-
Merhabalar,
Ben de Galatasaray Lisesi solo gitaristiyim. Çarşamba sabahı 2 sınava girip oraya ölü gibi gelicem ama hadi bakalım işalla yaparız bişiler...
Bu arada Galatasaray Lisesi 20. Kültür ve Sanat Festivali'ne bekliyorum. Festivalimiz %100 kendi el emeğimiz olup ücretsizdir.(www.gslfest.org)
-
meraba ben haydarpaşa lisesi klavye ve hatun back vokaliyim...a perfect circle-the noose la finale kaldık...gitarlardan konuşucaksak bizde de ibanez gx 30 ve ic400 var ama bu iş gitara bakmıyor...yarın saat 10.30 da provadayız ve bizim için önemli olan insanları yarıştırmak değil ruhumuzu doyurmak ve coşturmaktır... umarım her anlamda sıkı birgün olur...hadi herkese iyi eğlenceler...
-
Selam milllet.Finalistlerden Gaziantep Kolej Vakfının geçen seneki vokaliyim. Abi Gaziantep'in pek büyük bir iddası yok ama size bişey sölim. Bu seneki kız vokal (deniz)in sesi amy lee ile birebir aynı. O yarışmada ondan iyi bir vokal olabaliceğini sanmıyorum. ANtep gibi yerden boşu boşuna çıkmadılar. Belki diğer liseler müzik kalitesinden dolayı antep i geçebilir ama o kızın üstüne vokal olmuycak 3 sene içinde. Yarışmaya katılan herkese başarılar. Ali Özbay
-
sampion okul mehmet rauf!!!ta ispanyalardan takip ediliyorsunuz ona gore...canli dinleme sansim olmadi ne yazik ama 1. olmuslar haberi gelince bastim cigligi:)basta kardesim mert i ve diger ekip elemanlarini komple tebrik ediyorum..helal olsun cocuklar!!!aferin s
ze!!!kalbim sizinle valla heyecanlandim burda daha fazla ne yapabilirsiniz ki!!!bi peru'daki aclik, bi de aidse care kaldi artik ki onu da baskasi dusunsun:P
-
HEEEEYYYYY!!!!İŞTE ONLAR İŞTE MEHMET RAUF LİSESİ!!TEK KELİMEYLE MÜTHİŞTİLER DAHA BAŞKA NE SÖYLENEBİLİRKİ?SOUND CHECK TÜRKİYE 1.LERİ OLDU ONLAR.DÜN BENDE ORADAYDIM BACK VOKALİMLE BİRLİKTE HATTA GÖREVLİYDİK KANKALARIN YANINDAYDIK.YANLIZ DEĞİLLERDİ. EN BÜYÜK 2 DESTEKÇİLERİ VARDI YANLARINDA DÜN. BU ARADA ŞARKI BANA ARMAĞAN EDİLMİŞTİ VE HAKKINI VEREREK SÖYLEDİ ERKUT.ONA BURADAN ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HARİKAYDI! HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜZEL ARMAĞANDI CNM ÇOOK SAĞOL(ödülü unutmadım erkutcum sen anlamışsındır zaten canım benim:)DÜN BANA HARİKA BİR GÜN YAŞATTIKLARI İÇİN HEPSİNE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM VE TEBRİK EDİYORUM DEHŞETTİNİZ KANKİLER!:)HER ZAMAN YANINIZDAYIM SONUCU NE OLURSA OLSUN!(zaten biliyorsunuz)HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM KALBİM SİZİNLE KOCAMAN ÖPÜYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN BYESSS!
ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ ÇİĞDEM
(ZOMBİECİ KIZ:)
-
Ben gerçekten hayal kırıklığına uğradım.ne gruplar vardı.hakkaten müzik kalitesi açısından da vocalden de bir şansları yoktu bence.yazık oldu...aşırı gaz arkadaşlarımı yine de tebrik ederim.(DARÜŞŞAFAKA vocal hazal)
-
janlarım sizi çoooooooook seviyorum!dün mükemmeldiniz(her zamanki gibi)ben biliyodum zaten sizin 1. olucağınızı!!yıktınız ortalığı!!herşey çok güzeldi çok güzel bir gün yaşattınız gerçekten bize:)vokaliminde dediği gibi ne olursa olsun herzaman yanınızdayız ve herzaman destekcinizis bunu unutmayııın:)hepinizi tekrar tebrik ediyorum siz mükemmelsinizzzzz!!!
üsküdar lisesi back vokaliiiii
-
evet 1.olduk.Bu gercekten anlatılamaz bir duygu.Diger arkadaslarda cok iyiydiler.Hak edenin birinci oldugunu dusunuyorum.
Birsey itiraf etmek istiyorum son olarak;
Gelecekte Türkiye'nin kesinlikle en iyi davulcusu olacak arkadasım Ömer'e
En iyi vokallerinden biri olabilecek arkadasım Erkut'a
En yetenekli basscılarından biri olabilecek arkadasım Mert'e
ve diger iki arkadasıma cok tesekkur ediyorum.
Size yakısanı yapmaya calıstım.
Bana bu duyguyu yasattıgınız icin hepinizi cok seviyorum.
Gitaristiniz Paşa
-
Unutmadan birde Haydarpaşa A.L'nin gitaristine tesekkur ediyoruz hepimiz.
-
SELAM!
ÖNCELİKLE YARIŞMACI ARKADAŞLARIN HEPSİNİ TEBRİK EDİYORUM HEPSİ İYİ SAYILIRDI AMA TAABİKİ DE İÇLERİNDE DAİMA EN İYİ OLAN ÖDÜL ALIR VE ÖLEDE OLDU ZATEN MEHMET RAUF LİSESİ(KANKİLERİM) OLDU HAKKINI VEREREK. ÖNCELİKLE BAŞTA DARÜŞŞAFAKA VOKALİ OLMAK ÜZERE DİĞER YARIŞMACI ARKADAŞLARA BURADAN SESLENİYORUM MÜZİK EVRENSELDİR YARIŞMALARDA KAZANANDA OLUR KAYBEDENDE!HİÇBİR ŞEKİLDE KAZANAN HAKKINDA KÖTÜ BİR ELEŞTİRİ YAPILMAZ HATTA TEBRİK EDİLİR ÇÜNKÜ SONUÇTA JÜRİDEKİLER PROFESYONEL KİŞİLER NEYİN İYİ NEYİN KÖTÜ OLDUĞUNU BİZLERDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR.
DÜN BENDE YARIŞMADAYDIM HERKESİ İZLEDİM VE GÖRDÜM.BU ARADA BENDE KASDAV YARISMASINDA CRANBERRİES'İN ZOMBİE PARÇASINI SÖYLEMİŞTİM ELEMEYİ GEÇTİK FİNALE KALDIK VE JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ ALDIK AMA YORUMDAN COK İSTERDİM DERECEYE GİRMEK KAZANAN DEDE KORKUT LİSESİ OLMUŞTU GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ TEBRİK TE ETTİM HATTA YANLARINDAYDIM O GÜN.BEN SESİME GERÇEKTEN GÜVENİYORUM AMA HİÇ BİR ZAMAN 1.OLAN GRUBU ELEŞTİRMEDİM ÇÜNKÜ BENDEN DAHA FARKLI BİR TARZI VE YÖNÜ OLDUĞU İÇİN SEÇİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK KENDİMİ DAHA DA GELİŞTİRDİM VE GELİŞTİRMEKTEYİM DE.HAZİ HAZALCIM MORALİNİ BOZMA HATTA KENDİNİ GELİŞTİR BU HİÇBİRŞEYİN SONU DEĞİL HATTA BAŞLANGICI 1.OLAN KİŞİLERİDE KÖTÜ YÖNDE ELEŞTİRME ÇÜNKÜ ÜZGÜNÜM AMA BUNA HAKKININ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM BİRTEK SEN DEĞİL YARIŞMACI ARKADAŞLARIN HEPSİNE DİYORUM BUNU.UMARIM ANLAMIŞSINDIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.SANA VE DİĞER MÜZİKLE UĞRAŞAN BÜTÜN ARKADAŞLARA MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM. ÜSKÜDAR LİSESİ VOKALİ ÇİĞDEM