Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • CideSphere • 3 Mart 2005 00:00 • #600060
    ES kaZa Kiev de derece Yaparsak Tüm DünYa Halkının Kulağına Sokuuuuuuuumm Emi .....
  • fluband • 3 Mart 2005 00:00 • #600061
    bu şarkıyla 1. olacağımızı düşünüyorum ve buna içtenlikle inanıyorum.. kültür ve sanattan sorumlu devlet bakanı..
  • PoorBoyBlues • 3 Mart 2005 00:00 • #600062
    www.gulseren.net te turk asıllı fransız şarkıcı yazıyor, yorum yok!!müptelaa oldum....:(((
  • cadiiii • 3 Mart 2005 00:00 • #600063
    !!!!!!!!!
  • powervoice • 3 Mart 2005 00:00 • #600064
    aLLaaşkına yapmayın yawww rezalet yawww.. kadın tarkan özentisi yawww kafayı yicem inanamıyorum, inanmak istemiyorum!!! nasL olur??? bayhan gelsin daha iyi yawww (tabii şaka yabtmm, bayhanda iğrenc)!!! bukadar gruplar varken, şarkılar varken bula bula bunları bulduk!!! buraya yazıyorummm size sonuncu olcazzz yüzdeyüzzz alt sıralarda göreceksinizzzz!!! (aalıcam şimdi)
  • _CedRiC_ • 3 Mart 2005 00:00 • #600065
    hadi şarkıyı bıraq ni biçim dans etmek o öyle...yılan dansı gibi.......Valla ni yalan söööliiiim FATİH ÜREK bile daaa iyi dans ederdi beaa.....:P ....:))))))))))))))))))
  • AMYLEE • 3 Mart 2005 00:00 • #600066
    ya bu arada birşeye değinmek istiyorum.arkadaşlardan bazıları yarışmaya şebnem ferah,kurban vs. nin gönderilmesinden yana...

ama bence bu doğru değil çünkü onların var olan popülerliği ve başarıları eğer yarışmada iyi bir derece elde edilemezse düşecektir...bazıları için bu önemli değildir belki ama benim için önemlii...

açıkçası ben bunu istemem...etrafta bazı saçma sapan insanların kurduğu "ayy şebo kazanamamışş,bir de çok iyi sanatçı olacak"sözlerine tahammül edemem.....ve onlar da buna çok üzülürler...hepimiz biliyoruz ki eurovision da siyaset te işin içine azıcıkta olsa giriyo ve bu gibi değerli sanatçıları kaybetmek istemeyizz değil mii??....
    mesela 2 sene önce tarkan verilen teklifi geri çevirdi..çok konuşuldu ve çok fazla yorum yapıldı bu olayın üzerinde...ama tarkan haklıydı...en doğrusunu yaptı kendi alanında...adam popüler müzik içinde işini iyi biliyooo=))
    lütfen yorumlarınızı bekliyorum....
  • Shanex • 3 Mart 2005 00:00 • #600067
    bundan daha beteri olamazdı zaten trt seçiyor dimi boylelerini :( kim seçiyor ya
  • AMYLEE • 3 Mart 2005 00:00 • #600068
    kadın traktör gibi dansediyoo yaa=))tıtırtırtır...
    hele parmak dansı yok mu??onu yaparken sahnede dişlerini kırasım geldii...biraz daha az gülmesi gerek....!!!
  • Yigo • 4 Mart 2005 00:00 • #600069
    Rimi Rimi Ley TRT'nin
    "lan ben iki senedir ne guzel basarilar elde ettim, bunu nasil mok ederim" dusuncesiyle gonderecegi sarki bence...

Yani baska hic bir aciklamasi yok....