-
iğrennnnnnnnnnnnnnnnç tek kelimeyle!bu kadarıda fazla!eurovisionda bu güzel iki yılın ardından b-ok gibi bir yıl olucak Türkiye adına!şaman gibi allahın özentisi bir grubu peşine takmış bu kadını öncelikle bu lanet şarkıyı allaha havale ediyorum !KAHROLSUN RİMİ RİMİ LEY!
-
çok kötü dans berbat sarki igrenç gülseren felaket...simdiden gecmis olsun
-
Daha önce de yazdım, yine yazıyorum. Bu parçayla bizi temsil etmek isteyenler, bizi rezil etmek isteyen vatan hainleridir. Biz hiçbir konuda iyi olmayalım mı yani? Amaçları buysa eğer ulaştılar, tebrik ederiz. Yarışmada da başarılar dilemek isterdim ama nasıl olsa başarılı olamayacaklar, dünyayı bize güldürdükleriyle kalacaklar. Yaptıkları iş müzik değil, soytarılık...
-
Tam da nihayet bazı şeyler değişiyor dediğimiz anda 20 yıl birden geriye gidiyoruz. Üstelik Türkiye'de rock ve altrenative adına yıllardır emek veren az ama özverili müzisyenlerin/grupların kitlelere (ve mainstream olmaya) ilk defa bu kadar yaklaşmayı başardıkları bir zamanda.
Gerek müzikal gerekse koreografik anlamda 'From hero to zero' olacağız bu yıl...
Bu parçayı hazırlayanlara; ama daha ziyade seçenlere ve destekleyenlere yazıklar olsun.
-
Hayatında müzikle ilgilenmemis bi kisiyi secen insanların bu sarkısı rezalet bayanla iliskisi oldugunu dusunmeden edemiyorum...Nasıl olurda hala 'Yemin ettim ilk bese girmek icin cok calıstım' diebiliyor..Ajdar'ın o akıllara durgunluk veren sesinin Turkiye icin rimi rimi leyden daha hayırlı oldugunu dusunuyorum...
Ne Demisler: .rospunun Yemini .arrağı Görene Kadarmış....
-
iğrenç çok kötü olucak bu akşam rezil olcaz tüm dünyaya hala utanmadan bu kadın nasıl çıkıyo yarışmaya defolsun gitsin Türkiye bu kadar düştümü yaa.....
-
hey allam sen bana sabır wer.. artık o gece sinirden koltuğu felan dişlerim heralde ya... hatun bööyle olanca karizmasıyla saçlarını savuraraktan darbuka çalmıyor mu dayanamıyorum ya... bi de rimi rimi ley yani bu ne ki? hadi kadın bize ayak üstü küfür ediyorsa?
gülserenn rimi rimi ley yani!!!
rezil olcaz rezil!!!
-
butun avrupa bize kıçıyla gülecek
-
allahım coooooooooooooooook korkuyorum!rüyalarıma giriyor!!lRimi Rimi Ley , Gülseren , trt , yarışma , Eurovision....
-
Rimi Rimi Ley i Eurovision da temsil etmesi için seçen heyeti, müziği yazan hazırlayan kişiyi inanın çok seviyorum. Gördüğüm yerde sarılacam . Hemde öyle böyle değil ne bilim işte herhalde bi ip kadar olur elimde.