-
ya yarışmaya kaç okul katımış bilen var mı acaba?
-
16 okul diyoruz ya :)
-
sahtepetrucci selam kardes..heyseyi yak'i bayik bulmussun..sarki sadece duman'in klibinde bayik ama konserlerinde falan millet cosuyo..bizde oyle bi performansla cikcaz insallah..daha oncede yazdigim gibi kendi yorumlarimiz olcak.ayrica HACİ OMER TARMAN ANADOLU LİSESİ'ne selamlar..herkese basarilar..
( YAVUZ USLUCA )
-
ulan dana onu sormuyorum yani toplamda kaç okul katılmış elemelerde dahil yani onu bilen var mı diyorum
-
önemli olan insanları coşturmak değil ruhunu coşturmaktır...
-
peruvian skies'a tam olarak bayık parca diyemeyiz, o bulunduğu atmosfere göre değisir ama parcada bi anda uyuyan bi insanı bile uyandırabilicek, icini kaldırıcak, ruhunu titretcek gaz bi bölüm yok.bence önemli olan o, orada o atmosferi yakalamak zor. çünkü dream theatre hayranı olarak size eslik edicek binlerce seyirci yok. sadece bizleri dinlemek icin görevlendirilmis belki de bizim kadar müzikten anlamayan 5-10 jüri olcak. yoksa her parca KONSER sırasında dinleyiciye gaz verir. neyse artık umarım basarılı olursunuz.
Bu arada beste kayıtlarınız falan varmı (kisisel veya grup olarak)? internette dinleyebileceğim bi site varmı?
-
100 küsür okul basvurmus diye duydum ama emin değilim..
-
necrosamash sizin kayıtları nasıl dinleyebilirim? varnı internette kayıtlı herangi bi site?
-
ortam olarak benim gördüğüm en güzel ortam kasdav da elemelerde şarkının ortasında o kapkaranlık salonda herkezin aynı anda cep telefonu ışıklarını yakmasıydı o anı asla unutmayacağım.....
-
bu arada anadolu yakasından gidecek olan gruplarla beraber gidelim çünkü biz oraya nasıl gidelceğini bilmiyoruz. :D