Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ.org Rimi Rimi Ley'e Onay Veriyor Mu?
  • _CedRiC_ • 21 Şubat 2005 00:00 • #599943
    bi de sunu unnuttum FATİK ÜREK bile daha iyi dans ederdi...valla ne biçim dans o öyle yılan dansııı gibi.;-)......tıssssssssssssssssss...:P
  • deadlymetalix • 21 Şubat 2005 00:00 • #599944
    Berbat bi şarkı.Birde nedense her sene eurovisiona katılacak sanatçılar farklı bi şekilde seçiliyor.Bu sene yandık diyorum ve Türkiye'ye acıyorum.
  • En_Deep_Purple • 21 Şubat 2005 00:00 • #599945
    O kadar da karamsar olmamalı... Sözler çok da hoş değil belki ama müziği idare eder... :)) Yalnız; ne yapmalı etmeli, şu saçma dans figürleri ve abuk sahne ambiansını yeniden bi düzenlemeli... O solistin castara castara oynaması hiç yakışmamış... Bi de ceketi fırlatmaz mı...:)) İşin bi iyi yanı da şarkının sözlerinin çok da önemli olmaması. Nedeni: Bi düşün, avrupada Türkçe'yi bilip konuşan kaç ülke var ? Asıl önemli olan beste ve enstrumantel alt yapıyı sağlam tutmak. "(Bu şarkı için tabii...:))"
  • shann • 21 Şubat 2005 00:00 • #599946
    valla ben ıslıkla çok daha güzel besteler yapıyorum yanındada darbuka yerine masaya vurarak tempo tutuyorum daha güzel oluyor...ya bu ne yaaaa....nerde sertab erener'in everyway that i can i nerde bu....offf offf yine sonuncuyuz galiba
  • dilkem • 22 Şubat 2005 00:00 • #599947
    ülke olarak ciddiye almayalım okis.Ama bizim ülkemize yakışan müzik değil hayatımda daha duymadım böyle melodi böyle sözler...Biz AB yolunda ilerlemeye çalışırken neden böyle geri kalmışlığı anlatan bir parça ? ve neden kimsenin beğenmediği bu parçanın ısrarla gönderilmek istenmesi.Kemanci yazmış istese TRT değiştirebilir.Bu kadar tepki varsa neden TRT bunu yapmıyor ya da bizler yeterince sesimizimi duyuramıyoruz.Peki ne yapmalıyız sesimizi duyurmak için ? (Bu şarkı asla gitmemeli)
  • JusT_a_Dream • 22 Şubat 2005 00:00 • #599948
    ya sozler tam tuvalet sozleri o ayri..tuvalette yazarsin..besteyi cam silerken yaparsin dansi kopekten kacarken bile yaparsin da ..

onemli degil onu diyorum bu kadar onemsemeyin abi ..AB girmenin filan ne alakasi var sarkiyla..

kurban stockholm de konser verse metallica onlarin alt grubu olarak sahne alsa biz yine giremicez AB ye .. kasmaya gerek yokki
  • --gözyaşı-- • 22 Şubat 2005 00:00 • #599949
    eurovizyon şarkı yarışması 2 sene öncesine kadar hep hayal kırıklığı yaratan bi yarışma olarak görünüyodu...
    ama demir demirkıran abimizin yazdığın besteyle yarışmaya giren sehtap erener birincilik getirdi baktılarki rockçular iyi yapıyo bu işi sonra atena grubu 4. getirdi türkiyeye..
    ne olduki bu adamlara şimdi bu kadar saçma bi şarkı ve şarkıcı seçtiler yönetimmi değişti acaba?
  • korps • 22 Şubat 2005 00:00 • #599950
    aslinda sark1 kötü ama yinede bi emek var ,bi ise yaramasada ,
    sark1n1n ilk girisinde ki dabruka solosu sanki bisey olcakm1s gibi heyecanland1r1yor insan1 ama sonra heyy heyyy diye gidiyo, yaz1k olabilirdi, ne bilim bi orphaned land tarz1 bi giris olab1l1rd1 bakal1m görücaaaz.
    asl1nda gecen seneki yar1smada dahada kötü sark1lar vard1 bu senede ayn1 olur. hatta belk1 b1z1m sark1dan daha kötüler1de ç1kar kes1n
  • Unfukable • 22 Şubat 2005 00:00 • #599951
    Tam anlamıyla iğrenç bir şarkı TRT yetkilileri umarım buna bir çare bulurlar.
    Yoksa yurtdışında ki itibarımız zaten kötü iyice kötü olacak..
  • stormvalley • 22 Şubat 2005 00:00 • #599952
    Herhalde başka bişey bulamadılar da birtek müziğimiz kalmış gibi onunla dalga geçiyorlar. Ne güzelde iki senedir hep başları çekiyorduk bu bizim için bu bir kayıp olacak sanki başka kimse yok gibi nerden bulmuşlar bunları onu da anlamadım ama neyse. EYYYY! Türk milleti sonunculuğa hazırlanın...............