-
arkadaslar forumlarda okadar konusuldu cogu yerde tartısıldı bu konser biletlere ucuz denıldı yok mekan kücük denıldı atılıp tutuldu yıne neoldu içerde 500kısı yaa vardı yaa yoktu bu gelenlerınde cogu emınım beles bıletle gelenelrdi...bukadar davetiye dagıtılmasına ragmen bukadar az kısının gelmesi beni sarsırttı dorusu hele hele mekanın kucuk oldugunu savunanlar; ön taraflar bile dolmadı...nese sunu diyebılırım bitek epıca sahneye cıktı okadar kısı gelsede biz calarız dedıler ve caldılar bayada idiiler sahnede performans ama seyirci nerde az kısı geldi öz kısı gelmıstr dedık ama oda yoktu vasatında altındaydı seyırcı ellerını baglayıp sahneye bakmaktan baska bısı yapmadılar sahnede adamlar yapabılceklerının en iisini yaptılar ama kımsede tık yoktu...bu grup herzeman gelmez buraya ve buunun degerini bilmelıydık...
-
epica... simone simons geliyor :S super olucak eminim... yes!!!
-
Dün akşam oradaydım mükemmellerdi. Bu arada Simon resimlerde ve videolardaki görüntülerinden en az 20 kat daha güzel.
Bir sonraki konserlerini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum :)
-
organizasyon eksikliği vardı ama güzeldi.epica için değdi.kimlik istediler mesela.paso olur mu diyoruz herkes farklı cevap veriyor.biraz gergin başladı o yüzden.gruplar çıkmak bilmez.ilk grubu hiç beğenmedik.soul sacrifice çocuk bahçesiyle gazı verdi.catafalque ve epicayı ifade etmek için kelime bulamıyorum zaten.biz epicayı çok severiz zaten=)
-
Dun akşam ben de oradaydım, Catafalque ve Epica muhteşemdi. Konsere bu kadar az kişi gelmesine çok şaşırdım.Umarım tekrar gelirler, seyirci konusuna katılmıyorum, dallama insanlar yoktu ve gelenler nasıl eğleniceğini biliyodu, ellerini bağlayanda görmedim ben.Sadece az kişi gelmişti.
-
Seyirci konunda bende katılmıyorum ellerini kollarını bağlayan hiç görmedim. Varsa bile Patronun oğludur ve bu tür müzik sevmiyordur :P
Az seyirci olmasına rağmen okadar ses geldiyse kimse elini kolunu bağlamış olamaz zaten :D
Catafalque' da gerçekten çok iyiydi.
-
ben en öndeydim coşup kafa salladım ama arkamdakileri bilemem:P:P.Catafalque çok beğendim gerçekten sağlam grupmuş eylülde albümleri çıkıyormuş herkese almalarını tavsiye ederim.Epica harikaydı o ne sahne performansı o ne kafa sallama 360 devir pervane maşallahhhhhhhhhh...Gelmeyenler kafasını duvardan duvara vursun :))))))))))
-
soul sacrifice ın epica gibi götik metal yapan bi grubun altında çıkmasını hazm edemiyorum. biz bu işi çok daha iyi yapıyoruz. moribund oblivion, raven woods, false in truth ,crossfire, black omen, soul sacrifice. bu gruplar yalan gruplar değil ve lanet olası organizatörlere sesleniyorum... artık dandik bi grup gelicekse bizim sağlam gruplarımızın altında çıksınlar. soul sacrifice epicanın altında çıkamaz. bunu kabul etmiyorum.. biikere death metal ile gothic metalin ne alakası var. ya da grup eksikliğindenmi soul çıktı. belkide para. belki değil kesin para. öyle bi ülkede yaşıyoruzki kalitenin alasını yapsa bile sırf ırkları yabancı diye dışardan geliyolar diye onlar daha değerli oluyor. bizim çocuklarımızın müzikleri kafadan 1-0 yenik başlıyor.. buna dur demek bizim elimizde. tük metal gruplarının albümlerini alıp konserlerine gitmessek. ya da böyle bi durumda prostesto etmeyip konsere gidersek bunun sonu gelmez. onlar hollandada rahatlar içinde istediği gibi imkanlarla çalışıp kayıtlarını yaprken bizim çocuklarımız sağ ve solun en uçlarda olduğu ve bıyıklı yoz yobazların küpeye uzun saça laf edenlerin arasında böyle mükemmel işler çıkartıyorlar. bizim çocuklarımız haketmiyor 3. sınıf yabancı grupların altında çıkmayı....
-
benim merak ettiğim: bu iyi grup diye nitelendirilen türk gruplarımızın isimleri neden bizim ana dilimizde değil de ingilizce.sanki bu durumu kabullenmişler de mi ingilizce isimler koymuşlar diye düşündüm bir an.(kastım yok sadece aklıma geldi).yoksa soul sacrifice iyi bir grup biliyorum.
-
saçmala sevgili arkadaşım. dil ile ne ilgisi var bu söylediklerimin. ingilizce dünya dili. ona bakarsan epicanında şarkıları ingilizce kendileri hollandalı oldukları halde.. alakasız bişe yazmışın...yazmış olmak için yazmayalım artık...