-
the queen arkadasım biz Cumartesi çaldık fuel ı,ama emin ol Pazar günküyle hiçbi alakası yok:D Bi de naptın biz öyle elestiri falan almıyoruz:D Belli 1-2 kişi var eleştiren bizimkini,aman gözünü seveyim yapma:D Zaten öyle yorum yazmadı kimse,salon boştu çünkü izleyen falan çok azdı:) 32. çıkmıştık.. pazar günü de gittik diğer fuel çalanları izlemeye,dinledik içimiz rahatladı bayağı:) İkisini de dinleyen varsa arada fark olduğu anlamıştır mutlaka.. Tekrar herkesi tebrik ediyorum...
-
bende zaten sizin iyi çaldığınızı biliyorum canım:) bende izledim:) maksat diğer insanların anlaması..:) bence bazen besteniz de güzeldi..tebrik ederim..
-
teşekkürler the queen..
-
her okul oraya çıktı ve müziğini yansıttı saygı duyulmalıdır kimisi metal,kimisi alternative,kimisi hard rock kesime hitap eder insanlar tarzlarına uymayan müziği göbek attırmak diye aşağılamamalıdır zira işin iyice teknik boyutuna girildiğinde herşey çok farklılaşır.Öznel boyutta metal müzik kimisi için bir felsefedir kimisi için çekiç ritmidir.Underground olan farklı olan değildir,tutulmayandır;kimisinin zevki,kimi özentinin popüler kültüre alternatifidir.Sonuç olarak her görüşe saygı duyulmalıdır ve kararlara saygı gösterilip kimsenin yaptığı müziğe laf söylenmemelidir aksi kişisel beğenilerinizi bazı şeylerle karıştırdığınızı gösterir
-
ki bu da amatör olduğunuzu gösterir...
Hayrullah Kefoğlu Lisesi Solisti
-
program 13nisanda açıklanacak yazıyor sitede ama açıklanmamış program hakkında bir bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
-
Sanırım bazı yorumlar müzikle ilgili olmaktan çıkmış, birtakım kişilerin okullarıyla ilgili bastırdıkları duyguları ortaya çıkarmış, İEL'e sataşılmış falan, gerek yok bunlara, amaç insanları güldürmek veya bu sayfanın bir nevi terapi niteliği taşıması değilse tabi.
-
ne parası ne yağcılıı ya:S eğer söz konusu olan paraysa biz çıkmamalıydık 28 biletten fazla para kazanılmıyo benm anladığım kadarıyla. kaldıki yağcılık falan bunlar basit cümleler arkadaşlar. sen finale çıkmış olsaydın bunların hangi birini söyliyebilcektin merak edyorum. yeter ya biz sürekli sizin isyanınızı bilmemnenizi okumak zorunda diilzki. burda kaç tane lise katılmış ve hepsi elinden geleni yapmış ama sen kalkıp finale kalmaması gereken bi çok okul finalede şuan diosun. sen kimsinki insanları bu şekilde aşağılayabiliosun. evet bende finale kalmamaış olsaydım bende itiraz ederdim bende konuşurdum ama senin kadar ileri gitmezdim. yaptığın şeyin müzik olduunun farkında ol biraz. müzik bir yarışmadan elendiinde otalığa sövmek diilidir... umarım seninki sadece sinirden ibarettir. orada çıkıp bir sürü kişinin önünde çalan bi insana bunları hiç yakıştıramadım çünkü...
smoke on the water vokal:P:D
ya organizasyon gerçekten maddiyata dayalı bizim orada sinirlerimiz altüst oldu.sizin okul gerçekten de çok başarılıydı bence ne yağcılıkla ne de biletlerle ilgisi vardı finale çıkmayı en çok hakeden gruplardan biriydi özellikle vokali çok güzeldi.Biz 15 bilet sattık ve elemeyi geçemedik kendimize güvenimiz çoktu ancak olmadı finale kalan gruplara başarılar diliyorum...
beşiktaş anadolu lisesi-the nobodies...
-
"fuel gibi zor bir şarkı" mı? aahahahahah güldürmeyin.
-
program 13nisanda açıklanacak yazıyor sitede ama açıklanmamış program hakkında bir bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
14 Nisan 2007 Cumartesi | Yazan: alakasızchsu
yaww onu takismdeki end productions a gidenlere söylüyorlar.. sitede yayınlanmıyor bildiğim kadarıyla.. BİZ 28. çıkcakmışız..
KADİR HAS ANADOLU (herkes söylerse çıkacağı sırayı bir program yapabilirz)