Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kirk Hammet ın yazmış olduğu en güzel solo hangi şarkının solosu????

• whyhione • 19 Şubat 2005 16:18 • #451894
    bence hata yapıyorsunuz her gitaristi birbiriyle karşılaştırmayalım derim ben zevkler ve renkler tartışılmaz kirk de iyi gitaristtir sololarını severim
    konuya gelince bence de master of puppets ve bleeding me favorilerimdir

bu arada kirk hammett nickiyle yazan arkadaşın 15 yaşındamı yoksa 20 yaşındamı olduğunu merak ettim:

emre özdemir
    E-posta: [email protected]
    Son ziyaret: 19 Şubat 2005 / 16:14
    15 yasındayım.Metal müzikden hoslanırım.Solo gitar calıyorum.
  • mersinoner • 19 Şubat 2005 16:30 • #451896
    +1000 we master of puppets
  • andresson • 19 Şubat 2005 16:37 • #451897
    Bence en güzel soloları Ride The Lightning, Disposable Heroes ve Fight Fire With Fire da attıkları.

Ama özellikle Ride The Ligthning solosunu canlı dinlemedim basit lickleri acaip güzel dizmiş. Disposable Heroes da da aynı şeyi iyi yapmış da bu adamın soloları birbirine ççooook benzer.
  • bimilyon1 • 19 Şubat 2005 17:41 • #451900
    bence Kirk Hammet ın yazmış olduğu en güzel solo hotel kaliforniyaya yazmıştır.
  • DeaTHCRuSH • 19 Şubat 2005 21:01 • #451938
    astronomy kirk un değil.
  • cc_baran • 19 Şubat 2005 21:23 • #451943
    KirkHammett
    18 Şubat 2005 Cuma / 19:23
    ya off cc_baran Allah askına ya kirk un teknıgı vasat , beceremıyor , gıtarıst degıl demıssın...ya butun dunya Kirk Hammett ın en ıyı metal gıtarıst ı oldugunu soyluyor sen gitarıst degıl dıyorsun :D istersen adres vereyım de bak!!!

abi benle alıp veremediğin bir şey mi var senin?? para mı veriyorlar bunları söylemen için??
    tekniği vasat yaw,beceremiyor bence,gitarist değil.
    hangi dünyadan bahsediyorsun sen,kim söylüyor Kirk'ün en iyi metal gitaristi olduğunu?? saçma sapan konuşma,en iyi gitarist diye bir şey mi vardır,şaşırdın mı sen??
    teknik,üretkenlik ve ortaya çıkan şey herkese göre değişir. ben Kirk'ün tekniğini beğenmiyorum,yok öyle bir şey. ürettiklerinden de çok azını beğenirim,sevmiyorum adamı,gitarist değil.
    onca metal gitaristi var dünyada,en iyisi ne demek??
    sen kaç tane gitarist dinledin şu ana kadar??
    açtıracan kutuyu söyletecen kötüyü.
  • KirkHammett • 19 Şubat 2005 23:52 • #451988
    siz olayı yanlıs anlamıssınız.15 yasındayım dıye tarıf ettım.fakat sıteye kayıt olurken dayım ettı o nedenle.yanlıs anlamayın.yas o kadarda onemlı degıl
  • KirkHammett • 19 Şubat 2005 23:55 • #451989
    en iyi metal gitarist i oldugunu ben soylemıyorum.GaRaJ da verilmiş haber lere bak En İyi Gitarist Diye.
    1-Tony Iommı
    2-Kirk Hammett yazar. bak

cok begendıgınız Yngwee de
    18-Yngwee Malmsteen seklınde kusra bakmayın.
  • cc_baran • 20 Şubat 2005 00:07 • #451992
    yaşın hakkında yorum yapmadım,beni ilgilendirmez.

1-Tony Iommı
    2-Kirk Hammett yazar. bak

cok begendıgınız Yngwee de
    18-Yngwee Malmsteen seklınde kusra bakmayın.

sen bunu esas alıyorsan kusura bakma ama daha çok işin var.

sen şunu anlamıyorsun;
    beğendiğin,solosundan etkilendiğin gitaristleri teknikte,hızda,doğaçlamada ve benzeri daha bir çok şeyde de en iyi olarak görüyorsun. bu yanlıştır. biraz düşün ve ön yargılı davranmadan diğer gitaristleri bir dinle derim. çoğu kişi metallica'yı beğenir,çok etkilenmiştir,evet hepimizin hayatında yer etmiştir ama olaya başka bir açıdan bakmak lazım,senin bu yaptığın fanatizm,başka bi b*k değil.
    kaldı ki Malmsteen le Kirk'ü,Iommi'yi kıyaslaman bile çok komik. kıyaslanmış dandirik bir yerden sıralama getirip de önüme sunman çok daha komik.
    G3 diyorum başka da bir şey söylemiyorum.
  • grupmulanbu • 20 Şubat 2005 17:40 • #452053
    Çok güzel konuştun agzına sağlık. Bende eskiden(gitar çalmadan çalmadan önceleri) Kirk Hammet ı dünyanın en iyi gitaristi sanırdım... Ama öğrendim ki öyle abartılcak biri değil... Ama ama ama ama ama Tarzının kralı olduğunu söyleyebiliriz.... Tabi farklı görüşlerde olabilir... Mesela Korn Fanları o ismini bile bilmediğim beceriksiz gitaristleri bile ilah yapıyolarsa biz niye Kirk Hammetı Dünyanın en iyi gitaristi seçmeyelim ki.....