-
arkadaşlar bu bi mucize yani!!!13.olduk ben hiç puan gelmez üstüne birde dayak yeriz diye düşünmüştüm!!!burcu güneş,mor ve ötesi gibi güzel sesler varken böyle bi işe kalkıştık...çok bile werdiler...kısmet...bi dahaki sefere inşallah...
-
Gülseren sebek gibiydi! adamin puan verecegi varsa da hevesi gider o kadini gördükten sonra :)) ama sarki olarak aslinda daha rezil parçalar da vardi bence, bizimki de kötünün iyisiydi...
bi de herkes de davul mu çalar ya, kim davulu daha iyi kullanicak yarismasiydi sanki! biçogu birbirine benziyodu..
ayrica bu puan Türkiye'nin degil Gülseren'in puaniydi bence bu yarismada 13.lükle Gülseren'i sereflendirdiler!
-
allahım bir insan nasıl bu kadar itici olabilir?! iticilik kavramına yeni anlamlar kattı kadın yahu! o kameraya el sallayış yok mu?! o gülüş!! o an dedim ki gülseren, sen hiç gül"ME"sen, öyle kalsan?! hatta hatta kalmasan gitsen? :P
sonuç olarak seneye bir de yarı final çıktı başımıza! sağolsun trt ve onun dahi yöneticileri...
NOT: tasiyem seneye esra balamir, hilal cebeci & doğuş ikilisi veya benim gönlümden geçen kişi olan tarık mengüç gitsin...
saygılar...
-
Sizin gibi insanlar varoldukça, bu ülke batar..Resmen ezdiniz şarkıyı..Tamam güzel olmayabilirde sanki hepiniz Türk düşmanıymışsınız gibi davranıyorsunuz.Yok keşke sonuncu olsaydıkta yok sahneden indirsinler de..bu ne kardeşim ya bizim ülkede hiç mi birlik beraberlik yok.Herkes birbirine düşman mı?Sonuçta o şarkı Türkiye'yi temsil ediyor ve bizde Türküz.Ama Türk olduğunu unutanlar var.Hatırlatayım dedim.Atatürk sizin gibi insanların yazılarını okumuş olsaydı çok üzülürdü bu ülkeyi gençlere emanet ettiği için.Yabancıların ekmeğine yağ sürmeye devam edin.Onlarda bunları gördükçe bizi içten çökerticekler zaten.Hiç milliyetçi falan değilsiniz,olamazsınızda boşuna uğraşmayın.Zaten aradan öyle çıkar hainler her yerde olduğu gibi.Yabancılardan çok Türkler bu ülkeyi batıracak.Bir de şunu yine yinelemek istiyorum ki, o yunanlıların şarkısındaki karadeniz türküsü BİZİMDİ!Okumayanlara duyurulur!Ayrıca horon tepmek,kemençe çalmakta bizden çaldıkları bir faaliyettir.Yunanlılar bizden çaldıklarıyla yaşamaya devam etmekte ve bir de şarkının bir yerinde çalan çalınıt türküyle birinci olmaktadır.Bu durumu gerekli mercilere duyuracağım zaten.Böyle bir şeyi kabul edemem,edemeyiz!Çok ayıp!!!
-
Bence Türkçe bir parçayla katılmalıyız seneye çünkü dilimize sahip çıkmalıyız.Biz Türksek kendi dilimizdeki bir şarkıyla katılmalıyız tabii ki,bundan doğalıda olamaz.Sadece kazanmak uğruna kendi dilimizden vazgeçmek aptallıktan başka bir şey değildir.Eğer milliyetçiysen, vatanını sonuna kadar koruman gerekir.Ayrıca zaten milliyetçi olmayan vatan haininden başka bir şey değildir.Mesela, Fransa ne kadar güzel bir şekilde diline sahip çıkıyor.Fransaya gittiğinizde eğer yoldan birine ingilizce olarak bir şey sorarsanız sizi anlamamazlıktan gelirler ve cevap bile vermezler.Oysa ki hepsi o kadar güzel ingilizce konuşuyor ki...İşte Fransızlar vatanlarına çok düşkünler ve birlik beraberlik içindeler.Bir de gördüklerim karşısında gerçekten çok üzülüyorum çünkü gençlerin dillerine dolanmış argo laflar,ne olduğu belli olmayan "oha falan oldum" gibi çirkin laflar ve en önemlisi türkçeye ingilizce kelime ekleyerek konuşmalar(hava atmak için).Çok aptalca bunlar.Arkadaşlar kendinize gelin ve dilinize sahip çıkın.
-
Beklendik bi sonuçtu.Eminim kimse şaşırmamıştır.Yunanistanı da kes-yapıştır oluşumlu şarkısı için tebrik ediyorum.İnsanlardaki davul özentiliği de ayrı bi konu ama davul konusunda özgünlük birincisi seçilecek olursa o System grubu olur.Benim dikkatimi çeken ayrı bişey Athena'nın geçen seneki şarkısından cesaret alanlar bu sene eurovision u doldurmuştu.Saydım 7 tane rock parçası vardı.Bence en sevimlileri moldova'nın büyükanne davul çalıyoruydu :) Keşke o kazansaydı.
-
Bence horon tepen Yunanistan değil biz olmalıydık.Şebnem Paker zamanında ne kadar güzel neyle,kendimize özgü bir şeyle güzellik katmıştı.
Ben bir şey söylemicem Trt bu olayların başında olduğu sürece bi bok olmaz abicim.Halka sormadan ne o jüri olaylarına girişmek falan,geriye gideceğimiz belliydi.Tamam hani belliydi neden bir şey yapmadılar onu da anlamıyorum.kimse kusura bakmasın ama burada milliyetçi damarımn atamıcak ben şahsen utandım görünce o hatunu.Mis gibi şebnem ferah,kurban gibi süper arkadaşlar dururken(buradan arkadaşımın kampanyasına destek veriyorum:) ) böyle alt sınıf şarkıcılara bakmamak lazım.UYANIN SESİNİZ ÇIKSIN!!!
-
olaya bi Atatürk' ü katmadığınız kaldı zaten.milliyetçi değil mişiz dilinize sahip çıkın miş.. bunu söyleyen kişi nin nick i türkçe degil. yasasın kim olsa destekleriz gibi bi soylenti sozkonusu olmamalı. yeterlı cabayı gosterdıgını de soyleyemeyız. sertab erenerın aksine, ne yabancı kanallarda programlarını gorduk ne de düzgün bi klibini.besteciye laf yok ama. tabi ki pek cok nedeni olabılır. aslolan neden bunları bukadar onemsedıgımız.turkıye sadece eurovision degil. pek cok alanda gayet iddalı olmamız gerekirken hiç bir şey yapmamısız bu mu batıyo yani yıllardır.beni rahatsız eden bu kadar tepkiye ragmen adamların hala kafalarına esenı yapmaları. bızım temsil edilme seklımız bu degil.
-
şarkı iyi hoş diecem ama yalan sölemiş olcam dinlemedim malesef + sorna yarışmayı izleyemedim=) o sıralar garaj barda pogo yapıyorduk=))....nese önemli olan katılmaktı yaa
-
neyin beraberliği ..bile bile lades denme yıllarını aştı artık türk insanı, siz bu kafayı değiştirin önce kardeşim..1. olmak için girin bir yarışmaya ilk 5 e girmek için değil..demagoji yapmayın hala..ve hala neden yunanistana 12 verdiğimiz halde bize 1 puan bile vermediyi tartişiyorlar yuh size yuh..yahu senin kendi vatandaşın tüm Türkiye sana -12 vermiş adamların gunahı ne..??