşey, ben de 3. katılışımda kaldım finale anca. sadece siniriniz geçtiğinde "amaaaaan" diyeceksiniz yani, takmayın arkadaşlar alt tarafı bir yarışma.