-
Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi !!!!
Ecem sahnede gerçekten harika bir performans göstermişsin.
Umarım birinci olursunuz- çünkü bunu hakediyorsunuz!
Bu arada Youtube'da Hüseyin Avni Sözen diye arattığınızda o güzel performansı izleyebilirsiniz.
Başarılar ;)
-
Ben fazla kendine guvenli buldum ecemi... Umutları boşa çıkmaz inşallah... Biraz da mütevazi olmak lazım boyle yarışmalarda...
NDS ye başarılar diliyorum :) Finali hakeden grupların başındaydı...
-
ah ahh kenan evrende olcaktım şimdi acaba benm arkadaşlar mıydı çalan of off
-
ben kendi bildiğimi söylemek istiyorum.bizim okul ne para ne isim ne bilet hiçbir yönden avantajı yoktu ve finale kaldı parayla alakası olsaydı ilk başta bizim okul kalmazdı. ben dansı çok severim ve göbek şovu diye nitelendirilen oryantal bile olsa sonuçta dans müzik kadar dansa da saygılı olmak gerekiyor.Kendi ilgi alanımız dışında olan şeyleri aşağılarcasına konuşmamalıyız.sonuçta gösteri bu dans da olur şarkı da sölenir ordaki emek önemli her önüne gelen de göbek attıramaz!!!kabiliyet meselesi.burada herkes çok emek verdi.bizi destekleyen de yoktu bizim okul 10 kişi geldi.bunlara rağmen biz finaldeyiz.beşiktaş atatürk harikaydı:D çok sevdim:Dkoptum arkada:D onun yanında bir de salsa olsa tamam olay biterdi ama her haliyle süper bence beğendim bayağı:D
-
Kemal Atatürk Lisesi en iiddaalı gruplardan bence...seçtikleri şarkı olsun,sahne performansları olsun gayet iyiydi...gerçi solo gitarist son kalan gruplara olduğu gibi amfinin azizliğine uğradı ama gene de başarılıydı.ben onların kazanacağını düşünüyorum ve başarılar diliyorum ;)
-
BC237 geliyooo :P şaka bi yana finalleri büyük bir heyecanla bekliyoruz :) tüm arkadaşlara başarılar...
judas priest - breaking the law
BC237 - ikimize de yeter
-
ben kendi bildiğimi söylemek istiyorum.bizim okul ne para ne isim ne bilet hiçbir yönden avantajı yoktu ve finale kaldı parayla alakası olsaydı ilk başta bizim okul kalmazdı. ben dansı çok severim ve göbek şovu diye nitelendirilen oryantal bile olsa sonuçta dans müzik kadar dansa da saygılı olmak gerekiyor.Kendi ilgi alanımız dışında olan şeyleri aşağılarcasına konuşmamalıyız.sonuçta gösteri bu dans da olur şarkı da sölenir ordaki emek önemli her önüne gelen de göbek attıramaz!!!kabiliyet meselesi.burada herkes çok emek verdi.bizi destekleyen de yoktu bizim okul 10 kişi geldi.bunlara rağmen biz finaldeyiz.beşiktaş atatürk harikaydı:D çok sevdim:Dkoptum arkada:D onun yanında bir de salsa olsa tamam olay biterdi ama her haliyle süper bence beğendim bayağı:D
12 Nisan 2007 Perşembe | Yazan: maderek
kasdav'da başarı elde etmenin hala parayla alakasız olduğunu savunuyosan daha öğreneceğin çok şey var demektir.
-
ilker beni hatırlıcakmısın bilmiyorum ama ben seni sahneden iner inmez tebrik eden insanım=) biz çıkamadık finallere ama grup olarak kalbimiz sizinle provalardan beri benim favorimsiniz zaten 28nisanda sallayın BGM yi...
-
28 nisanda umarım gene sallanır bostancı du hast la=)
bütün finalistlere başarılar diliyorum..
haydarpaşa teknik
ouz hamurcu
-
Saint Benoit ve baal yorum dalında öne çıkan isimler---bestelerde pek kesin bişey sölenemicek olsada adnan menderes anadolu öne çıkan isimler arasında