Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması
  • begüm • 3 Haziran 2005 00:00 • #603215
    iyide arkadaşlar bu yarışma solist yarışması degildi ki...mehmet raufun 1. olması en iyi solistin erkut oldugunu göstermez eger solist yarışması olsaydı zaten o zaman hiç şansınız yoktu kardeşlerim o yüzden hiç parçalamayın kendinizi burda.solistlik başka şeydir o farklı bi konu size göre degil yani.bunu zaten jüride açıkladı ve solistlik adına orada cok daha iyi kardeşlerimiz de vardı....
  • necrosamash • 3 Haziran 2005 00:00 • #603216
    begum tabi ki vardi bunu kabul etmek lazim...
    ama erkut'ta hic fena degildi sende bunu kabul et bence...
    En azindan yerinde durup ayagini sallamadi(!)
  • blackstonee • 3 Haziran 2005 00:00 • #603217
    arkadaşlar beni begenenlerede begenmeyenlerede saygı duyarım şahsi görüşleridir.neticede jüri bizi birinci seçti tabi ki bu benimle alakalı sonuç degil.biz grup olarak iyiydik.ödül alan arkadaşlarıda kutlarım.alamayan arkadaşlarda bu elemeyi geçmekle kendilerini kanıtadıklarını gösterdiler onlarıda kutlarım.
  • vipercup • 4 Haziran 2005 00:00 • #603218
    Bu arada ben mehmet rauf'un solistini beğenmediğimi söyledim fakat fakat burdakilerin görüslerine katılıyorum oradaki en iyi erkek solist sendin ERKUT. bunda hic süphem yok ama benim demek istediğim tek basına cıkıp da virtüözlük yapman olmaz kısacası slow ve sesi uzatman gereken parcalarda tonda sabit kalman cok zor. Tekrar cok tebrik ediyorum sizi parcayı iyi secmissiniz size uyan bi parcaydı yani. bu da bi artı tabi ki. herkese müzik hayatında basarılar dilerim. İnsallah ilerde tekrar karsılasırız.....
  • begüm • 4 Haziran 2005 00:00 • #603219
    necrosamash arkadaşim ben onu bazi gaz arkadaşlar için yazdim sonuçta orda en iyi solist seçilmedi mehmet rauf başarılıydi ve 1.oldular tebrik ediyoruz fakat çok ilginç bir sıralama da oldu aynı zamanda o da biraz şaşırtıcı
  • Redall_Hoor • 4 Haziran 2005 00:00 • #603220
    Arkadaslar mehmet rauf un Davulcusu olarak konuyu kapatmanızı rica ediyorum sidik yarışına girmeyelim burda erkut sende saçma saçma konuşma önünde çok yol var hepimizin iyi veya kötüsün kimseyi ilgilendirmiyor burda İyi günler...
  • berillium88 • 4 Haziran 2005 00:00 • #603221
    Bu arada sevgili kuzenim erdem,yazın için teşekkür ederim mutlu oldum öyle görünce:) ya siz de çok iyiydiniz, zaten ilk 15e kalmış olmamız bile yeterdi,Ankara adına yalnız 2 gruptuk böyle bi yarışmada..H.Ö.T.A.L.dan Fatoş Abla Lisesine sevgiler!
  • rockerg zombie • 4 Haziran 2005 00:00 • #603222
    selam herkese ;
    yazıları okudumda buraya bişi eklemek istiyorum.mehmet rauf'un gitaristi gruptaki 2 arkadaşının adını yazmayı unutmuş sanırım olsun ben yazıyım dedim onlar benim canım yaaa onları yazmadan geçemedim işte 2.gitarist grubun olmaz mı olmazlarından,müzikte gayretli çabalayan şeker mi şeker canımın içi SONER'im(yarabbi:) diğeride gerçekten çok iyi kulağa sahip olan,ileride iddalı biri olacağına inandığım grubun şekerlerinden biri daha klavyedeki canımın içi SERKAN'cığım.sizleri çooooook ama çoooook seviyorum 11 haziranda kgm'de yine beraberiz herşeye devam durmak yok kendinize iyi bakın hepiniz(ömer,erkut,mert,paşa)öptüm bye byeeeee
    ZOMBİECİ KIZ!!
  • deMİRcan • 5 Haziran 2005 00:00 • #603223
    aferin size dostlarım birinci olmusunuz mrl sizinle gurur da grubun üyelerinden sadece erkut'u tanıyorum ama digerlerine de tesekkürler tabiii :)
  • zin-carla • 6 Haziran 2005 00:00 • #603224
    güzel bi yarışma oldu gerçekten...bütün arkadaşları kutlarım...fatoş abla hariç hemen hemen bütün okulların performansını(yaklaşık bi 7 okulu izlemedim) beğendim...GAZİANTEP lisesi nin performansı çok hoştıu ayrıca bayan vokali deniz çok şirin bi hatun çıkışta tanıştık...

4. olmuşuz...ben haydarpaşa lisesinin back hatun vokali ve klavyecisi... perfect circle-the noose coverı çaldık...sahneye çıkmadan önce yaşadığım bi tatsızlık nedeniyle oldukça gergindim...ne yaptım nasıl yaptım hiç bişey hatırlamıyorum...keşke daha sağlam çıksaydım sahneye eminim o zaman daha çok keyif alırdım...

yarışmanın tamamını izlemek daha güzel olucak...yarın biran önce gelsin...mauhauahuahauahuahau yere çökmüş your halooo'S slipping doooowwwwn diyen halimi accayip merak ediyorum:D birde galatasaray dt çalmış onlarıda izleyemedim...