-
Merhaba !
Beni etkileyen bir sağlık problemi sebebi ile malesef cemal reşit rey e gelip soundcheck i izleyemedim...
Kalan bir çok okul orkestraları tanıdıktı zaten..Ayrıca Hazal ı da gündelik hayattan gayet iyi tanıyorum..
Diğer tanıyanlarda 2004 KASDAV da en trendy kız seçilmişti ordan tanıyabilirler..
Mehmet Rauf lisesi Kasdav dada yarışmıştı..Bende onları gerek provalar, gerek yarışma esnasında elemelerde finalde izlemiştim.
Eğer bir ödül aldılar sa bunca KALİTELİ !! okul arasından, gerçekten haketmişlerdir görüşündeyim..
Gözümde Köprüaltı nı ve Toxicity yi canlandırıyorum..
Jüriyi canlandırıyorum ve az çok tanıdığım jürinin neler üzerinde durmuş olabileceğini ve sahne mizansenini düşündüğümde Mehmet Rauf lisesini tebrik ediyorum....
Ayrıza Hazal belli bir dolgunluğa ulaşmış bir vokal bence..
Fakat sesini daha çok renklendirebileceği bir şarkı ile katılsalardı eminim sonuç daha farklı olurdu..
Üzülmek yok, fazla sevinmek yok... Yola devam :)
Nice yarışmalara...
-
selammm! öncelikleee Mehmet Rauf Lisesi 'ni çoook tebrik ediyorummm...Umarım bu başarınız devvam eder hersaman yanınısdayızzz sizi çoook sevviyorum bn yaa:D Kutlamayı sakın bensiz yapmayın bak çok kırılırım ona göre:( bidaa konuşmammm:((( janlarım yaa çok sevindimm ömer var yaa sen söledinde hawalara uçtumm yaa sanki bn kasandım hee:P hepinisi çok öptümm msne girdinisde hbr werin konuşalım böylee olmuyo öptüm janlarımm hepinisi kojamannnn bnn k.çok çok çok iyi bakın bye!(bu arada kazanamayan arkadaşlar üsülmesinler)
-
herkese selamlar!ben mehmet rauf lisesi solistiyim!!! öncelikle katılan herkesi sonra ödül alan okulları tebrik ederim!birinciligi kazanmak gerçekten güzel bir duygu üstelik jürideki kaliteli isimlerden bu ödülü almak daha güzel bir duygu:)
ben gaziantepli arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim gerçekten çok sıcakkanlı arkadaşlar!
haydarpaşalı gitarist arkadaşada teşekkür ederim gitarını verdigi için.
-
bu arada ÇİGDEM TUGÇE VE ÇİSEM arkadaşlarıma da bize olan sonsuz destek ve güvenlerinden dolayı TEŞEKKÜR EDERİM!!!!
hepsini çok seviyorumm:))))))
-
SLayraCkEr teşekkür ederim sanada!yarışmanın banttan yayını 7 haziranda deram TV den saat 18:00 de yayınlanıcak.ordan izleyebilirsin.bu arada saglık problemin içinde geçmiş olsun!!
-
bu arada daruşafaka vokalinede anlam veremedim dogrusu.hayal kırıklıgına ugrayacak bişey yok demekki eksiklerin varmış kendini geliştir bence. senin bizim çaldıgımız şarkıdaki kaliteyi orjinalligi görememiş olman ve şarkıyı sadece gaz olarak nitelendirmen kendini geliştirmen konusunu dahada pekiştiriyor!!evet iyi okullar vardı fakat hangisinin en iyi olduguna karar vercek jüride gerçekten kaliteli isimlerden oluşuyodu.yani onlar senin göremediklerini görebiliyorlar.bundan şu sonuç çıkıyorki biz ordaki en iyi okul ve bende ordaki en iyi solisttim.
-
diger arkadaşlar üzerine alınmasın mesaj yerine gitti:)))
-
bütün kazananları tebrik ederimm...Kız vokalistte (saint benoit) handeciiigimin üstüne tanımamm:)))
-
OFFF NEFRET EDIYORUM HERSEYDEN!!
-
Tüh dinlememiş olsamda benim favorim Galatasaray dı çalınanlar arasından en zor ve en kalitelisi oydu bence ama demekki hakkını verememişler neyse tebrik ediyorum kazanan arkadaşları...