-
puanlamanin hala devam ettigi yarismada puan almis durumdayiz.e tuhaf tabi.
-
oylama devam ediyor şükürler olsunki sıfır puanla bitirmiycez yarışmayı.....
-
puan aldık bi kaç kere şu an itibariyle 14. ve 74 puandayız.. ilginç, tuhaf ve çok garip.. demekki müzik zevki kötü ülkeler varmış dua edelim.. gerçi türkçe bilmemeleri avantajımıza.. inanamıyorum hala ya, o kadar rezil bi şarkı yorumuna, ki her pozisyondaki insandan geldi bu, inatla bu şarkıyla çıktık.. kimse kusuruma bakmasın bu gülseren bütün jürinin altından geçmediyse noliim.. nası böyle bi şarkıyla çıkılır yaaaa
-
bu arada ben 0 puanla bitirmeyi tercih ederdim, üzülüyorum puan aldıkça.. puan aldıkça bu şarkıyla bizi yarışmaya sokan zihniyetin dandik müziklerin olmayan kalitesine inancı artıcak.. hiç olmazsa 0 puan alsak bi ders olurdu.. beter olalım inşallah, müstahaktır..
-
puhahahahaha 13te kaldık seneye yarı finaldeyiz.. ilk 5 garanti diyenler şu anda ''puan beklediğimiz bi iki ülke daha vardı oy verselerdi ilk 10a girerdik..'' die sayıklıyolar.. komikkk
-
yaaaaa arkadaşlar bu şarkıya 13.lük bile fazla şöyle listenin dibine bi vursaydıkta bu şarkıyı yarışmaya gönderenler belki akıllanırdı inşallah akıllanırlar ve seneye adam gibi şarkı yollarlar
-
yunanistanın şarkısının da turkiyeden aşağı kalır bi yanı yoktu bence. bi de utanmadan horon teptiler :)) bence norveç, almanya ya da isviçre olmalıydı..
-
Bence Malta almalıydı.
Onceki seneki Ruslana gosterisinden sonra sahne alanların yarısının vurmalı çalgılar temasını kullanması da ilginçti.
Türkiye'den Yunanistan'a 12 puan çıkmasının sebebi, sanırım bu
şarkı Türk muzik kanallarında bolca yayınlandı, kulağıma bir aşinalık o yuzden geliyor olsa gerek. Basit ve hatta yemece bir şarkı.
Rimi rimi ley için 13. lük bile çok iyi. Ancak gerçekten çok kötü şarkılar da vardı.
İngilizlerin rock müzginde belirli akımların öncüleri olmasına ragmen son sıralarda yer alması da düşünülmesi gereken birşey.
Son olarak oy sistemi değiştirilmeli, ha bir de ilk eurovisionu kuran ülkeler direkt girecek diye, yarı finale uygulaması haksızlık.
Müzik kazansın.
-
- yorumsuz -
-
İğrenç yunan şarkısına 1.lik verdiler ve üstüne üstlük bir de bizim çok ünlü karadeniz şarkımızı çalmışlar(her zaman ki gibi),horonda teptiler bir güzel(taklitçi yunanistan).Zaten yunanistan hep bizim artıklarımızla yetinir,şimdi de öyle yaptı.Biz de salak gibi yunanistana 12 puan verdik,onlar ise günahını bile vermedi.Bizim şarkıda güzel değildi ama en azından görsel açıdan çok zengindi ve yunanistandan kat kat güzeldi.Bir de dostluktan bahsediyorlar, ne dostluğu ya onlar bizi arkamızdan vurmak istiyorlar(onlar bizansın torunları ne de olsa).Tabii bir kere istanbul'u kaptırmışlar,yaraları var:))Bence israil,malta ya da sırbistan ve karadağ hakkediyordu,hakkı yendi.Ve yine olduğu gibi politika kazandı!!