-
biraz rekabet olucak tabi ama bu rekabetin dozu kaçıp atışmaya dönüşüyo,biz sadece bunu istemiyoruz. yoksa rekabet yarışmanın tuzu biberi di mi?.....
-
ya dikkat ettimde amma çok REKABET kelimesi geçmiş beeaaa!!:))))
-
:D
Geçen sene NATO sebebi ile önce ertelenmiş, sonrada iptal edilmişti..
Bakalım bu sene nasıl olucak...
Oylama SMS sistemi ile olacağından (geçen sene öyleydi bu seneye bakmadım !!! ) peq sağlıklı olacağını sanmıyorum..
Tabii sistem aynı ise..
bye
+ KASDAV dada biz çok iyiyiz diyenleri gördük :D
o bakımdan fazla lafa gerek yok..
az söz çok müzik..
-
oooo kardeşim martini garaj ortamlarında bile kader ayırmıyo lan :D harbi çok iyimser yazmışsın lan rekabet olmalı.Bu kadar hırsın bi anlamı olsun dimi :D
-
Rekabet olmamalı.Herkes kendisiyle yarıssın icindeki elemanla.Kimse kimseye uyuz olmasın.Benim görüsüm budur.Cunku hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Böyle yarısmalarda birbirimizi kırmak ve hırslanmak yakısmaz kimseye.Herkes kendinin ne seviyede oldugunu bilir ki zaten gerisi onemli degildir.(Cokmu iyimser oldu ya?)
Neyse hadi eyvallah.
Not:Bu arada kimse o kadar kesin konusmasın.Çünkü yarışma tüm Türkiye çapında ve sadece 15 okul girecek!
-
Katılmak isteyenlere duyrulur..
Yukarıdaki haberde yanlış var...
Doğrusu şudur:
Demolar en geç 13 Mayıs 2005 Cuma günü mesai bitim saatine kadar Aura Productions , Lenger Sok. Recai Bey Apt. 5/1 34443 Cihangir-İstanbul adresine iadeli taahhütlü posta, kargo ya da kurye ile yollanacak, elden başvurular kabul edilmeyecektir.
1. ÖN ELEME: 13 Mayıs 2005 - 23 Mayıs 2005 tarihleri arasında, tüm başvurular ORGANİZATÖR tarafından değerlendirilecek ve finale katılmaya hak kazanacak 15 okul belirlenecektir. Kazanan okullar 23 Mayıs 2005 tarihinden itibaren (www.soundcheckyarisma.com) internet adresinde ve Blue Jean Haziran sayısında yayınlanacaktır. Bu tarihten itibaren ORGANİZATÖR kazanan okullar ile telefon aracılığı ile bağlantıya geçecek ve ilgili resmi davet mektubunu gönderecektir.
www.soundcheckyarisma.com'da tüm ayrıntılar var..
chateaux
-
beyler VINYL varken şansınız çok az....(sosyal bilimler lisesi)
erşan,semih,eser,erhan VINYL will be champion...
-
dişarıdan lise harici adam alınıyormu acaba?!
-
ben mert'i seviyoruuuuum!
-
alınıomuş dışardan.Ama bizden gelen olmaz çünkü çok uzağız istanbul'a :( ayrıca siz ön elemeyi geçin önce VINYL mi neyse işte onlar :D