Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • glamdring • 15 Mart 2005 00:00 • #600143
    bence insanlarin sahsiyetler uzerinde degil sistem uzerinde konusmalari lazim sistem boyle oludugu surece gulserenler bitmeyecektir eueueheueue
  • ahlaksız_tosba • 20 Mart 2005 00:00 • #600145
    himm tabi simdi benim yorumuma ihtiyac duyuosundur sevgili rimi rimi ley teyzecim...senki yarismaya katildin ve benim azimdan aldin bu sözleri
    bende olee rimi rimi ley diye mırıldanir dururdum evde
    neyse unlu olursan felam
    bana bi mesaj cak kirisiriz paralari ok mi?
    ok se ara
    hatta bugun nasi olur
    hadi uzattim bekliyorum rimi rimi
  • karete • 30 Mart 2005 00:00 • #600146
    kıçım bile bundan daha fazla sahneya yakışır
    14 Mart 2005 Pazartesi | Yazan: umitsenn
    bi fotoğrafını alabilirmiyiz kıçının
  • Elerki • 24 Nisan 2005 00:00 • #600147
    Burada bu tepkiye güçlü bir ses getirebilmek için kampanya düzenleniyormus ama 30Mart'tan beri kimse birsey yazmamis, ya da böyle bir sarki hakkinda yorum yazarak zaman kaybetmek istememis (haklisiniz!) Gerçekten üzülüyorum!hele ki iki senedir bu yarismada basarilar kazanmis bir ülkenin bu sene son siralarda yer alacak olmasi bence dehset verici!..Türkiye'deki müzisyenlerin hiçbiri bu yarismada yarismak mi istemedi ne oldu! Ya biri bizi kurtarsin kardesim!Türkiye'de kaliteli müzik de yapiliyor! Rezil etmeyin bizi ne olur ya! :/
  • sputnik_771 • 15 Mayıs 2005 00:00 • #600148
    bu sarkı gerçekten berbattt.....
    kusasım geldi ilk dinlediğimdee..
    ben sonunculuk bile beklemiyorum!
  • s_a_sa • 15 Mayıs 2005 00:00 • #600149
    bilibili gibi ne o öyle ya
    şebo tercihi guzl di ama onlrn açısndandusnduğmzde amy çok haklı

o ne böğrünç bi şarkdır ya
    hadi sarkıdan geçtim(ki geçmemek gerekir) de
    biri o kadını sahneden atmıycak mı yeter artk
    ya ben çksm 2 çığırsm ondan iy söylrm
    biri çıkıp buna dur demeli bence
  • aytacxxxx • 16 Mayıs 2005 00:00 • #600150
    bu kadar b..tan bi parça türkiyeyi nasıl temsil edicek ??? grup AM-BAR-GO
  • hk_guitar • 16 Mayıs 2005 00:00 • #600151
    bukadar kötü bir sarkının türkiye yi temsil etmesinden utanıyorum!!!!!!!!!!!!
  • Synthesizercı • 16 Mayıs 2005 00:00 • #600152
    "every day that i can" ile "i wanna bring you up" jüriye ne kadar uzaksa; "rimi limi heyo" o kadar yakındır. jüri üyesi düşünce balonu: "ulan, bu gavurca parçalar bu kadar başarılı olduysa, rimi limi heyo kesin ortalığı altüst eder."
  • Magick • 16 Mayıs 2005 00:00 • #600153
    1- ) Görsel açıdan son derece ilkel ve iğrenç bir bir koreografi....
    2-) Kaşı, gözü, yüzü, parmakları ve mimikleri ile bir bütün halinde son derece itici olmayı başaran bir şarkıcı...
    3-) Bestenin içerisinde kullandıkları partisyonlar ve riflerin yaratıcılıktan uzak oluşu...
    4-) Bestenin 60-70-80 arası klasik parçalarsan araklanan melodilerle yapılan karmalar neticesinde özgünlükten uzak oluşu..
    5-) Müzikal altyapı, mastering, çağdaş bir düzenlemeden yoksun oluşu ,
    bu bestenin Türkiye'yi ne kadar kötü temsil edeceğinin sinyallerini zaten olayın başından vermiştir.

Tabi bu besteyi yapan ve söyleyen kişiye saldırmak asla doğru değil. Bu insanlar da kendilerine verilen yetenekleri kapasiteleri çerçevesinde kullanmışlar.

Ben tamamı ile TRT ve ilgili kurul üyelerinin iğrenç seçimlerini protesto ediyorum. Bu kadar konusunda uzman müzisyen ve sanat adamı, bu şarkının ve Gülseren'in gerek göze, gerek kulağa gerekse vücudumuzun hiçbir uzvuna hitap etmediğini bırakın anlamayı başarmayı bilakis ÜKLEMİZİ temsil etmesini uygun görmüşlerse insan Cem Yılmaz üstadın dediği gibi ben neden bu adamlarla aynı oksijeni yakıyorum diye oturup düşünüyor.