Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gülseren - Rimi Rimi Ley @ Eurovision Şarkı Yarışması 2005

• baranthalas • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604807
    herkesin unuttuğu bi olay var kimse türkçe bilmiyor ki oylama yapanlardan :) rimi rimi ley belki onlara çok felsefik gelicek..
  • squash • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604808
    AYVAYI YEDİK
  • MG • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604809
    Rimi Rimi Ley ilk 5'e girermiş... Bizi temsil edecek şarkıyı biz beğenmedikten sonra, başkaları beğenmiş ne farkeder ki?!
  • Danube • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604810
    şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar.. yarın utanç verici bi yarışma olacak bizim için..
  • yaamur • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604811
    belki yurt dışında yaşayan tüeklerden bikaç tane oy gelir oda bi umut yoksa sonuncu olcaz ve bi daa hiç katılamıycaz cumartesi gecesi rezil olduğumzun belgesi olacak bittik biz rezilliğe alışrtırın kendinizi
  • yaamur • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604812
    türklerden demek istemiştim yanlış oldu
  • matthew24 • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604813
    bu uançla nasıl yaşıcaz bilmiyorum yani tekrar 80 li yllara döndük...şarkının güzel olduğunu şansımızın olduğunu söylüyorlar hiç sanmıyorum..rüyamızda görürüz artık biz ilk 5 i..trt sağolsun bu sene herşeyi mahvetti gene..sertab ve athena dan sonra avrupa bize katıla katıla gülcek..yazık onca emeğe bence..yazıkk vala..sinirlerim bozuluyo ya o aptal kızı görünce..birde son hali için çok güzel olmuş,umutluyuz diyolar..akşam izledim bence ilkinden de berbat olmuş.allah kahretsin yanii.böyle insanları alanlarada trt yede..rezillik yaa...sözde ya mor ve ötesiydi bu sene ya da şebnem ferah tı en başlarda öyle diyolardı..ama getirdiler acayip salak,darbuka çalan bi kadın..allahım ya öyle bi kadını daha önce hiç görmemişimdir heralde..birde aptal aptal saçlarını sallamıyo mu..allahım ya git orda öldür onu yani..yarın akşam keşke ben yanılsam ve ilk sıralara çıksak..ama bu mucize olur heralde..ne yaparsa yapsın o kadını asla sevmem ben ya...çok salak..rezil olcaz yaaaaaaa
    kahretsin yanii
  • cİNneT GelİyoR • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604814
    İnşallah bizim şarkı çıktıında çok manyak bir teknik arıza olur da bizi oradan milletin huzurunu bozmaduğumuz gerekçesile atmazlar bunun için tantıya DUa edeceğim...... yaaa arkadarşlar bu nee iğreeenç bir şarkıdır bu ne tiksinç bir yorumdur..... bu şarkıyla oraya katılacağımız için kendimden utanıyorum bir an TÜrk müziğindende soğukluk geldi yaa tüm kalbimle söylüyorum eğer oraya elinde sazıyla bir Türk aşığı çıksaydı bundan daha iyi olurdu bahaneyle Dünyaya kültürümüzü tanıtmış olurduk ama amaaaaa bu o kadar berbat bir durum ki yazıkk çok yazıkk Türkiye bunu haketmiyor.............
  • ilknur • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604815
    ya arkadaşlar inan sözlerinize katılıyorum ama katılmadığım bir nokta var oda bence bu işte gülserenin bi suçu olmadığıdır.kıza al bu şarkıyı oku demişler oda okumuş...okumasın diiyeceksiniz ama bi bakıma ismide duyuldu...reklamın iyisi kötüsü yok mantığı anlıyacağınız...bence bütün suç trt nin dir...halk oylaması yapılmaması baştan olayı kızıştırdı bi kere..şarkı kötü tamamen 80 li yıllara döndük belki şu iki senenin hatrına sonuncu olmayız:)))
  • zorba11 • 20 Mayıs 2005 00:00 • #604816
    Burda herkes Gülseren'e tepki gösteriyo ama suç onda değil , o şarkıyı yazanda ve seçende. Ona bakarsanız Türkiyenin en iyi gruplarından biri olan MFÖ bile öyle dandik bi şarkıyla katılmış. Yani ha rimirimiley ha didaydidayday.