-
biz pro kayıt yaptık
-
herkese selam bizde gaziantepten geliyoruz. 1 haziranda herkeze basarilar
-
ya paşa kusurabakma heyecandan (ehmet rauf) yazmışım beaa..
bu arada antep ten gelen arkadaşlara da başarılar bende antep liyim tanışmak isterim.:))
(MEHMET RAUF LİSESİ SOLİSTİ)
-
Özel Darüşşafaka Lisesi'de orda.aslını sölemek gerekirse ölesine bi kayıt yapmıştık,ÖSS yaklaşıyo ayağına.ama finaldeyiz,mutluyuz:)
(SOLİST:HAZİ)
-
NECROSAMASH ne tarz beste var sizde? int.ten dinleyebileceğim bi site falan varmı??
-
kankalar sizi tekrar tebrik ediyorumm!sizi çok seviyorum!ilk 15 i basardınız siz süpersiniz yaaaaaaa 1 haziranda orada olcam sizi desteklemeye gelicemm herzaman yanınızdayım!!(üsküdar lisesi back vokali)
-
İŞTE ONLAR 1 NUMARA!İŞTE MEHMET RAUF LİSESİ!Daha fazla ne söylenebilirki....süperler ya!hepsini teker teker kutluyorum. zaten biz bu mutlu haberi dün kutladık hepberaber(+Üsküdar Lisesi vokali ve back vokali de dahil:).Harikaydı tek kelimeyle.her zaman yanınızdayız 1 haziranda oradayız yanlız bırakmayız sizi.hepinizi ÇOOOOOOOOOOKKKKK SEVİYOOOORRUUUUZZZZZ!!!!!
VE SIKI DUR CEMAL REŞİT REY MEHMET RAUF GELİYOOOOOORRRR!!!!!
(ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ VE BACK VOKALİ:)
-
Ya cok sagolun ya siz supersiniz valla:)üsküdar lisesi elemanlar1na tesekkurler.
vipercup biz toxicity ile katiliyoruzz.siz?
-
(saint benoit vokalisti) Öncelikle bütün kazananları tebrik ediyorum! Arkadaşlar tamam güzel ilk 15 arasına girdikte kaç okul arasından bunu bileniniz varmı?
-
16 :))) zuhauhauaha!