Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Finalleri @ Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• SwornToSatan • 30 Nisan 2007 00:00 • #628337
    abi kımse kımseye sarkı calıstrmadı . herkez gonul verdı .. bu koınusma aramızda olmalıydı yanlıslıkla yazıldı =) . hepımız superız JRSHADY abı yarısma bıttı . bosver baska bıseyle ılglen . odulde almadık umrmuzda da dııl acıkcası zaten can sıkıntısına cıktık .. kuskusuz fınalde pogoyu kopartan baska sarkıda sanırım fazla yoktu .. ama vıdyoda ızlersenız sol tarafı tammaen kopardık amacımızda oydu zaten.. gurup olarak cıdden bı seyden cakmasakda mutluyuz baya da bı eylendık sagolun
  • Leprosy_666 • 30 Nisan 2007 00:00 • #628338
    Evet canberke tamamen katılıyorum. Biz koptuk milleti kopardık amac o idi daha onceki mesajlarımdada bunu belirtmiştim zaten

Tekrar sagolun
  • G on M-Audio • 30 Nisan 2007 00:00 • #628339
    herkes azimle çalıştı grup olarak çokta iyi olmasakta zamanımızı verdik solistimizin o gün boğazı ağrıyodu o yüzden kasıldı zaten sesi çıkartırken biraz zorlanıyo o ses herkese malum olmaz. bateristimizde kendini yoktan var ederek bugünlere geldi o günde karıştırmış olabilir insanlık hali.Bu forumu daha fazla grup içi tartışmamızla meşgul etmeme taraftarıyım.
    saygılar
  • cavalye • 30 Nisan 2007 00:00 • #628340
    kardeşim ben kadir has'ın electro gitaristiyim.. bizim basscı(oytun)'nın bass'ının markasını soruyosan cort'tu.. niye sordun onuda merak ettim :)
    ee kızdı da adı oytunmu .. nese merak ettım sesı guzeldı =) corttu markası onu bılıomda modelını sormstm
    29 Nisan 2007 Pazar | Yazan: SwornToSatan

arkadaşım hatlar karıştı :) bizim bassçıyı tanıdğım kadarıyla nüfus kağıdı maviydi.. bizim grubun tek kızı yasemen oda klavyede idi.. ayrıca basscımız şarkıda söylemedi bu da ayrı bir olay.. :) sen galiba hem bass çalıp şarkı söyleyen kızın olduğu bir okulla karıştırdın bizim okulu.. ama ben seni o esprileri yaparken görmüştüm gayette iyiydi espriler.. :) tek ödül alamayan okul ödülü süperdi.. :) bizde alamadık ama üzülmedik daha da hırslandık.. seneye izleyin siz bizi.. beste hazırlıklarına şimdiden başladım... :)
  • SwornToSatan • 30 Nisan 2007 00:00 • #628341
    arkadaşım hatlar karıştı :) bizim bassçıyı tanıdğım kadarıyla nüfus kağıdı maviydi.. bizim grubun tek kızı yasemen oda klavyede idi.. ayrıca basscımız şarkıda söylemedi bu da ayrı bir olay.. :) sen galiba hem bass çalıp şarkı söyleyen kızın olduğu bir okulla karıştırdın bizim okulu.. ama ben seni o esprileri yaparken görmüştüm gayette iyiydi espriler.. :) tek ödül alamayan okul ödülü süperdi.. :) bizde alamadık ama üzülmedik daha da hırslandık.. seneye izleyin siz bizi.. beste hazırlıklarına şimdiden başladım... :)
    of hemde acaıp karıstı sanırım nese =) eet ya son senemızdı kotu oldu baya ... tamm gelcem seneye zaten bagımlılık yaptı 4 senedır gıdıyorum.. aslnda sınıfta kalıp tekrar senye katlma gıbı bı dusuncemız var konustuk hatta =) nese bıde en ıyı dımes odulu vardı... cok daha ıgrenc esprıler vardıda unuttum ya duyan varsa arkda bekleme anında bı hatrlatsın =) mesla gs lısesı odul aldıgında bende galatasaraylıyım banada verın demıstım =))
  • ErenJM • 30 Nisan 2007 00:00 • #628342
    http://www.youtube.com/watch?v=ZrDCKZ7-74U
    bizim elemelerdeki performansımız!! lütfen izleyin yorumlarınızı beklerim:) tüm yarışmacılara ve seyircilere teşekkürler!!
    Buarada iki sorum var: kasdav.net ne zaman güncellenecek?
    ve kasdav finalleri (veya elemeleri belki) videosu çıkacak mı?

Eren... Alman Lisesi Beste Grubu solo gitarcısı.
  • cavalye • 30 Nisan 2007 00:00 • #628343
    benim önümde 2 sene daha var.. ard arda ne kadar sınıfta kalınabiliniyorsa o kadar kalıp.. o kenan evrenin hocasına verdikleri ödülden alacam.. en çok kasdava katılan öğrenci diye.. aslında müziği bırakmayacak olan arkadaşlarla tanışmak isterim.. ama ilgimi daha çok beste yapan gruplar çekiyor.. (tabi bu arada siz beste yapın ben geliyorum moduna girmem asla bende beste yapıyorum..) çünkü yapılmış olan bir şarkıyı çalmak sadece kendini tatmin ettirir insana.. ama bu işte profesyonel olmak istiyorsanız beste şart.. bir de profil nası düzenleniyor yaa msn i koymayı unutmuşum profile daha düzenleyemiyorum.. (SwornToSatan' a hitafen yazılmıştır)
  • Elerki • 30 Nisan 2007 00:00 • #628344
    kasdav.net bir kaç gün içinde güncellenecek arkadaşlar.
  • SwornToSatan • 1 Mayıs 2007 00:00 • #628345
    habire yahşinin gitaristi burdamı murat süngünün arkdaşı olan
  • 89boy • 2 Mayıs 2007 00:00 • #628346
    http://www.garaj.org/video/641/notre-dame-de-sion-is-this-love-kasdav-finali.htm

evet arkadaşlar bu da final videomuz merak edenlere =))