-
huea evet en ıyı odul alamayan okul odulunu aldık cok mutluyum boyle olmasından =)))) ordada yaptııgm ıgrenc espırılerden baska bısey dııl bıde bak komık olanlardan saint benoit , ben senoit ,,, =) bunada cok gulmustık bıde danone ozel odulu vardı artık kulıste kım yedıyse =) bıde kadir has ın bassıcısının bası neydı ya merak ettım nerde burdamı o =) ya da varmı tanıyan flan
haydarpasa teknık - basscıısı
rammşettin du hast
-
yelkikanatın yorumda dereceye girmesini bekliodum..ama ilk seneleri olmasına rağmen iki ödül baya iyi..finale kalan tüm okullar iyidi eğlendirdiler..birde konserden atılmasak daha iyi olcaktı ama :)) nyse herkesi tebrk ediyorum..
-
huea evet en ıyı odul alamayan okul odulunu aldık cok mutluyum boyle olmasından =)))) ordada yaptııgm ıgrenc espırılerden baska bısey dııl bıde bak komık olanlardan saint benoit , ben senoit ,,, =) bunada cok gulmustık bıde danone ozel odulu vardı artık kulıste kım yedıyse =) bıde kadir has ın bassıcısının bası neydı ya merak ettım nerde burdamı o =) ya da varmı tanıyan flan
haydarpasa teknık - basscıısı
rammşettin du hast
29 Nisan 2007 Pazar | Yazan: SwornToSatan
kardeşim ben kadir has'ın electro gitaristiyim.. bizim basscı(oytun)'nın bass'ının markasını soruyosan cort'tu.. niye sordun onuda merak ettim :)
-
bu kasdavın en tatlı yanı acıktım adana sofrasında yediğim bir buçuk adana idi... et zaten acı adam bir de yeşilliğin içine acı şalgam koyunca ağzım tutuştu.. :) adana dürümün en tatlı olayla alakasını sorcaksanız söyleyeyim bostancı gösteri merkezinde 5-6 saat aç kalmanın verdiği açlık duygusunu bastırma hissinin verdiği tatlılıktır o.. :)
-
herşeyen rağmen güzel bir anı olarak kalıcak emeği geçen birşeyler yapan yardımcı olan herkese teşekkür ederim..
çbal - solo gitar
-
Scorpions - noone like you çalan okulun solo gitaristi (başka varmıydı hatrlamıyorum :D ) olan arkadaşım için üzüldüm.
soundcheckte çok iiydin keşke finalde de öyle çalsaydın en iyi gitarist ödülü hakkındı. Neyse yine de kutluyorum önün dibine kadar açık ;)
finalde farklı çalmadım . hatasız çaldım yani.. nasıl duyuldu ?
-
ödül alan arkadaşlarımı kutluyorum (: ben de açıkçası beklemediğim bir ödül aldım o kadar ritim kaçırmama rağmen ama tabii ki çok da mutluyum! (: grup olarak bizim en başından bi iddiamız yoktu ödül almak gibi ama görmüş olduk nedir ne değildir diye.ancaak; hüseyin avni sözenden en iyi vokal ve en iyi yorum bekliyordum ki özellikle vokali kesinlikle haketti ancak alamadılar gerçekten kendim ödül kaçırdım gibi üzüldüm ve de şaşırdım, olsun cansu aldı ödül tekrar tebrik ederim (: bir de ben çok daha coşkulu bir final bekliyodum ki salon elemelere oranla çok boştu, biletlerin 20 ytl oluşuydu sanırım en büyük etki bunda...ahh bir de hi-hat!!! allahım habire kaydı kaydı durdu en son kağıt koydum altına, bi değişikti hi-hat barışmadı benle (:
onun haricinde aylin aslımı çok sevdiğimi belirtmek istiyorum çok tatlı hatunmuş kendisi gördük :D elerkiye ve kulislerdeki tüm arkadaşlara teşekkürler! KASDAVA TEŞEKKÜRLER! ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın o sahneye çıkmak o kadar insana çalmak şansını bize sundukları için (: nice kasdavlara ve benzeri organizasyonlara! (: evet, benden bu kadar ilk kasdavımızdı gayet güzeldi... (:
-son kez reklam yapıyorum .p
smoke on the water- arnavutköy korkmaz yiğit anadolu lisesi
buse (davul) (:
herkese sevgiler müzik dolu günler (:
-
kardeşim ben kadir has'ın electro gitaristiyim.. bizim basscı(oytun)'nın bass'ının markasını soruyosan cort'tu.. niye sordun onuda merak ettim :)
ee kızdı da adı oytunmu .. nese merak ettım sesı guzeldı =) corttu markası onu bılıomda modelını sormstm
-
finalde farklı çalmadım . hatasız çaldım yani.. nasıl duyuldu ?
hmm öyleyse ya farklı duyuldu ya da hakkın yendi :/
-
kasdava ilk katılışımdı ve çok mutluyum, güzel bir gün geçirdim. enteresan bir deneyim yaşadım. artık çalarken bagetim elimden fırlarsa şoku atlatmam ve yeni bir baget kapmam daha kolay olacaktır:) kulisteki arkadaşların her birini çok sevdim kulis ortamını zaten hiçbirşeye değişmem. onun dışında hmm ödüller... ödüller bence hak edenlere gitti, aşağı yukarı da belliydi zaten düşündüklerim kazandılar.. yalnızca florya tevfik ercan lisesi en azından en iyi davulcu ve en iyi vokalistlerde bir şeyler almalılardı sanırım ilklerde çıktıkları için unutudular mı anlamadım.. herneyse iyi olanın yolu açıktır zaten, bu ödüller de gidip orada bulunma zevkini yaşamak kadar değerli değiller!! ayrıca çıkışta lunaparktaki o abuk alete binip eve gelip kusmak da, günün anlam ve önemini vurgularcasına muhteşemdi.. ödül alan almayan herkese tebrikler, seneye görüşmek umuduyla!!