Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması
  • popo-Ka • 14 Haziran 2005 00:00 • #603248
    bence seneye herkes çok çalışcak ve puanlar birbirine çok yakın olacak ama benim isteğim gerçekten iyi olan kazansın:)) şimdiden herkese başarılar.. öküz gibi çalışıp finallere kalmaya çalışcaz.. inşallah kalabiliriz:)) hadi herkese müzikli hayat diliyorum.. hayatın zevki burda:))))
  • rockerg zombie • 14 Haziran 2005 00:00 • #603249
    selam herkese
    valla seneye düzenlenicek olan sound check'i gerçekten merak ediyorum hatta izlemeyede gidicem bu sene neden katilmadim bilmiyorum ama çooook pismanim:((((( seneyi iple cekicem bakalim kazanan kim olucak merak ediyorum daha simdiden:) korkmayin seneye ben olamicam:))))) lise bitti aaahhhh aahhhh!!!! nese herkes k.i.baksin bye byeeee.........
  • sedamerve • 14 Haziran 2005 00:00 • #603250
    hazır burda soundcheck ile ilgili haberi görünce sadece dikkatimi çektiği için ÖZEL AVUSTURYA LİSESİ ilgili yorum yapmak istiyorum sanırım geçen pazar dream tvde izleyebilmiştim her liseninde performanslarına bakmadım zaten Avusturya Lisesi ilgimin çekmesinin nedeni Deeper Underground'ı söylemeleri şarkı seçimleri çok güzel zaten gruptaki arkadaşlarda baya iyi çaldılarda:)))

sadece Solist şarkıyı çok hızlı söyledi ya:P ne oldugumu şaşırdım sanki başka şarkıyı söylediler gibi geldi keşke orjinali gibi söyleseydi başarılı olcaklardı bence..ama gerçekten müzik çok hoş çalındı hatta yarısını kamerama bile aldım :)) (gerçekten)
    neyse bitmiş gitmiş sadece dikkatimi çekti diye yorum yaptım:))))
  • tr_nirvana • 24 Haziran 2005 00:00 • #603251
    1. konak anadolu
    2. avusturya lisesi
    3. hacı ömer tarman
    4. gaziantep
    5. biz
    6. galatasaray olmalıydı

bu arada önümüzdeki yıl ve daha sonra benim ve diğer arkadaşalarımın olduğu zaman hiçbir yarışmaya katılmayacağız !
    ayrıca müzik denildiğnde insanın kendinde birşeyler katması lazım şarkının aynısını çalarak müzik yapılmaz......
    bu arada görüntüler sizede geldimi geldiyse ne düşünüosunuz!
    ayrcıa gaziantep gayet sağlammışşşş birde ödüllerden sonra bizi tebrik eden antep in vokaliymiş yenş öğrendim çok sağol.....
  • necrosamash • 24 Haziran 2005 00:00 • #603252
    Dostum bence sen sansini zorluyo gibisin....
    Ne olmasini istiyosun ??alkisalayalim mi sizi???
    Bastan mi yapalim yarismayi???
  • City BASİST • 31 Temmuz 2005 00:00 • #603253
    bş ver
  • T-rock-TOR • 26 Mart 2006 00:00 • #603254
    yav bu sene ne zaman olcak yine tarihler aynı mı?
  • blackstonee • 30 Ocak 2008 00:00 • #603255
    heey gidi günler....