Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • Daisy77 • 28 Şubat 2005 00:00 • #600030
    bırakalım bu "eurovision çok mu önemli" tartışmalarını. müzikal anlamda ben de önemsemiyorum ama reklam açısından önemli elbette. bu kadar geniş bir kitleye ulaşabileceğimiz kaç organizasyon var? bu fırsatı kendimizi rezil ederek mi kaçıralım yani? sonra aynı reklamı yapmak için milyon dolarları başka ülkelere mi bağışlayalım? elimizde olanak varken düzgün bir parçayla katılalım, kendimizi iyi tanıtalım. berbat bir parçayla katıldıktan sonra yüzümüz yere eğik dönüp "zaten önemsemiyorduk" demek yerine her koşulda kendimizi beğendirelim. imaj önemlidir.
  • frankestein • 28 Şubat 2005 00:00 • #600031
    ya bu nedir kardeşlerim (ağabeylerim,ablalarım). ya başka birilerini bulamamışlar mı...?ne ya bu gülseren. ses yok,göruntü hiç yok, şarkı sözleri hele berbat... %5 falan yani sonuncu olmama şansımız.athenadan girmişken olaya, nerden bulmuşlarsa fransadaki bardan bu gülsereni. ve şarkı sözlerini neden hiç sevmedik.'müptela olmuşum aşkına' ne ki yani bu simdi.daha önce duymadığımız kişiler hep. hiç mi düşünmez insan.kim seçiyosa bunları bi torununa filan sorsaymış bari. mor ve ötesi niye değil.kadın sadece soyunuyo.ceket atmalar falan.ne oluyoki ceket atınca.halkı mı coşturacaklar sanki.13 yaşında birine göre çok konuştum... haddime düşmez benim ama...dallamalık şarkıyı seçende tabi, bizde değil...yazın valla.seyirci kalınmazki canım bunlara.
  • hardquake • 1 Mart 2005 00:00 • #600032
    rezil şarkı
  • mervemsi • 1 Mart 2005 00:00 • #600033
    TRT ORANGE BLUE GRUBUNUN SOLISTI VOLKANI NASIL ATLAR. BU ADAM MUHTESEM. HAYATIMDA GORDUGUM EN ETKILEYICI CANLI PERFORMANSTI. VOLKANA ALMANYADAKI ELEMELERDE BASARILAR DILIYORUM. 12 TAM PUAN VOLKANA
  • mervemsi • 1 Mart 2005 00:00 • #600034
    OKAN BAYULGENE TESEKKUR EDIYORUM ORANGE BLUE VOLKANI BIZE TANITTIGI ICIN.

RIM RIMI RIMI RIMI LEY LEY
    HOOP HOP RIMI LEEYY
    LEYY LEYY LEYY LEEEY

BU SARKI ILE KATILAMAYIZ.. OOOFFFFFFF
  • sultana • 1 Mart 2005 00:00 • #600035
    bgn kampüste şöyle bişi gündeme geldi...şakşuka erovizyona girse rimirimiley den daha iyi sonuç alır...nası ama???
    :)))))))
  • AMOR • 1 Mart 2005 00:00 • #600036
    ..................... ,.........................................................................................................................................,............................................................................................................................................................., ..............................................................................................................................,............................., .............................. eserin ben!
  • bigboots • 1 Mart 2005 00:00 • #600037
    şahsen ben gülserenin yarışmadan çekilmesi ve ''rimi rimi ley''in imha edilmesi halinde, kendi bestemi çelik'e söyletmeye hazırım. üstelik maddi yönden bi beklentim de yok.. herşey vatan için!!
  • ebru190588 • 1 Mart 2005 00:00 • #600038
    ya bu ne?sonuncu mu olmak istiyo bunlar çok kötü bi şarkı hem başka birini bulamamışlarmı ya da başka bi şarkı..... bence iğrenç kim oy verir sizce bu şarkıya iğrenç bişiiiiiiiiiiiiii umarım sonuncu olupta tüm dünyaya rezil olmayız:(
  • heboist • 1 Mart 2005 00:00 • #600039
    Hersene o kadar oy veriyordum ben Türkiye´ye ama bu seyi dinleyince dinleyici oldugumdan bile utandim valla... yaw benim alman arkadaslarim ne zaman türkce sarki duysa hemen anlamini, ne demek oldugunu soruyolar, ben hangi yüzle onlara "rimi rimi ley"i anlatiim (anlami bile olmayan bi kelimeyi!!)? Bu sarkiyi secenlerin allah tepesinden baksin, bütün karizmayi cizdircekler behhh..