-
ketçaplı şarkı mı grup mu vardı ya hani esere hübele hebele diye şarkı söyliyenler..onları türk zannediyordum sahnede görünce inanılmaz dumur oldum..hele şarkıyı duyunca tamamen mavi ekran verdim..
gökhanla hakan geldi ''baran ya sende gel bize iki bass solosu at ortam şenlensin lütfen'' falan dediler ama ben sucuk olayında önde yer kapmak istediğim için kabul etmedim..
bi de o kadar sucuk noldu yav en son dağ gibi yığılmıştı sucuklar aklım hala onlarda :)
-
alsaydık o zaman yanımıza kalan sucukları da serviste gidemeseydik kokudan okula kadar...
Belki köpeğe vermişlerdir sucukları. Yazık yalanıp duruyodu kenarda.
-
Kaset olayı hakkında pek bi bilgim yok ama sanırım bizde yer alcakmışız . kasdav kasetinde dead skin mask ehehe gusel olur..
-
Arkadaslar albümde biz de variz bildigim kadariyla!Çok sevindirik olduk valla grupça! :)
-
açıçası bn elemelrde daha çok eğlendim yani doğruya doğru ama gzldi. ÖZELLİKLE KÜLTÜR KOLEJİ olmasaydı bilmiyrm yani AYDAN sende süperdin (renkli etekli kız;))
-
sanırım o etekliler bis oluyoruz;)
-
???
-
maltanın kızları "bu kızlar tek tip hepsi etek gıymıs "demıslerde sanırım bahsettıklerı kızlar biziz
kultur kızları olarak=)
-
Yanlış anlaşılmasın yani Naz sana lafım yok ya da kızlara. Öyle konuşuyolardı benim de dikkatimi çekti onlar öyle deyince. Keşke ben de etek giyseydim diye düşündüm. :)))
-
annadım canm
seneye artık ;)