Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Finalleri @ Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• cmtrkn89 • 13 Nisan 2007 00:00 • #628176
    vomitandscream
    senle tartışmaya giremeyeceğim için özür dilerim :) ama şunu bilki BODOM çalmak her yiğidin harcı değildir asıl siz kimsinizki BODOM çalıyorsunuz neyse size derslerinizde başarılar, gidin biraz çalışın:) bu final adil bir final burda sizin yeriniz yoktu we juride bunu gördü o yüzdende almadılar finale sizi :D neyse size hem kapak hemde geçmiş olsun vomitandscream
    vokaliniz çok iyiydi (yakın arkadaşım oldugundan dolayı) :) neyse daha uzatmayacagım...
    metallica fuel u metallica dan sonra en iyi yorumlayan kankalarıma finalde başarılar...
    diğer okullarada bol şanslar çünkü gerçekten 1. olmanız için şanslı olmanız gerekiyor
  • cmtrkn89 • 13 Nisan 2007 00:00 • #628177
    bu arada finale bestede kalan adnan menderes anadolu lisesine başarılar diliyorum...
    inşallah bestede A.M.A.L birinci olur... şimdiden helal size GRUP psikoz
  • T--RoCk--ToR • 13 Nisan 2007 00:00 • #628178
    arkadaslar cmtrkn89 arkadaşımız olayı cok cok fazla abartmış böyle, "diğer gruplara şans gerekiyo falan diyerek.." böyle laflara gerek yok yani.. bizim öyle bi idaamız yok finale cıktık bu yeter bize.. Tekrar söylüyorum yani arkadasımız abartms bayağı.. Hakkaten cok iyiler var.. hava falan atmak zaten kimsenin olmadığı gibi bizim de haddimiz değil.. Bizim için önemli olan o sahneye bir kez daha çıkmak.. Herkese sevgiler saygılar, finale kalanlara da kalamayanlara da tebrikler.. (Kemal Atatürk Lisesi gitaristi)
  • SlipknotSlave • 13 Nisan 2007 00:00 • #628179
    bi sorum olcak tüm katılanlara sadece Türkçe parçayla katılmak söz konusu olsaydı ne çalardınız kasdavcılar ?
  • ilker_182 • 13 Nisan 2007 00:00 • #628180
    türkçe olsaydı biz kurbandan yosma çalardık.
  • caan • 13 Nisan 2007 00:00 • #628181
    CMTRKAN89 akıllı konus.parcayı dınlemedın pencereyı galıba..dınle ondan sonra konuss..hakkımızla geçtık,,hep ole olur zaten gecemedığınız zaman..
  • T-rock-TOR • 13 Nisan 2007 00:00 • #628182
    birincisi cem(cmtrkn) gruptan değildir ve kemal atatürk lisesi finaldedir bunu bilerek yorum yzalım.ikincisi hakikaten abartmışsın cem(gereken açıklamayıda diğer traktor isimli grup uyemiz yapmıştır) ancak işi bu noktaya getiren istanbul lisesidir kasdavın öteki başlığında karşılıklı konuşularak o konuda halledilmiştir.. 3.süde bnde pek beğenmedim pencereyi yani en azından ondan daha iyi olan gruplar vardı(istanbul erkek,intaş vb.)ama bu jürinin kararıdır o jürinin yarısından çogunun müzik kulağınında benimkinden iyi olduğu kesindir..
  • elektromanyak • 13 Nisan 2007 00:00 • #628183
    Hep Aynı Tartışmalar...Arkadaşlar Bunları Geçelim Kim Ne Kadar Bilet Sattı Onu Söylesin;)

İzlemedim, Katılmadım ( Hiç düşünmedim de..!) Ama eminim ki oraya çıkan bütün arkadaşlar elinden gelenin en iyisini yapmışlardır;) Öyle iddialı yorumlara giren arkadaşlar zaten adam olsaydı burda susup sahnede konuşurlardı;) Ben inanmayarak diyorum ki;

İyi olan Kazansın..!
  • rip van winkle • 13 Nisan 2007 00:00 • #628184
    bi sorum olcak tüm katılanlara sadece Türkçe parçayla katılmak söz konusu olsaydı ne çalardınız kasdavcılar ?
    13 Nisan 2007 Cuma | Yazan: SlipknotSlave

beste :)
  • _A V C I_ • 13 Nisan 2007 00:00 • #628185
    kasdav tarihinde bi ilk var 2003 yılına ait çağrıbey anadolu lisesinden çıktı bu da toplam 6 ödül birden alan tek okul :) volkan abimi ve ekibini hala kutluyorum :):)