-
televizyondan izledim ve gaziantep lisesinin gerçekten iyi oldugunu düsünüyorum bence ödüle layiktilar.bu arada bende bi antepli olarak gerçekten gurur duydum o gruptan bi arkadas varsa bana bi mesaj atabilirmi konusmak isterim.gerçekten memnun olurum.
-
mehmet rauf elemanlari artik acip okumayin yorumlari demek isterdim ama ben bile arada bakiyorum kim gene ne yumurtlamis diye:)ohhh sefaniz olsun cocuklar caldiniz, birinci de oldunuz, odulleri de pasa pasa aldiniz catir catir da kullaniniz ayrica...rahatsiz olanlari rahatlatmak artik sizin isiniz degil!!!calisan kazanir, cenesi durmaksizin konusup elestiren degil!!!
aaa yetti ama!valla anlayamiyorum...bi de basarani tebrik etmeyi bilin!!!!
bugun onlara yarin size, amma hazimsiz, egoist kendi cemberinde donen kotu kalpli fesat insan var yaw yazik!-NOS-
-
benim açıklayamayacak hiçbirşeyim yok! ne sorarsan sor ne hatanh var dersen de hepsini açıklarım merak etme....
bundan sonrada hiçbir yarışmaya katılmayacağız bütün bunlardan sonra türkiye de de müzik yapmıyacağız zaten oğuz da italya ya gidiyor ... bu yıl kadro dan hiçbirimiz önümüzdeki yıl ya da diğer yıllar hiçbir yarışmaya katılmayacak....
ayrıca mehmet rauf gitaristi ne var konserinde görmüştüm diyosunda ne çaldığınız şarkıya bir coverınız vardı ne de başka bi farklı olay demek istediğim adamın konserdeki davranılınında aynısını yaptınız.. birde davulcunuz noose un davulunu aynı çalın demiş o zaman copver yapmanın ne mantığı kalıyor herkez başkalaırnın şarkılarını aynı olarak çalsaydı o zaman müzik hiçbir zaman gelişemezdi şu an olduğu gibi... özenti olarak müzik yapanlar olduğu sürece ne türkiye de müzik gelişir ne de dünya dan iyi müzisyenler çıkar... eski zamanlarda ne güzel topluluklar vardı dinlemiştirsiniz bir floyd ya da zeppelin nasıldı onlar gibi yapan varmıydı herkes onlar gibi olup hatta onlardan daha ileriye taşımak istiyorlardı ama şimdi herkes beğendiği grubun aynısını yapıp öyle olmak istiyor böyle mküzik yapılcaksa hiç yapmayın daha iyi en azından gerçek müzisyenleri kirletmeyin...
-
her yarışmadan sonra kaybedenler klasik "türkiye de müzik yapılmaz abi" der..çok ekstra durumlar haricinde kaybedenler kazananlar kadar iyi değildir..bu yarışmada 1. olsanız nolur sonuncu olsanız..
-
arkadaşlar artık tartışmanın bir anlamı yok...umutcum(tr nirvana) sende biraz yavaş ol...biten bir şeyin arkasından neyi tartışıyorsun...bir arkadaş çok ağır yorumlar yapmış tr nirvananın yaptığı doğru ya da yanlış eleştiriler tamamen teknik konular üstüne idi .ego davasını anlamış değilim .lütfen kimse kimseye hakaret etmesin...burda kimse kimsenin kişiliğini eleştirecek durumda değil...müzikle ilgili söyleyecekleriniz varsa yazın...
-
bence müzik asla birşeylere ulaşmak için yapılmamalı..insanlar müziği zevk aldıkları için,bağlandıkları için yaparlar.. müzik, onunla uğraşanları kendisine aşık etmez mi? ve aşkın binlerce;hatta milyonlarca çeşidi yok mudur? herkes bu aşkını istedigi gibi yaşamalı, tabi başkalarını engellemedikçe..eleştiriler her zaman gereklidir;ama incitici nitelikte olmadığı zaman..eleştiriyi alan kişi de bunu hakaret vs. olarak algılamamalı.. sonuçta hepimiz burada sevdiğimiz bir işte usta olmaya çalışan insanlarız..(yani heralde:P)
bu yarışmaya katılan herkesi bu çabalarından dolayı kutluyorum..sonuçta da herkesin birşeyler kazandığına ve kendisini geliştirmek adına çabalamaya devam ettiğine eminim..şahsen ben bir sürü yeni şey öğrendim ve gelişmek için daha fazla şey yapmaya başladım..inşallah seneye de bu yarışmadayız grupla:)
herkese içten tebrikler.. (büsra hatuna da bol selam:P)
deniz ben
(gaziantep kolej vakfı özel lisesi bayan solisti)
-
Lan olm bu tartısmanın bitecegi yok.Neyi tartısıyosunuz anlamadım?Bitmis gitmis ya allah allah yeter!!
Bizim Gruptan Kimse daha bisi yazmasın yeter
-
Herkese selam..G.K.V erkek gitar vokali
Arkadaşlar tartışmaları uzaktan izliyorumda bence bize yakışmıyo evet belki dereceye giren arkadaşlar dereceyi haketmiyebilir hatta ilk 16 ya seçilenler arasında bile oraya çıkmayı haketmiyenler olabilir.Ama bu mazide kalan yarışmanın jürisi öyle layık gördü ve su anda yarısmada birinci olan grup olsun sonuncu olan grup olsun halen aynı noktada ve bundan sonra hayatı gerçekten müzik olan arkadaşlar (ki ben öyleyim),bu yarışmadan bir tecrübe alarak en iyi olmayı hedeflemeliler...Ben sahneden inidiğimde ağlamak istiyodum ama ertrafa gülücük saçtım..Ruhsal durumumdan ve bazı sebeblerden dolayı kendimi yanısıtamadım sahnedeki burak sanki ben değildim ve buna çok üzüldüm ama o üzülme orda kaldı Şu anda yoluma devam ediyorum ve bugün mezun oldum inanmıyorum halen ya lise bitti:)) hıım bu arada daruşafakalılar abi benimle irtibata geçerseniz sevinirim herkes kendine iyi baksın...
-
Blue Jean Dergisi'nin yayıncısı Doğan Burda Rizzoli Dergi ve Yayıncılık Pazarlama A.Ş. tarafından düzenenlenen "Soundcheck Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması" müzik alanında, lise düzeyindeki okullarını temsilen yarışacak gençlerin komuoyuna tanıtılmasını hedeflemektedir.
14 Mayis 2005 - 24 Mayis 2005 tarihleri arasında başvurular yapılacaktir. Kazanan okullar 24 Mayis 2005 tarihinden itibaren soundcheckyarisma.com internet adresinde ve Blue Jean Haziran sayısında yayınlanacaktır.
Ön elemeleri geçen 15 okulun katılacağı final, 2 Haziran 2006 perşembe akşamı saat 16:00-22:00 saatleri arasında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacaktır. Finaller ayrıca Dream TV ekranlarından canlı yayınlanacaktır.
-
bizde katılmak istiyoruz... seneye tabii ki:)) antalya rakibiniz olcaktır.. temin ederim:D