-
istanbula gelip yarışmayı izleyemedim ama eminimki tüm gruplar çok kaliteliydi ki ablamın (hacı ömer tarman backvokalisti) anlattıklarına göre de öyle mehmet rauf lisesini tebrik ediyorum. Ama bizim grup da hiç fena değildi ki 2. olduk :) .7 haziranda nasılsa izlicem şimdiden meraklandım.
-
bu arada kendimi tanıtmayı unuttum :) hacı ömer tarman ikinci grubunun back vokalisti :) biz yarışmaya gelemedik fakat demo çıkardığımız zaman eminim geliriz bu daha grubumuzun kuruluşunun ilk senesi ama asıl gurubumuz natalie imbruglia -torn parçasıyla sanırım iyi bir perfomans gösterdi asıl mehmet raufun perfomansını çok merak edioyorum nese 7 mayısı beklicez ;)
-
son mesajımda 7 mayıs yazmışım haziran olcak :)
-
Evet.. Eklemek istedim..
St.Benoit in solisti Hande Francofon (fransızca müzik ve şarkı yarışması) da, izmirde 1.oldu...
TRT den bizzat izledim ve gerçekten gelecekte karşımıza eski solist Seçil gibi güzel platformlarda çıkacağına inanıyorum..
Ama sanırım aranan konsept St.benoit in sergilediğinden birazcık farklıydı..
Böyle bir çok şey olmalı, rekabet oldukça kalite artar !
Bu arada çıtlatmak istedim, seneye ne KASDAV, ne soundcheck, arkasında gözlerinde $$$ işareti olmayan, eski Milliyet konseptinde gerçekten kalitenin ortaya çıktığı ve çıkar gütmeyen köklü bir dernek öncülüğünde umarım daha realist bir yarışmaya kavuşacak tüm genç ahali :)
Görüşmek üzre..
-
Biraz geç oldu ama bende yorum yazayım...
Öncelikle herkeze merhabalar
Sound Check Müzik Yarışmasında 1.Olduk Mehmet Rauf Lisesi Davulcusu(Sakin adam)
Beni en çok mutlu eden imkanı olan bir çok okulun yanında kalkıpta 1. olmamızdı biz çok zor şart lar altında çalıştık sınıfta kalacağımızı bile bile okuldan kaçtık dayak yiyeceğimiz düşüncesiyle müdürden izin almaya kim gitcek die hep kura çekiştik vesaire
Ben diğer okulları çok tebrik ediyorum Haydar paşa lisesinin burda noose çalıcaz Kimsenin ..tü yemez dediği parçayı da daha iyi yorumluya bileceklerini bilmeleri gerekirdi özellikle davulcu normal ritm i atsaydı daha da iyi olurdu her neyse bir daha Dereyi görmeden paçayı sıvamazlar
-
herkese sela. bütün gruplar cok iyiydi asta onu söyliym. Acıkcası ben ne kendimizden (Hacı Ömer Tarman) 2.lik, ne de mehmet rauf'tan 1.lik bekliyodum. O parcayla bi sey yapabilecegimizi düsünmüyodum. Mehmet raufun solisti bence 1.lik ödülünü haketmiyordu. Enstrümanların performansı güzeldi ama solist maalesef. Tabi bu benim görüsüm, jüri öyle düsünmemis olabilir.
Hakikaten güzel bi yarısma oldu sonuc ne olursa olsun.. Keske dediğim iki sey var. Birincisi okul bitmese de seneye bi daha katılabilsem yarısmaya. ikincisi de daha güzel bi parcayla katılsaydık keske. O parcayla yapabilecegimizin en iyisi olmasa da güzel bi yorum cıkardık ama birinciliğe yetmiyeceği acıktı... Ama ikinci olduk cok mutluyum:))))
-
bi sey eklemek istiyorum...bazi insanlar ders calisma aralarinda verdikleri molalar da dinlenme amacli hobi olarak muzik yapiyor...bazi insanlar 24 saat bunu dusunuyor...ikisi cok farkli...bu yarismada beni gercekten cok mutlu eden sey yuregini koyup, azmedip, kendilerini parcalayarak calisan,okuduklari okul kici kirik sanati hic ama hic desteklemeyen bir devlet lisesi olmasina ragmen, inadim inat deyip vazgecmeyen mehmet rauf lisesi nin birinci olmasi...Bu okulu basarili kilan tesadufen biraraya toplanmis muzigi gercekten hisseden ve muzikle yasayan azimli cocuklar...Bu insanlar bunu hobi olarak yapmiyor!Bu insanlar bunu yasiyor! o yuzden belki bi rocky 4 basarisi gibi algiliyorum ben bunu elimde olmadan...rahat kosullarda atip tutan ogrencilere tahammul edemiyorum...surekli elestiren ve "aferin cocuklar be bu kosullarda ciktiniz bi de birinci oldunuz bravo" demeyi basaramayan cok kotu kalpli insan var!!O okuldan bi grup bile cikmasi bana gore mucizeyken ustune ustluk bu kadar kaliteli(?) okul arasindan gelen birinciligi cok da sakin karsilayamiyorum...hakkiniz olani aldiniz cocuklar..aferin size...BRAVO...elbette hazmedemeyenler olacak cunku siz imkansizi basardiniz ve diger silik liselere ornek oldunuz...cok mutluyum ve hep boyle iyi muzikle devam etmenizi diliyorum..sevgiler
-
Selam,beril ben -hacı ömer tarman a.l. vokalisti :)
Ankaraya ancak dün akşam ulaşabildiğmizden, forumda yazılanları okuma fırsatını daha yeni buldum..Öncelikle 1.olan mehmet rauf lisesini tebrik ediyorum gerçekten çok iyiydiniz,yani sahne performansınız gerçekten güzeldi hem kendi aldığınız hazı yansıtma açısından hem izleyenlere yaşatmak açısından.. biz de gruça aldığımız sonuçtan gerçekten çok mutluyuz, aslında daha iyi bi parçayla katılmak isterdik ama malum öss senesi,olanaklarımız sınırlıydı,yeni bir demo hazırlama şansı bulamadık..yalnız ist.a gerçekten çok zor şartlarla gelebildik,3sene boyunca bu grupla büyük bağlılıkla ama zor şartlar altında çalıştık ama sonuç herşeye değdi,böyle güzel bir organizasyonda 2.lik gibi bir sonuç almak gerçekten harika:) 2.liği izmirle paylaştığımız için de mutluyum,solist gerçekten inanılmazdı,grup üyeleri de çok içten ve sıcaklardı..şöyle bi hatırlayınca bütün gruplar o kadar iyiydi ki,ben büyük zevk aldım izlerken ve en ufak bi tahminim yoktu derece alacaklara dair..nese güzel bi hadiseydi keşke mezun olmasak da yine katılabilsek bi lise grubu olarak..össde herkese başarılar,ankaradan sevgilerle :)
-
kazananlar!sizi tebrikediyorum çok iYi diniz gerçekten iYi bir yarışma oldu.Fatoş abla lisesi adına hacı ömer tarmanıda tebrik ediyorum ve ediyoruz.Kazanamasakta yinede mutluyuz.ÇOK İYİYDİN BERİL...
Ö.F.A.K basisti E.KAPUSUZ
HERKEZE MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM...
-
mehmet rauf solistinin sesi iyiydi yani sarkiyi iyi goturdu ki sanirim begendiler.Ama bu bir kizla-erkegin sesini kiyaslamak ne kadar dogru bilmem?Erkut en iyi vokal degildi ama en iyi erkek vokaldi.En iyiyi soracak olursaniz bence o Kore asilli arkadasti(evanesence soyleyen).Gercekten cok iyiydi.