Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Soundcheck Liseler Arası Müzik Yarışması
  • tr_nirvana • 26 Mayıs 2005 00:00 • #603131
    biz 11 inde kaydettik srüdyo kanguruda 25 dk. da kanal ve gayet pro ve süper bi mix liydi
  • DruMMeR_Boi • 26 Mayıs 2005 00:00 • #603132
    valla gencler ilk olarak herkesi tebrik ederim...bizde finalistiz..ozel fatos abla lisesi..bu yarismaya kac okul katilmis bielniniz var mi ve juriler kim..?? ( ozel fatos abla lkoleji bateristi )
  • sahtepetrucci • 26 Mayıs 2005 00:00 • #603133
    galatasaray lisesi vokali ve gitaristi olarak çok sevgili kasdav jürisine selam gönderiyorum buradan :)
  • necrosamash • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603137
    ya nirvana isimli arkadas senle yarısmada tanısalım ok mi?bize bu haberi ilk sen verdigin icin bi opucuk borcumuz var hepimizin:):) hadi eyvallah!
  • vipercup • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603140
    NECROSAMASH abicim biz TORN adlı bi parcayla katılıyoruz. ERDEM KAPUSUZ sanada tesekkürler ben Hacı Ö.T.A.L. bassisti :)
  • vipercup • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603141
    Bu arada SAHTEPETRUCCİ siz o 6 dakkalık parcayı nerelerinden keserek 4 dakkaya indirdiniz? Bi de parca bana baya bayık geldi. sahne performansız nasıl olcak cok merak ediyorum valla..
  • suuus • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603142
    epica=cry for the moon dinlemnizi tavsiye ederim.gerçekten süüpper bisi=)) ama gothic metal dinleyenler için geçerli tabee =))
  • sahtepetrucci • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603143
    vipercup, peruvian skies'ın "hey I hope you know" şeklinde dönen ikinci kısmını çalmayarak bir dakika civarı kazanıyoruz, sondaki rif tekrarlarını da atınca 4:20 civarı bir süreye inebiliyoruz. eh aramızda o 20 saniyelik kısma kıllanacak olan varsa metronomu biraz hızlandırır, hallederiz.. :)

parçayı bayık buldum demişsin, bu konuda yoğun çaba göstermiş olmalısın ;) ben de her şeyi yak'ı sezen aksu dışında kim söylese bayık buluyorum, hele ki bu klasik duman tarzı rock cover'larını yaratıcılık açısından ne kadar fakir bulduğumu tahmin edemezsin.
    hatta bu konuyla ilgili yazmıştım daha önceden.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=her+seyi+yak/@sahtepetrucci

sahne performansımızı yarışma gününü bekleyemecek kadar merak ediyorsan, kasdav, ramfest vs. videolarını bulup izleyebilirsin.

ben de kendi adıma şöyle özgün bir her şeyi yak cover'ını merakla beklediğimi belirtmeliyim..
    güzel bir yarışma olsun :)
  • sahtepetrucci • 27 Mayıs 2005 00:00 • #603144
    hızlı okuyunca her şeyi yak çalıyorsunuz gibi kalmış aklımda,
    tabii torn'u da merakla bekliyoruz.. :)
  • tr_nirvana • 28 Mayıs 2005 00:00 • #603145
    eheheh bu arada nick im nirvana olabilir ama pek alakam yoktur yani yanlıs anlasılmasın kurt cobainle falan herneyse valla cemak resit rey de zaten görürsünüz beni falan barisarock t-shirt ü giyerim büyük ihtimal elimdede ıc400(ibanez) gitar olur garip bi kasa sı var herneyse benim favorim galatasaray lisesi veya konak anadolu johnny B good hendirx versiyonu ise bi de iyi bi gitaristleri varsa gsl olur bi de kendimizi favori gösteriyorum KASDAV daki o.ç. jüri ve serhat a kolum uzunlugunda selam gönderiyorum a perfect circle - the noose a copk sıradan ve basit ve pop bi şarkısı dedi ya allah cezasını versin onun daha ne diyebilirim ki. herneyse orda bizden 2klavye, 2 gitar , 1 davul ve her klavye de de vokal şeklinde orda olucas tanısmak isteyenlerle tanısabiliriz. herkeze bol şans. bi de pop ve rock idye 2 farklı mı ödül verilcek bilen varmı?