-
"işte opera işte puan" şarkısından güzel olduğu kesin ne varki berbat bir şarkı hatta şarkı bile denemez iğrençlik abidesi bu şarkıyı bekçi bile beğenmemiş yaptığı çekilişten belli
-
no command!!
-
haahahahah şaka gibiiii sinirden gülüyoruuuuum ben hapşırırken daha hoş melodiler çıkıyo ortaya...
rimi rimi leyy.. isminde meymelet yok..BİRİ BUNA DUR DEMELİİİ..
DUUUUURRRRRR!!!!!!!!
-
bu sene sonunculuk başarıdır arkadaşlar..
-
nedir bu şarkının iğrençliği kardeşim?!!
dünyada varmı bukadar dandik bi şarkı???
bununla anca 000 la döneriz...
rimi rimi ley lay lom nedir abi bu?? anlamını bilen varmı??.....
-
http://www.trt.net.tr/eurovision2005/hdevam.aspx?hid=116277 Adresinden;
"Şarkımız İlk Beşe Girer"
--------------------------------------------------------------------------------
Çolakoğlu:"Doğru düzenleme ve kareografi ile sonuç iyi olacak."
Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek "Rimi Rimi Ley" adlı şarkının düzenlemesini yapan aranjör Ozan Çolakoğlu, şarkının ilk beşe gireceğine inandığını söyledi.
Gülseren'in seslendirdiği "Rimi Rimi Ley" adlı şarkının düzenlemesi için çalışmalar başladı.
Önceki senelerde Türkiye'ye Eurovision'da derece getiren Sertap Erener ve Atena Grubu'nun şarkılarının düzenlemesini de yapan Ozan Çolakoğlu,"Rimi Rimi Ley"in de derece getireceğine inanıyor.
Ozan Çolakoğlu "Güzel bir kareografi güzel bir sahne şovu hazırlanırsa ben yaptığım düzenlemeye inanıyorum. Güzel bir sonuç alacağımızı ilk beşe gireceğimiz düşünüyorum" dedi.
Şarkıya yöneltilen eleştirilerin de yersiz olduğunu belirten Ozan Çolakoğlu şunları kaydetti:
"Ben bu karşı tepkilerin değişeceğine inanıyorum. İşimiz bittikten sonra bizim düzenlememiz kareografi bittikten sonra ki tepkiler önemli. Şu anki tepkiler önemli değil"
Ozan Çolakoğlu şarkıda nasıl bir düzenleme olacağı konusunda da şunları söyledi:
"Sürpriz. Çok güzel olacak perküsyon ağırlıklı bir show olacağına inanıyorum. Ekip çalışması bu sonuçta herkesin bir katkısı olacak çok güzel bir kareasyon olacak."
-
Bu kadar iğrenç bi şarkı olmaz yaaa...!!!!Böyle şarkıları ilkokulda müzik derslerinde versinler yaa gerçi oda olmas çocukların piskolojisi bozulması kaldıki bu şarkı TÜRKİYEYİ temsil için eurovision a gidiyor...Ya resillik bashka bişi Yok Sertap erenerle Tüylerimiz diken diken oldu sevinçten ağlayanlar oldu...Athena ile tüm dünya çoştu...bu şarkı giderse 60 ların 70 lerin türkiyesi olcaz Okadar söleyim...Kadın berbat.karşı berbat.arkadaki vokaller pfffffff...2005 yılındayız ama biz nedense 70 lerde sölenen tarzda şarkı gönderiyoruz bu ne kadar duyaarsıslıktır yaa...İki üç tane MAL yüzünden TÜRkİyenİn adı nası lekelenir bunlar bizi rezil edicek yaa.Lütfen herkes TRT ye Yassın Çıkmasın bu şarkı :((((
-
Görüyoruz ki, pekçok insanın deli müzisyen, manyak insan, aşmış insan diye tanımladığı o müzisyenler aslında müzik adamı değiller(Jüriden bahsediyorum).Artık her konservatuar bitiren ve piyasada bir iki tanıdığı olan şahsiyet müzik adamı ilan ediliyor.Zaten son zamanlarda bu şahıslarla çalışan müzik şirketlerinin ne hale geldikleri de ortada.Biz bu müzik fuakarası zihinlerden ne zaman kurtulursak o zaman iyi ürünler vermeye başlayacağız.
-
bu tip yarışmalara katılırken etnik müziklerle sentezlenmiş besteler başarı sağlayabiliyor ama dünyada neler dinleniyor da bilmek lazım yani..gülseren hanım hoş bir bayan ama sahneyi doldurmuyor,dansı kötü, şarkının alt yapısı rezalet.....çok kötü ya çok kötü...desteklemiyorum bu başarısızlığı ve internet sitesinde kıbrıs rum kesimini tanıyan TRTyi bu parça için de sitedeki hata için de biraz daha özenli ve duyarlı olmaya davet ediyorum....
-
ben tepkimi TRT ye bildirdim i-meille.Sizde Öyle yapın.
[email protected]
TRT devletin,Milletin kanalı değilmi ? Ozaman internet ve gsm altyapısıyla oylama yaplısın millet karar versin hangi şarkının seçilmesi gerektiğine,öyle olursa sonuncu da olsak razı geliriz.kimseyi suçlamayz. Di mi?