-
zin-carla
haklı olabilirsin ki seni haklı buluyorum bizim başımıza gelenler istanbulda kimsenin başına gelmedi...zaten sorun f.ablanın vokalistleriydi.herkezin bir problemi vardı kendilerinin negatif enerjisi bizede geçti.ki dovulcumuz yavuz solak bunun zorluğunu orda çektik.ilk çıkmamız zaten zaten kötüydü karagrafimizi bile uygulayamadık prowalarda onu iptal ettik.son 3:5 saat kala ne yapabilirdik.inanabilirmisin zin-carla ordaki personeller solist arkadaşımızı bile azarladı.bu olacak işmi.solist konsere çıkacak zaman ağladı.ZORLA HERKEZ ZORLA ŞARKISINI ÇALDI SÖYLEDİ.
HER ŞEYE RAĞMEN 15 OKUL ÇOK GÜZELDİ...TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ö.F.A.K. BASİSTİ E.KAPUSUZ
-
yarışmanın tamamını izleyemedim maalesef belki benim göremediğim daha iyi gruplar çıktı :(
Tam işim olduğu için televizyonu kapatıodum ki gaziantep lisesi çıktı cidden çok iyi bir performan sergilerdiler.Bana gerçekten müzik yaptıklarını hissettirdiler... tebrik ediyorum...
bence bu onlarda ödüle fazlasıyla layıktı...
-
bugün dreamden izledim yarışmayı. Gaziantep'in Vokali Deniz hepsine koyar bence.başka sözüm yok. yani bu bi vokal yarışması olsaydı yarışmayı antep alırdı.
-
soundcheck'te üçüncülükle yetinen galatasaray lisesi penta tonik grubumuzun bestesi ortaya karışık, "gsl'de müzik yapmış müzisyenler karması" kıvamındaki karma karışık albümünde dinlenilebilir.
ayrıntılı bilgi için:
http://www.garaj.org/haber/6504/karma-karisik-mat-bir-derleme-albumde.htm
-
sevgili yarışmacı gençler öncelikle ilk cevap vermek istediğim kişi mehmet rauf un davulcusu noose u daha iyi cover layabilirdiniz demişsindem sizin solo gitardaki pet şişe kullanma olayı soad ın bir konserinden alıntı değilmiydi? ayrıca davulcu dediğin adan kasdav ın elemelerinden 3gün önce eline ilk baget ini almış darbukacı bir çocuktu.
ikinci olarak ta 2. olan izmir amerikan çok kötü bir performansınız vardı ve 2. liği hiç haketmiyodunuz bana göre. bnce 2.likte avusturya lisesi veya galatasaray olabilrdi .
3. mehmet rauf un vokalini bende beğenmedim nedenini bilmiyorum ama çok itici geldi.
4. biz 4. olmuşuz ama diğer 4. olan okul ödül alırken bizimde almamız gerekmezmiydi? (ödül istediğimizden değil hakkımız olduğundan)
5. biz kasdav dan sonra sadece 1 kere bir araya geldik ve onda da kayıt yaptık başka hiçbir şekilde prova yapmadık ve zaten bass cıya da ulaşamadığımız için başka bir bass cı getirdik o da şarkıyı sabah dinlemişti ve çalamadı bass cısız çıktık.
6. aura production a da teşekkür etmek istiyorum gayet güzel bir organizasyondu.
-
her neyse olan oldu...benim tek söyleyeceğim mehmet rauf un bateristine biz o parçaya 3 günlük bateristle cover yaptık...eğer noose un baterisini birebir alsaydık cover adına pek bişey yapmış olmazdık...bu tip birşey bizi daha çok doyurdu... biten bi yarışmanın ardından kimseyi eleştirmek istemiyorum...sonuçta hemen hemen herkes bu yarışmadan bi anlamda zevk aldı...yaptığım yorumlarla kimseyi rencide etmek istemem...ama tv de izlediğimde orda beğendiğim grupların pek çoğunun hava olduğunu fark ettim...çok fazla hata yapılmış detone olmuş hemen hemen herkes ve inanılmaz rahatsız edici...bu hepimiz için geçerli bir yorum...neyse...iyidir iyidir...boşvermek lazım...gerek yok bu saatten sonra...hadi eyw...
-
bu arada yarışmadan önce bize diyazem vermeyi çok isteyen fatoş abla ya sonsuz teşekkürler.
ben kendi sıralamamı yazmayı unutmuşum...
1._ konak anadolu lisesi -johnny B good
2._ avusturya lisesi - deeper underground
3._ haydarpaşa lisesi - the noose
4._ gaziantep vakfı lisesi - iki yol
5._ galatasaray lisesi - peruvian skies
-
muahuahauahuahau doğru ya ben onu unuttum fatoş ablaya diyazem için çok teşşekkür ederiz psikologmuş kendisi...:D diyazem isteriz!!!
-
Bak güzel arkadaşım ister Noose çal istersen git Sivasın yollarına çal adam ol ilk başta ne dmeke en alttaki mesaj larınıza bakın bakalım ne yazıyor... Benim davulcuya söylediklerim gayet doğruydu...Hadi ona söyliyecek birşey buldun hadi bunada bul öyle iyidir iyi geyiği yapma bana...Efendi efendi geldiniz çaldınız birşey mi dedik sadece burdaki laflarınız çok gurursuzcaydı
-
Hem birde benim soloyu pet siseyle calmamda ne var anlamadim??
Bu soad'in konserinde olan bi hadise.Bende begendim yaptim da bunda konu yapacak ne var anlamadim kotu biseymi?
iLginc....
siz müzisyenleri anlamak zor...