-
yarışmaya tamı tamına 670 okul katıldı şunu bilkin yeter bebeler
(e.KAPUSUZ)
-
ohannesbourg oldum 670 tane mi? çok büyük bi başarı o zaman......
-
yarışma jüri sistemiylemi apılacak yoksa sms sistemiyle yapılacak
-
SELAM PSİKOLOJİK RAHATSİZLAR..... erdem 680 okul o sen yanlis yazmissin..sonucta 10 okul daha fazla..tum yabanci parca calan herkesi tebrik ederim,kolay degil yabanci parca soylemek got ister ama orada siz soylerken kim eslik edecek size??sahnenin bi bolumu size eslik edecek o da muhtemelen sizin arkadaslariniz olacak..!!haksizmiyim..??ama bi okul su anda adini hatirlamiyorum KOPRU ALTİ ile girmis cok tatli bi parca...millet eslik eder..biz herseyi yak'la girdik millet eslik eder...juri milletin o anki coskusuna bakar ve bize arti puan verir diye dusunuyorum....ERDEM kardes bu %000 olaylarini annamadim...bu hareket saati 07.00 degil 09.00 yani fazladan 1 saat falan uyuyabilirsin..
-
Arkadaşlar dışardan seyirci alınıyormu? Ve saint-benoit kesin olarak finaldemi? O kadar dua ettimki kalmaları için belki son bir kez görürüm o.b.'yi!
-
abi dışardan seyirci alınıyor bilet fiyatı10 ytl imiş
-
HERKESE öncelikle selam. ben fatoş abla kolejinin gitarcısıyım.inşallah iyi bir program yapıp evimize döneriz kazanmak önemli değil öyle
bir yerde çalmak önemli...bence.herkezi şimdiden tebrik ederim...
-
çok bebe katılıyo her halde bu yarışmaya..şöyle bi yorumlara göz gezdirdim doğru düzgün müzisyen diyebileceğim 2 hadi bilemedin 3 insan var..
-
katılıyorum sana baranthalas görcez artık yarısma günü birbirimizi..
-
ben size katılmıyorum abi sanki onları çok dinlemiş gibi konuşuyorsunuz.yarışmayı kazanmışlarsa vardır elbet bir şey ayıp etmeyin...