-
Habire Yahşi Lisesi olaraktan:Dokulumu beğendim bizim okuldan başka 3 okulu daha beğendim(isim vermiyeceğim)gerisi bahane its my life şarkısıyla solistimiz damla bizi kopardı:Dkendimi son seneye saklıyorum:D
-
şimdi de "tonmaistere ses açtırmayı bileceksin" de hadi.
eheh ya o adam bi ilginçti, ben tonu felan kendime göre ayarlamak gibi hayallerim vardı! :D sese bile dokundurtmadı. sonra pedalımdan açmışım sesimi ohhh gümbür gümbür :D bir de adama gülümsüyorum oldu oldu tamam diye :Dya kasdav.net'e birisi "teknik ekiptenim" lafını her mesajında yineliyodu üstüne basa basa. bişey derdim de ona orda neyse...
-
AlperSina, blinded in chains cok guzel bi sarkı demedi kimse cunku guzellik herkese gore degisir ama calması ve soylemesi hic de kolay olmayan bi sarkı oldugu gerceginin kimseye gore degisebilecegini sanmıyorum.avenged sevenfold calmanın kolay oldugunu soylemesin kimse. ayrıca intas lisesinde de degilim ben cirkeflik falan alakadar etmiyo.
-
şahsen ben hiç bir grubun yorum yaptıını düşünmüyorum...yani en azından çaldıkları şarkılara yorum kattıklarını düşünmüyorum diyelim..çıkan tüm gruplar şarkıları orjinal haliyle mükemmele yakın şekilde çaldılar ve bu "yorum" değildir bence... Kendi grubumu övmek gibi olacak ama biz Öyle Sarhoş Olsam Ki ' yi tamamen (kargo'nun,sarp'ın ve tabii ki tanju okan'ın yorumlarından farklı olarak)değiştirerk Jazz,Rock ve Alaturka sularında gezinen bir şarkı yapmıştık...finale kalamadık ne oldu kötü mü çaldık? hayır mükemmeldik...fakat 30 bilet satmanın sonucu bu olsa gerek...çalan diğer gruplarda "yorum" yapmasalar bile cidden çok iyi olanla vardı..hepsini sayıp burada laf kalabalığı yapmak istemiyorum..finale kalan tüm okullara başarılar,umarım bir gün gerçekten paranın müziğin önüne geçmediği bir yarışmaya sahip oluruz.
-
Ben hala bunu anlayamıyorum azıcık araştırsanız 30-40 bilet satan ve hiç ismi duyulmamış okul gruplarının da finale kaldıklarını görürsünüz.Artık şu şikeydi bilmem neydi diye ortaya atarak (hiç bir somut kanıtınız yok,varsa gösterin) finale kalan okul gruplarının da moralini bozmaktan vazgeçseniz?Lütfen arkadaşlar.Bunu resmi sitede de elimde geldiğince açıkladım ama artık finale kalamayan okullar bilet satmak gibi komik bahaneleri öne sürmeseler çok daha iyi olmaz mı?Burcu arkadaşım garaj'da elemelerin forum sayfasında da güzelce açıklamıştı.Lütfen artık şunları öne atmayın.En bariz öneklerden birini tekrar vermek istiyorum.2005 senesinde 350 bilet satan bir okul finale kalamazken benim ve arkadaşlarımın okulumuzu temsilen katıldığımız grup elemelerde 50-60 bilet satarak finale kalmıştık.Finalde de başarılı olmuştuk.Aynı şey 2005 yılı Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi için de geçerli.Onlar da en iyi beste ödülünü almışlardı elemelerde 50 bilet civarı satarak.Ben bunları yazarken bile bana çok komik geliyor şu şu kadar bilet sattı falan demek.Finale kalamayanlar bilet olayını ortaya atmayı bıraksınlar lütfen.Bu sene bir Arnavutköy lisesi de 30 biletle finale kalabiliyorsa her şey para,bilet vs değil.Kimse kötüsünüz demiyor kimseye ama bir şeyler ters gitmiş,yanlış olmuş olabilir ve bu da elenmeye yol açmış olabilir.Bunun haricinde bir yarşmadan elenmenin bu kadar kafaya takılmamasi ve bu olaya 5000 kişiye, bir çok önemli grubun ve insanın sahne aldığı Bostancı GM'de çaldım ya da söyledim şeklinde güzel bir anı olarak bakılması gerektiğini düşünüyorum.Her neyse kimse direkt üzerine alınmasın lütfen ben genel olarak düşüncemi söyledim.
Herkese müzik dolu günler.
-
...Arkadaşlar tabi ki finallerde okullarımızın seyirci desteğine de ihtiyacı var.
...Mensucat Santral lisesi öğrencisi olaraktan "en iyi seyirci" ödülünü alacğımıza inanıyorum...Bir ordu gibiyiz(maşallah)200 student and 5 teacher geliyoooo.....
-
BEN de en iyi seyirci ödülünü bizim okulun(habire yahşi lisesi)alacaiını düşünüyorum çünki her okulun şarkısı bittiğinde habire yahşi diye bağırıp coşan bizdik sürekli bağırdık en çok bağıran da bendim ama sonum kötü oldu:Dbir daha bağırmayacağımD:yoksa iki sene sonra teneke kazıntısı gibi sesim olacak:Dbiz 200 den fazlaydık ayrıcaaaa!!!
-
kasdava katıldığımız bestenin kaydını
http://www.garaj.org/demo/2351/bir-nefes-daha-parantez.htm
adresinden dinleyebilirsiniz...
-
ah umarım final de eleme günü kadar güzel bir gün olur.. ve umarım yine "tiki olmıyalım" gibi komik yorumlarla karşılaşmam:)siyah içinde renkli giyinmek göze batıyor sanırım??
-
...Zaten seyirci ödülünde en büyük rakip(o da düşük bir ihtimal) Habire Yahşi lisesi olacak gibi.Elemelerde kendi okullarına gerçekten de çok iyi destek verdiler.Yanyanaydık zaten.Neyse elemelerde ki gibi güzel bir ortam olsun yeter...