Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • DevilmayCry • 7 Mart 2005 00:00 • #600101
    neden bu kadar önemsiyorsunuz anlayamadim su b..ktan yarismayi sertab kazandida ne oldu avrupada adini bilen amerikada suratini gormus biri varmi hic bi ulke
    ilgilenmiyo bile athena 4. olduda ne oldu konsere almanyaya falan giderler yarisi turk zaten almanlar dinliyormu saniyosunuz birakin o da gitsin... ingiltereden neden placebo katilmiyo korn katilmiyo millet iplemiyo burada yapilan derece şarkiciya getirisi yok zarari var akilli adamin isi olmaz sallamayin bunlari siz kendi muziklerinizi yapin onu dinleyin.. eyvallah
  • reseyyar • 7 Mart 2005 00:00 • #600102
    hayatımda hiç bu kadar saçma birşey dinlememiştim..bunun için şarkı kelimesini bile kullanmak istemiyorum...
  • sansar • 7 Mart 2005 00:00 • #600103
    belki mor ve ötesi gitseydi şansımız %0,000001 olabilirdi (ama bu kadar iyimser düşünmemek lazım)
  • slayer1 • 7 Mart 2005 00:00 • #600104
    R E Z İ L L İ K
  • Under My Skin • 7 Mart 2005 00:00 • #600105
    kreşe, anaokuluna gidiyor olsam,hadi biraz daha da kasarak ilkokulda falan olsaydım şarkıyı sevebilirdim BELKİ...
    insan bazen ırkından falan utanabiliyor, yani "hayır ben öyle değilim" diye haykırmak istiyor...
    işte aynen öyle bir durum!
    bizim nesil aslında bundan 2 yıl öncesine kadar eurovision ne onu bile net bilmiyordu. Sertab bir devrim yaptı ve bizim için önemli hissettik bu yarışmayı. sertab'tan önceki yıllarda kimin umrunda olurdu ki "rimi rimi ley" ya da gülseren?
    çok ileri ve hatta devrimsel bir adım atmışken ve de geçen seneki muhteşem organizasynumuzla da devamını getirmemizden sonra resmen saçmaladık. evet yine tam Türk gibi davranıyoruz...
    sertabtan önce nasıl umrumda değildiyse, şimdi de öyle. ne şarkıyı ben önerdim, ne de o uyduruk kızı ve ekibini...
    ilgilenmiyorum
    ilgilenenlere bol şans, ben yokum...
  • Darkened • 7 Mart 2005 00:00 • #600106
    rezalet
  • D-Ozan • 7 Mart 2005 00:00 • #600107
    Bu şarkı Avrupa'daki gurbetçilerimiz sayesinde muhtemelen ilk 5'e girer. Bu da şarkının kalitesini belgelendirmez. Popülizmin hakim olduğu bir dünyada başka birşey de beklenemez. Zaten benim halkımıza naçizane tavsiyem Eurovision'u fazla önemsemesinler. Ben şarkının Türkçe olması taraftarıyım ancak bu yarışma için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü Eurovision'da Cem Karaca gibi ustalar ya da Neşet Ertaş, Mahzuni Şerif gibi halk ozanları çıkmaz. Özetle ulusumuz bu gerzek yarışmayı takmasın daha güzel olylara yönelsin(BarışaRock gibi...)
  • ilkerist • 8 Mart 2005 00:00 • #600108
    nane nane daha çok oy alır bence. Rezillik valla! O kadar şarkı arasından nasıl çıktı bu anlamadım!!! Bu olayda bile şike olabiliyo ya helal olsun!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kanyon • 8 Mart 2005 00:00 • #600109
    Sertab birinciligi kazanmadan 2-3 yil once "dinle" isminde bir parca vardi bilmem hatirlarmisiniz? Ve o parcayla 3. olmustuk. Sebnem ya da Sinem di kizin ismi sanirim ama simdi tam olarak hatirlamiyorum.Kizin esamesi bile okunmuyo ne hatirlayan var ne soran!!! Neden? Cunku parca bi boka benzemiyordu. Neyse uzun lafin kisasi o sene neden 3. olduk? Cunku 1999 yilindan sonra Eurovizyon reytinglerini arttirmak icin sarki secimini online oylama ile yapmaya basladilar. Ve bu durum en cok biz Turklerin isine yaradi. 99 kadar ALLA.ALLA.ALLA.ALLA naralari ele savasa gider gibi katilip, yarismadan sonra "allah allah" neden gene basari elde edemedik yahu diye hayiflandigimiz erovizyon yarismasinda artik bizde vardik.
    Aslinda ben sarkiyi dinlemedim cunku 2 aydir Londradayim ve burada Eurovizyonla ilgili tek bir habere bile rastlamadim arkadaslar. Yani uzun lafin kisasi Ingilizler bu yarismayi cuklerine bile takmiyorlar. Onun icin fazla uzulmeyin sarki cok kotu olsa bile avrupadaki Turklerin oylariyla gene ortalarda yer bulur kendine.
  • Gamsız • 8 Mart 2005 00:00 • #600110
    ööööğğk... iğrenç bi parça. insan sonuncu olmak için bu kadar uğraşırmı? beğenmediğimiz operaya ciddi haksızlık yapılmış bunun yanında sanat şaheseri gibi kaldı. ne ses var ne müzik. kıçımdan daha güzel ses çıkarırım.