-
arkadaşlar nerden öğrenicem finale kalıp kalmadığımızı?
-
Selam millet. ben Ankara Hacı Ömer Tarman A.L. bassisti. bizde basvurduk yarısmaya. eminim iyi olan kazancak. tabi ki calınan parcaya görede büyük farklılık gösterir mesela ben symphony X den sea of lies calmak isterdim ama o tarz parcadan anlıycak bi jüri bence yoktur orda. hkatılanlara basarılar. Cemal Reşiit Rey'de görüsmek üzere.....
-
katılan okullar gruplarını hic dagıtmasın bence.cunku buraya katılanlar harbiden baba gruplar olmalı:).
bakalım biz napcaz?heyecanla bekliyorum...
-
noose ile orda olcaz demiştim ve ordayıs cemal reşit rey deki 16 okuldan biri de bizis.
-
bu arada bütün finale kalan okulları bilen varsa yazabilirmi?
benim bildiklerim:
haydarpaşa lisesi(biz)
galatasaray lisesi
mehmet rauf lisesi
st. benoit lisesi
ankara hacı ömer tarman a.l.
özel g.antep.........................
gerisini bilmiyorum zaten toplan 3-4 tane devlet okulu kalmış finale gerisi özel okul. bi de jennifer lopez söyleyen bi okulda kalmış.
-
Ben mehmet Raufun gitaristiyimde biz kaldıgımız burda ogrendik ya:)?nasıl oluyo nirvana sen nerden ogrendin??kafa faln bulmuyosun dimi?
superrrr ya
-
abi aglıyorum ya!!
-
eger bu haber dogruysa biz finaldeyiz yani cemal reşit rey e gidicek 15 okuldan biryiz işallah dogrudur.dogru degilsede giden okulları tebrik eder başarılar dilerim :))
(ehmet rauf lisesi solisti)
-
dana erkut:)
ehmet rauf lisesi ne olm?
-
soundcheck in webmasterıda bi isi halledemedi. allahtan okullara telefon ediyolarmıs. Hacı Ömer Tarman A.L. olarak bizde girdik cok sükür. aranızda pro kayıt yapan varmı? beste kayıtları falan?