-
ya evet arkadaşlar yaa nedir bu rimi rimi ley olayıı yaa...sonuncu bile olamayız biz bu şarkıyla yaa..semiha yankı nın seninle 1 dk bile daha güzel..ee bu şakaydı..bence hiç katılmasak daha iyi olur
-
baba bunun üzerine igrenclik abidesi bi parca tanımıyorum ya anasını satıyım bi sürü saglam grup dururken neden o karı ya artık trt ye de güvenim kalmadı allah bize sabır versin
-
tam mansıyla sorarsanız varya mide bulandırıcı bir olay olamz abi böyle bişey bununla bu sene katırsak önümüzdeki 20 yıl boyunca utun bu yarışmada birinci olmayı valla allahtan yardım dileyelim duaya çıkalım arkadaşlar
-
ya ben böyle iğrenç bişey duymadım daha önce...
-
allah belasını versin bu şarkının dalgamı geçiyosunuz bizimle. bak bizim kimya hocası tencere kapağını vur daha anlamlı olur diyor. çıkıp bari opera yı söyleseydi. (en azından kültürlügörünürdü)
-
BU şarkıda emeği geçen herkese selamlar olsun. bence bu şarkı sonuncu bile olamaz çünkü o bile bir başarıdır KATAGORİDİR !
-
arkadaşlar beyler bayanlar benimde dilimde tüy bitti şarkınında onu yapannda söyleyeninde seçeninde derken ama populist bi dünyada yaşıyoruz parça hiç bi boka benzemese de yurtdışındaki gurbetçiler sayesinde bu parça ilk 10'a girecektir!!!!
Asıl komiği ne biliyomusunuz hani ülkeler kendi parçalarına oy veremiyo ya eğer öyle bi durum olsaydı ne gülerdim ama... aklı selim mantıklı düşünebilen iyi bir dinleyici bu parçaya oy vermez çünkü:))))
-
Semiha Yankı'yı anacağız...
-
ben sevdim . kalça da yerinde . belli ki emek harcanmış deha ürünü bi eser . daha iyisi düşünülemezdi .
-
Türkiye neden bu kadar rezil olmak için uğraşıyo bilemem rezilliğimizi her akşam televizyonlarda iziliyoruz zaten bu kadarıda fazla gelir doğrusu