-
içler acısı..
-
olur da bu kadr olur ya daha kıro bi parça yokmuydu. tamam emeğe saygı duyarızda böyle bi parçayla rezil olmaya da razı olamayız di mi? yetkililer ne yaptığının farkına umarım geç varmaz...
-
Bu Yetkililer, bu jüri sağır olsa gerek.
Ortada bir şarkı var ve şarkının bütün ülke müziğini temsil etmesi bekleniyor.
Temsil edilecek olan insanlar yani bizler bu şarkıdan duyduğumuz memnuniyetsizliği dile getiriyoruz ama bu şarkıyı bizim için seçen ve beğenenler bu tepkilerden bihaber ya da duymamazlıktan geliyor.
Şöyle bir düşünelim. Bu şarkı Eurovisiona katılmamış olsun ve herhangi bir müzik kanalında bu şarkıyı duymuş olalım. İlk tepkiniz ne olur.
A) Derhal kanalı değiştirmek.
B) Şarkıyı oturup dinlemek ve üstünde yorumlar yapıp fikir paylaşımında bulunmak
Herkesçe beğenilen bir şarkı çıktığı zaman, insanlar bunu aralarında günlerce konuşurlar ve fikir paylaşımında bulunurlar. Fakat bu şarkının sonu A seçeneğinde belirtildiğinden öteye gidemez. Pop dediğimiz kirlenmiş ticari müzik camiasında bu şarkıya benzer hemen hergün onlarca şarkı çıkıyor. Ve bu sıradan bile diyemediğimiz ucuz şarkı kalkıp bütün ülke müziğinin temsil etmesi bekleniyor.
Şöyle bir konu daha var. Türkiye elemelerini izleyenler bilirler. O gece yarışan şarkıların hepsi yukarıda bahsedilen gibiydi ve hiçbirisi birinci olmayı hakketmedi.
Müzik yelpazesi çok geniş bu topraklardan çıkara çıkara bu şarkıyı çıkaran ve bunu kabul edip yarıştıracak olan jüri ve diğerlerinin müzisyen kimliğinen ve bu işi müzik için yaptıklarından şüphe ederim.
Bir müzisyen olarak bu şarkı beni ve benim ülkemin müziğini temsil edemez.
Fakat sonuç değişmeyip yarışırsa BUNUN TEK SORUMLUSU BU ŞARKILARI SEÇENLER VE YARIŞTIRANLARDIR.
-
hiç katılmayalım daha iyi
-
tobe gunahıma tobeler tobesı boyle sarkı olur mu ya... resmen elde ettiğimiz o kadar basarıdan sonra biz salağız demeye getiriyor bu sarkıyı secenler... gidin ya böyle iş olmaz ya sonuncuyuz ya da sondan 2.
-
yaww kuskunçç!! başka da hiç birşey değil. bence TRT eski günlerini özlemiş. "boynu bükükler" moduna geçip, bize puan vermeyenlerin müziğe siyaset karıştırdığı yorumları falan ııığğğ iğrenç.. bi sürü saçmalık duyacağız sonuçlar açıklanırken. "hıımmm syn seyirciler bakın Yunanistan bize 0 verdi, hala düşmanca davranıyorlar, Kıbrıs tavrımız yüzünden..höyy löyy löyyy.." kardeşim rezil oldun rezill ne diye çırpınıyosun demezler mi sana..
tamam parça berbat..bu kenarda bi dursun. vokale ne demeli.off o ses..sahne şovuna hiç deyinmeyeyim. arap dansöz kıvrımları.. nessee ne sonuç vahimdir arkadaşlar.
bu tepkilere cevap vermeyen sistem uzatılarına da seslenmeyin. bunlar sadece duymak istedikleri sesi duyan uzantılar.
ne güzel ne güçlü sesli vokallerimiz, aranjörlerimiz,bestecilerimiz..bi sürü güzel şeyimiz var bu ülkede yaaa..sen tut kendini aleme güldür. "opeeeeraaaaaaaaa"da kalmış kafalar..haa şunu da ekleyeyim bu lüzumsuz adamları oturup biraz izlemiştim. hiç de kayda değer parça ve ses yoktu zaten ortamda.. kötünün kötüsü seçme yarışması!! kulağınız kopsun be..iyi oldu döktüm içimi:)) ne bu yaa stres stres..."bana bu imkanı veren sayın garaj bekçisine.....falan filan"
-
ne kadar zavallı konumuna düşeceğimizi bir tahmin etselerr!!bırakıyorum türkçe olsun ne olucak demiştim kendi kendime,belki br şansımız olur diye!ya arkadaşlarlar rimi rimi ley nedir??adamlar anlamıyo diye bu kadar saçma şarkı yazılır mı??
bir de adaylar arasında bir şarkı daha vardı adı:rumuz andante!!bu da 2. seçildii!!bana söyleyin hangimiz tam olarak andante'nin burada kullanılan anlamını biliyorsunuzz???
neyse önemli olan yarışmaya katılan şarkı.ama bu kadar berbat(kelimleere bile dökemiyorum)bir şarkıylaa biz sondan birinci olmayı hedeflemeliyiz!!şarkının değişmeyeceği kesin ama yine de biz elimizden geleni yapalım...
herhalde sonuncu olmayı daha çok istiyoruz ki geriye dönüş yaptık!bize fazla 1.likler!!ne olacak halimiz????
-
Tam anlamıyla BERBAT.Aslında mükemmel fakat yarışma yanlış yarışma,komedi dalında çok başarılılar bana kalırsa.
-
yani bu yarışmaya katılanlar her sene bu yarışmanın olduğunu biliyor bi de bile bile kaybetmeye çalışıyorlar.Ne yazik ki
bu tembellik bizi kötü tanıtıyor.Yani bizi temsil edenler (mecliste kiler dahil) hep kendilerini temsil ediyorlar.Yani insan bir yıl boyunca anca bu kadar hazırlanıyorsa onun yeri bu yarışmanın
içi değil , toplumun dışıdır.Bence bu insanlar kendisine bile özen göstermeyen insanlardır.
-
mükemmel ötesi çok beğendim inşallaa böyle bestelerim olur bi bulsam bu ilhamı