Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • bamerve • 2 Mart 2005 00:00 • #600050
    ya yuh yani ne diyebilirmki türkiei düşürmek için ellerinden geleni yapıyolar hayır bn anlamadım kadın cia ajanı falanmı yani america bizi içten göcertmeye çalısıyo heralde nedir ya bu gercek olamaz böyle bişe eurovisiona cıkarsa sonumuzdur arkadaşlar demedi demeyin hayır olmadı ibram tatlısesi faln cıkaraymışlar ay ne bu ya bi dk bn ölüp geliyorum...of ne blm bi manga mor ve ötesi faln iyi giderdi ama yok yani rezillik diz boyu gördüüm yerde tükürcem karının suratına...
  • schizophrenic • 2 Mart 2005 00:00 • #600051
    hayır !
  • Rapert • 2 Mart 2005 00:00 • #600052
    ne bu kardeşim biz iyiye gittik dedikçe siz batırmak için elinizden geleni ardınıza koymuyosunuz tek kelimeyle rezalet.
  • denizloop • 3 Mart 2005 00:00 • #600053
    bir kere sertab erenerin ingilizce parçasıyla kazandık. Bunu anladık ssonra da athenanı yine İngilizce parçasıyla 4. olduk. Bu ikisi hem güzel hem de diğer ülkelerin anlayabilceği bir dilden olan şarkılardı. fakat bu şarkı ise hem türkçe hem de çok anlamsız we emek werilmeyerek yazılmış bir şarkı. Bu da şarkıyı rezil ediyo .Eğer biz bu şarkıyla yarışmaya katılırsak bütün türkiye rezil olur.
    Bu gülseren de zaten eurovision yarışmasının jürilerinden biri tarafından avrupadan çağrılmış ve onun çabası üzerine kazanmış.
    Trt ise böylece zor duruma düştü yani napalım o da güzel bişiy seçseydi...

SONUÇ ŞU Kİ BU ŞARKI VE DANSLAR İĞRENÇ ÖTESİ BİRŞEY!!!
    YAZIK OLDU BİZE!!!
  • thriller • 3 Mart 2005 00:00 • #600054
    30 marta kadar zaman var istese değiştirebilir trt ama erdinç tunç yedirmiş paraları..rimi rimi ley ile gideceğiz...
  • kirmir • 3 Mart 2005 00:00 • #600055
    arkadaşlar merak etmeyin sesimizi yükseltecez. adam gibi şarkıyla girecez. diyecem ama burası türkiye. burada halkın değil birilerinin istediği oluyor. bu şarkı ile ilgili şike iddaaları da var. bunu unutmayın. of of of opera'dan sonra en büyük fiyasko. bunu seçeninde seçtirenin de, susanında susmayanında ben ...........................................'yim. daha ne diyeyim
  • john petrucci • 3 Mart 2005 00:00 • #600056
    ya şarkı çok kötü ama bu tür yarışmalarda nolucaı belli olmuyor ilk 3 e bile girebilir şarkı.. çok fazla sansasyon yaratıldı bu şarkıyla ve reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya. ama bu şekilde kazanılcaksa (çok az bi ihtimal) bu yolla olmamalı. türkiyenin müzik kalitesi bu değil yani.. tam bu yarışmalık bisürü solist var sertap gibi neden bu kadın? gerçi çok fazla yükleniliyor kadına gerek yok bu kadar. o çıktı şarkısını söyledi indi iyi veya kötü. seçende kabaat
  • tenor • 3 Mart 2005 00:00 • #600057
    iğrenç mide bulandırıcı korkunç çok büyük utanç kaynağı bence hala şans varken yarışmadan çekilelim
  • Slayer_mania • 3 Mart 2005 00:00 • #600058
    Ulan herşeyimizde bi şike var!Böyle iğrenç,demode bir şarkıyla girilirmi ya..?Saçmalık!Kustum dinlerken!Bu kadın ilk ona bile giremez!
  • Danube • 3 Mart 2005 00:00 • #600059
    gerçekten iğrenç.. büyük bi rezalet.. göz göre göre kendimizi yakıyoruz! nolur birileri bişeyler yapsın.. bu şarkı bizi temsil etmemeli,utanıyorum ülkem adına... utanıyorum!!