-
yaaawww bn depresyona girdiiiim dicem ama girmediiim şuan çok iiyim :)Mehmet Rauf Lisesi arkadaşlarına duyuruluuurr emrahh sende garaja girermisin yaa? okursun bu yasımı bn artık çok iiiyiim hiç bişiiiyi kafama takmıyorum ama paşaya burdan sesleniyorum benim sevgim ikimisede çok fasla geldi sanırım kaldıramadın o yüsden bıraktın heralde:P nese sana kısgın diiilim ama kırgınım bari nedenini söleseydin böyle saçma bi şekilde bırakılmas!!!! aYRICAa susma senn kaçman bişeyleri kabullendiiini gösderir!!!istersen cwp yasarsın orası sana kalmış tabiiii ama bn söliceğimi söledim içimde kalmadı!!!!Artık sadece şu sözü söyleyerek kendimi avutuyormm..Hayatta hiç birşey için ağlamaya deymez.Zaten "DEYEN" de ağlatmaz Ağlarken Başını dik tutki göz yaşların seni ağlatan kadar ALÇALMASIN!!!Burdan Mehmet Rauf lisesi arkadaşlarınıda kojaman öpüyorum k.ç.i.b yarışmada da başarılar dilerim umarım çok süper geçer ki ölee düşünüyorum....
-
hadi bismillah diyerekten yarın saat 09:00 DA faoş abla koleji olarak istanbula yola çıkyoruz...hekeze başarılar HACI ÖMER TARMAN ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİĞİNİ DUYDUM İSTANBULA KİTMEK İÇİN.SİZE DUA EDECEĞİM.SİZİ HEP DESTEKLİYORUM ARKANIZDA KARDEŞ OKULU Ö.F.A.K.'IN OLDUĞUNU UNUTMAYIN BAŞARILAR...
-
BEN BU ARADA Erdem KAPUSUZ
-
yvz abi Soundcheckyarisma.com da şüri ekibi açıklanmamış abi ne olacak
-
vipercup, 5 haziranda galatasaray lisesi'nde müzik yapmış topluluklar albümü çıkıyor "tüm müzik marketlerde" ;) içinde kumdan kaleler, mat vs. de olacak sanırım, bir de bizim grubun bestesi var "ortaya karışık". grubumuzun ismi "penta-tonik", yakında bir web sitesi peydahlayıp birkaç beste, cover ve konser görüntüsü de koyacağız umarım.
kişisel olarak da, hala kapanmadıysa http://members.lycos.co.uk/sahtepetrucci adresinde bir şeyler bulabilirsin belki.
çarşamba peruvian skies'ı gazlıyoruz, merak etme.. :) güzel yarışma olur umarım, size de başarılar.
-
jüri de mirkelam-göksel-bi iki tane prodüktör-blue jaens genel müdürü falan filan var
-
sahtepetrucci xt den falan bahsetmissin sitede. biz de xt ve 2.0 la cıkıcaz gerci ben bassistim ama gitarlarda olcak onlar. distortion tonları hakikaten cok iyi. hele bi de dimarzio veya EMG falan varsa tam sesler cok güzel oturuyo. bass a devam edersem bi bass pod almayı düsünüyorum bende. zoom da iyi ama clean tonlarını pek bilmiyorum acıkcası.
-
Of bea juriye bak yandik ulan yandik!
-
hehe bizde prince ve aria elektro var.millet de ibanez,jacksonla falan geliyo ya tipki kasdavdaki gibi.pedal bile yoktu lan bizde??:))
-
_saint-benoit kiz solisti_
selamm biz de çarsamba cemal resit reydeyiz umarim hersey çok güzel olur:)...ruhuma,beynime kisacasi hayat felsefeme dair bir müzikal seslendiriyoruz ve durum bu olunca sahne benim....:)umarim hepinizle görüsme firsatimiz olur ist disindan gelen arklara özel olarak selamlarimi gönderirim...
herkese basarilar dilerim insallah güzel bi organizasyonla karsilasiriz ve sonuc da hepimiz acisindan sevindirici olur!!!