-
Herhalde şakşuka ya da şapur şupur daha iyi olurdu..
-
ASLA OLAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ!!!!!!
rezillik ya bu sarki türkiyenin yeni yani gecen sene gösterdigi imaji yerle bir degil,yerin altina kadar indirir!!!!!
müzikten anlarim ama bu parcanin hic bir sansi yok,var var bizim icin arkadan birincilik demek!berbat ya tek kelimeyle cok korkunc!
mustafa sandali filan sevmem pek ama bence onun bile daaaa iiii bir siraya kavusaca bileceginden eminim!!!! bana sorarsaniz duman eurovisiona katilmali!!!!!!!!!!!
neyse ne desem????
bu parca calinirsa bu yarismada,ben almanyada yasayan bir türk oldugum halde 1kez bile oy vermem!!! gecen seneyi hatirliyorum, ailece kac kez aradik,tel parasida ona göre geldi ama athenanin performansi,herseyine degdi yani!!!!!
ZATEN BIZIM BÜYÜK KATKILARIMIZLA ALMANYADAN ATHENAYA 12 PUAN GELDIIIIIII(ÖZELLIKLE BENIM
KATKILARIMLA)
ATHENA 4-EVERRRRR
-
bi şarkı bu kadarmı kötü olur be!!!
iğrenç ötesi valla!!!!
-
BUUÜÜRST. KEŞKE BEN SÖYLESEYDİM BE
-
bole abıdık gubudık sarkılarlla kendımızı rezıl etmeye mecbur muyuz neden bızm ıstedıklerımız olmuyor hepınıze gıder
-
Berbat kalitesiz bu şarkıyla değil ilk 5 son 5 e bile giremeyiz...
Lütfen bu şarkyı değiştirin.......
-
Biri bu kadının yemeğine zehir atsında zorunlu bir değişiklik olsun.Orange Blue nekadar iyi bir grup ama bu elemanlar kazanamadı elemeleri yazık çok yazıkkkk......
-
ama suç kadının değil ki!
onu seçenin suç
bu yyüsden kadının üstüne gitmek bişey ifade etmez
kadına yasık sonuçta müziğini yapıyo hatun...
-
Sertab ile, Athena ile ne güzel biraz karizma yapmış ülkemizi tanıtmıştık. Bu insanları seçenleri ben kınıyorum. Keşke ben beste yapıp söyleseymişim. Hazırda bile vardı :) Off bir de 1. olurmuşum değmeyin keyfime. Şaka bir yana Türkiye müzik yapsın artık, yalvarıyorum, sadece müzik...
-
Sertab ve Athena'dan sonra hiç olmadı ki! Olmayan şarkıcı mı peki? Hayır, onu nasıl olsa allayıp pullayıp film artistlerine benzetirler.. Peki ya şarkıyı nasıl adam edecekler? Yaa efendim! Görünen köy kılavuz istemez, bu şarkı ancak Türk Pop listelerine girer, İstanbul'da Ankara'da birkaç bar sallar o kadar, Avrupayı sallamasını bırakın, kımıldatamaz bile. Ancak magazin bombası olur... Daha fazla yazmak istemiyorum, sinir bozucu ve ayıp!