söylediklerine katılıyorum.. join me yi 20 dakkada çalışıp çalabilirsin.. hatta herkes çalabilir.. o zaman yapsaydınız.. neden kastınız zor bir parça olsun diye.. daha öncede dedim gene diyorum.. biz bu KOLAY şarkının boyumuza göre olduğunu seçtik.. siz ZOR şarkıyı seçtiniz.. burda olay kolay ya da zorluk değil önemli olan doğru düzgün olması biz bunu başardık jüriye göre.. sizinde demekki hatalarınız vardı bence bu hataları bulmakla başlayın işe.. benim üstüme gelmekle değil... ben join me nin kolay bir şarkı olduğuna katılıyorum ama sizin şarkınızdan daha güzel bence.. jüride böyle kabul etti saygı duymak lazım. ve elenseydik asla burada bas bas bağırıp yok jüri böyleydi yok şöyleydi demezdim.. kazananın müzik olmasını istioyrum herşeye rağmen... ve müzisyenlik hatayı başkalarında aramakla olunmuyor önce aynaya bakmak lazım..
15 Nisan 2007 Pazar | Yazan: cavalye
öncelikle biz şarkıyı zor olduğu için değil sevdiğimiz için seçtik.. ayrıca finale çıkmış olmandan kaynaklı rahat rahat konuşma tavrına da hastayım.. yok elenseydik susardık falan..
asıl sacma olan ise villie valo gibi bir totoş arkadaşın frontman olduğu grubun nası bi müzikalitesi olabilir ki? HIM neydi ki ne oLdu? bırakın allahaşkına müzikle uğraşmayı ya.. HIM ne ya? boyband olarak çıksanız bu kadar kötü bi seçim olamazdı..
(bu arada bazı arkadaşlar müzik bi zevk meselesidir eleştirilmez diye atlamasınlar.. HIM bi zevk veya seçim olamaz.. kız tavlamak için dinlenilen bi tarz aracı olabilir sadece..)