-
bence oylama konusu biraz daha sakat gibi , bknz popstar
müziğe imzasını atmış bilirkişi topluluğu kurulabilir
Sertab'ın seçici kurulda olması faydalı olabilirdi. .
ama ortada bir TRT klasiği var, rüşvet vs
Avrupa'da tanıtımımızmış, yok müzikte elde ettiğimiz başarılarmış. .
-
Wall abi tam anlamıyla bööööööök . Ben yapsam daha iyisini yapardım yuh bee!!!!!!
-
Bu parçanın bilmem kaç senesinde yine seçmelere katıldıgı ama seçilmedigi hakkında bir haber vardı t.v de. Eurovision kurallarına göre bu parça tekrar seçimlere katılamıyor. E nasıl oldu da nasıl oldu? 150,000 euroluk bir rüşvet olayı varmış. Aramızda biz para toplayalım trt ye biz rüşvet verelim o parça gitmesin ya Eurovisiona!!!!!!!!!
-
öyle yarışmaya böyle şarkı mantıgı çerçevesinde bakarsak daha iyi anlayabiliriz bu güzide eseri...
-
bikere kadın iğrenç çok kilolu sahnede hiç estetik durmuyo şarkının başında bir hareket ediyor sonuna kada istem dışı(yağları sayesinde)biyerleri hiç duramıyo:))
bu kadar yorum yapmaya pek de gerek yok netice:
KÖTÜ ÖTESİ BİR DURUM MİDE BULANDIRICI...
-
lan abi şaka falan mı yapıyosunuz!!!!
millet doya doya sövsün die hazırlanmış bi komplo bence....
kadın da casus zati,
ortaçağ müziği sevenler de çıkar da oy verirler bise
-
tren gelir hoş gelir
ley ley RİMİ RİMİ LEY
odaları boş gelir
RİMİ RİMİ güzel gel bize
Şarkı bu mu,ben dinlemedim de:)
-
valla bu şarkıyla türkiye yerin dibine girer bi izledim kadın dansediyo kendisi dans etmiyo yağları dans ediyo bence hiç güzel bir şarkı değil takılmış cd gibi rimi rimi ley dio o kadar
-
Bu kadar mızmızlanmaya kimsenin hakkı yok... Yapın iyisini de görelim derler ama. Ya bu yarışmada gönderilecek eserin seçimi halka açık değil miydi? Kim umursadı peki o zamanlarda bu daveti? Bu şarkı elemelere katılmış olanların içinde yine eli yüzü en düzgün şarkılardan biriydi :))) Gereksiz yere ekibin üzerine gidip, yine gereksiz yere morallerini bozmanın gereği yok.
-
beş para etmez..yazık oldu trtnin seçmek zorunda olması işi kötü duruma getirdi..kadının suratı iğrenç ses de yok mazhar alansona kesinlikle görüşlerinde katılıyorum