Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• sweep_pick • 15 Nisan 2007 00:00 • #627423
    'ouuzz' sen kimden bahsediyorsun ?
  • cavalye • 15 Nisan 2007 00:00 • #627424
    -BİR KASDAV YARIŞMACISININ JÜRİYE MEKTUBU-

KAZANIRSA;

Sevgili jüri.. beni seçtiğin için seni çok seviyorum.. Sen zaten bu Türkiyenin en iyi jürisisin.. İnşallah ilerde çok iyi yerlere gelirsin.. odamda posterlerin asılı.. Allah uzun ömürler versin sağlıcakla kal vs gibi güzel sözler...

ELENİRSE: (allaaaahhh kaçııınnnn)

ulan jüri denilen mahlukat sen nası elersin beni.. ulan o kadar çalıştık utanmadın mı elerken.. kaç para verdiler ha söye.. yazık değil mi bize.. senden müzik adamı mı olur zaten.. ilerde karşıma çıkma..

made by sercan
    14 Nisan 2007 Cumartesi | Yazan: cavalye

mesela senin şuan finale kalıpta yaptığın gibi dimi ;)
    15 Nisan 2007 Pazar | Yazan: skater_memo

zekice :) .. ben o yazıda mizahı ön plana çekmek istedim farklı anlaşıldıysa bilemem..
  • RevengeISeek • 15 Nisan 2007 00:00 • #627425
    söylediklerine katılıyorum.. join me yi 20 dakkada çalışıp çalabilirsin.. hatta herkes çalabilir.. o zaman yapsaydınız.. neden kastınız zor bir parça olsun diye.. daha öncede dedim gene diyorum.. biz bu KOLAY şarkının boyumuza göre olduğunu seçtik.. siz ZOR şarkıyı seçtiniz.. burda olay kolay ya da zorluk değil önemli olan doğru düzgün olması biz bunu başardık jüriye göre.. sizinde demekki hatalarınız vardı bence bu hataları bulmakla başlayın işe.. benim üstüme gelmekle değil... ben join me nin kolay bir şarkı olduğuna katılıyorum ama sizin şarkınızdan daha güzel bence.. jüride böyle kabul etti saygı duymak lazım. ve elenseydik asla burada bas bas bağırıp yok jüri böyleydi yok şöyleydi demezdim.. kazananın müzik olmasını istioyrum herşeye rağmen... ve müzisyenlik hatayı başkalarında aramakla olunmuyor önce aynaya bakmak lazım..
    15 Nisan 2007 Pazar | Yazan: cavalye

öncelikle biz şarkıyı zor olduğu için değil sevdiğimiz için seçtik.. ayrıca finale çıkmış olmandan kaynaklı rahat rahat konuşma tavrına da hastayım.. yok elenseydik susardık falan..
    asıl sacma olan ise villie valo gibi bir totoş arkadaşın frontman olduğu grubun nası bi müzikalitesi olabilir ki? HIM neydi ki ne oLdu? bırakın allahaşkına müzikle uğraşmayı ya.. HIM ne ya? boyband olarak çıksanız bu kadar kötü bi seçim olamazdı..

(bu arada bazı arkadaşlar müzik bi zevk meselesidir eleştirilmez diye atlamasınlar.. HIM bi zevk veya seçim olamaz.. kız tavlamak için dinlenilen bi tarz aracı olabilir sadece..)
  • Bican • 15 Nisan 2007 00:00 • #627426
    İntaş Lisesi,elenipte sizin kadar çok ağlayan başka okul yok dikkat ederseniz.Hakketmiş olsaydınız suan emin olun finaldeydiniz onun için daha fazla uzatmayın bu konuyu.
  • sweep_pick • 15 Nisan 2007 00:00 • #627427
    RevengeISeek ağzına sağlık :)
    NOOB H.I.M :D
  • G on M-Audio • 15 Nisan 2007 00:00 • #627428
    ben o terbiyesizliği,bana terbiyesizlik yapana yaptım her zaman saygılıyımdır kızmadıkça bozmam zaten o arkadaşta kayboldu buralardan
    saygı , barış
    Guray Kunduracı
    Rammstein - Du Hast Cover - Klavye
  • ouuzz • 15 Nisan 2007 00:00 • #627429
    ben lepiskadan bahsediyorum sweep_pick senden degil..
  • SwornToSatan • 15 Nisan 2007 00:00 • #627430
    www.mentmakina.com/show.wmv
    direk ındırın 15 dakkıda yaplmıs bı durumdur =)))
  • ouuzz • 15 Nisan 2007 00:00 • #627431
    indirin çünkü youtube dan çalma bi link degil=)
    istek üzerine yapılmış orjinal bi çalışma=)
    çalanın parmaklarıda yüzüde! gözüküyo=)
    kulak pası gidermeye birebir=)
    yabancılardan çalmada degil=)
  • G on M-Audio • 15 Nisan 2007 00:00 • #627432
    yok beyler abartmayın malesef sinirle yapılmış bi kayıt doğaçlama sırasında ritm felan kaçıyor