-
edilirsin tabi böyle yazarsan ehuehue
"malmsteen seyretmek" falan deyince laf sadece banadır diye düşündüm.
benim gitarist anlayışıma girmiyor olay bu.
diyorum ya ben de çok çok çok çok fazla dinledim metallica yı
bu sitede tek seyreden sen değilsin be gözüm , ayrıca buradaki hemen herkes senin dinlediğin kadar dinlemiştir metallicayı ama sen anlamamışın döndür tekrar dinle , ben metallica megadethten iyidir yazdımmı ya da iron maidendan? ben kirk dünyanın en iyi gitaristimi yazdım? ama sen kalkmış kirk gitarist değil diyorsun , senmisin peki gitarist? satriani kirke gitarist diyor sen demiyorsun , sence kimi takıyorum? eleştirmek için kendi tarzın olması gerekmez ama bu kadar atıp tutmak(tutamamak sçmak) için evet süper aşmış kendine özgü bir stilin olacakta kirkün karşısına geçip laubalilik yapıcaksın , artis.. (alınmaca gücenmece yok etraf gerilmesin muabbet ediyoruz kimse hır çıkarmasın bakayım bıktım kavga etmekten)
-
astronomy ve master of puppets'daki ara solo dehşet.. ayrıca beni benden alan birde "unforgiven" solosu var.. outlaw torn'u unutmamak lazım..
-
yok kavga edecek dermanım yok zaten,bir şey yazacak halim de kalmadı be arkadaşım,ne dersin ne alakadır onu çözmeye çalışıyorum
malmsteen seyreden tek benim demedim.
dikkat edersen ben de çok çok çok çok yazmışım,yani buradakilerin de çok dinlediğini biliyorum.
yazabilirsin istediğini,düşüncene kalmış.
kirk gitarist değil,satriani nin ne dediği umrumda değil,ben gitaristim demediğim gibi onun için de gitarist demiyorum,değil çünkü.
sana bir şey göstermeye çalışmıyorum,kimi taktığın da zerre kadar umrumda değil.
atıp tutmuyorum,bildiğim inandığım düşüncelerimi söyledim,tekniği vasat,beceremiyor dedim.
sen laubalilik görmemişsin diyor,allah göstermesin diye de ekliyorum.
gücencek bir durum değil bu,kirk ün manasız avukatlığını yapan ve laflarımı kendine söylenmiş kabul eden senin bu söylediklerin niye dokunsun ki bana?
-
heh peki kardeş benim diyecek lafım kalmadı sen çok aşmışsın valla , kirkün tekniği vasat,beceremiyor diyebilecek kadar aşmışsın tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum , ayrıca laflarını kendime söylenmiş sanmadım sen tam tersi benim lafımın sadece sana gittiğini sanıp benden bahsediliyor sanırım demişsin istersen dön bir yazdığına bak , neyse boşver zaten ne sen beni dinleyecen ne ben seni anlaşamayacağız münakaşayı uzatmayalım...
-
bence de fenalık bastı valla :)
-
:)
-
ya off cc_baran Allah askına ya kirk un teknıgı vasat , beceremıyor , gıtarıst degıl demıssın...ya butun dunya Kirk Hammett ın en ıyı metal gıtarıst ı oldugunu soyluyor sen gitarıst degıl dıyorsun :D istersen adres vereyım de bak!!!
-
Kirk Hammet ın yazmış olduğu en güzel solo hangi şarkının solosu????
[9 kez okundu]KirkHammett
18 Şubat 2005 Cuma / 19:23
ya off cc_baran Allah askına ya kirk un teknıgı vasat , beceremıyor , gıtarıst degıl demıssın...ya butun dunya Kirk Hammett ın en ıyı metal gıtarıst ı oldugunu soyluyor sen gitarıst degıl dıyorsun :D istersen adres vereyım de bak!!!
hala ne diyor yaaaa...abi sen marstan mı geldin.kör hamit dunyanın en iyi gitaristi falan değil...çıkar aklından şunu
-
01. Tony Iommi (BLACK SABBATH)
02. Kirk Hammett & James Hetfield (METALLICA)
03. Angus & Malcolm Young (AC/DC)
04. Randy Rhoads (OZZY OSBOURNE)
05. Eddie Van Halen (VAN HALEN)
06. Jimmy Page (LED ZEPPELIN)
07. Dimebag Darrell (PANTERA, DAMAGEPLAN)
08. Zakk Wylde (OZZY OSBOURNE, BLACK LABEL SOCIETY)
09. Adam Jones (TOOL)
10. Kerry King & Jeff Hanneman (SLAYER)
11. Dave Murray & Adrian Smith (IRON MAIDEN)
12. Jimi Hendrix
13. Glen Tipton & K.K. Downing (JUDAS PRIEST)
14. Ace Frehley & Paul Stanley (KISS)
15. Slash (GUNS N' ROSES)
16. Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW)
17. Yngwie Malmsteen
18. Joe Perry & Brad Whitford (AEROSMITH)
19. Dave Mustaine & Marty Friedman (MEGADETH)
20. Chuck Schuldiner (DEATH)
Bu Haberı Tum Dunya Dergılerı Yayınladı...Bu nedenle aksını savunanların muzık ten anlamadadıklarını dusunuyorum.
-
yeniden bahsi geçen konuya dönersek,en iyi Metallica soloları;
--blackened--master of puppets--creeping death --leper messiah ve damage ing. derim.