Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Stars Of Tomorrow Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - İstanbul

• dark trone • 13 Nisan 2005 00:00 • #602890
    arkadaşlar yarışmanın herkes için eğlenceli geçmesini diliyorum... inşallah kötü bir olay gerçekleşmez ve ülkemizi en iyi şekilde desteklenir... Dede Korkut' a başarılar eminim ki başarılı olurlar. Sonuna kadar arkanızdayız.:)) bu arada Aydın' a çok geçmiş olsun. End production da gördüm baya iyiydi bir kaç yara dışında. Umuyorum ki yarışma günü kendini iyi hisseder ve ülkemizi en iyi şekilde destekler...

Ahmet Buhan Lisesi bateristi, Can.
  • blackstonee • 13 Nisan 2005 00:00 • #602891
    arkadaşlar geçen sefer kuliste herkes çok soğuktu kimse kimseyle konuşmuyo du.Umarım yine öyle olmaz çok sıksıcı oluyoo.Hem artık rekabet ortamı yok yani dostça sohbet edebiliriz.

ne dersiniz hoş olmaz mı?:))
  • blackstonee • 13 Nisan 2005 00:00 • #602892
    ha bu arada dede korkut'taki arkadaşlara en içten başarı dileklerimi iletirim ben inanıyorum ki ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklardır.ve yine inanıyorum ki bunu da başaracaklardır;)
  • dEaThAnGeL_89 • 14 Nisan 2005 00:00 • #602893
    öncelikle anlayışın için sagol blackstonee ha unutmadan bişi daha solicem bizim o.karı dün end p.a fax göndrp dansçlrmz ve müzik grubumz stars of tomorrow a konuk olarak katılmak istememektedirler demiş ha tamam bizi göndermez ayrı ama bizim adımıza konuşmak ne demek...
    offfffffff ya biz bunu bugun öğrendik ve araya birilerini sokmaya kalktık ama başarısız olduk...
    acaba türkan hanıma solesek bişi yapar mı bilmyrm k o da saçma olcak ama denemekte fayda var die düşünüyorum tabi yarın cuma olduğunu ve bizim 26marttan beri hiç prova yapamadığımızı hesaba katarsak galiba en iyisi artık vazgeçmek
    kuliste olmak varken
    yarışmaya gelmek varken
    o sahneye çıkmak varken
    bu da nerden çıktı...
    kadın vekil zaten bakalım inş göndrrlr seneye...
    ole yani arkadaşlar
    müdürlerinizin ve öğretmenlerinizin ve hatta sizi destekleyen arkadaşlarınıza hiçbir zaman sırtınızı dönmeyin ve kıymetlerini bilin....:-(
    SSALD ı..L
  • kittiekfl • 14 Nisan 2005 00:00 • #602894
    ben kültür kolejinin 2006daki gitaristiyim :))))
    16sında ne kadar da kalabalık gidicez annatamam yani 10 kişi...
    okulumu bu katılımcı ruhundan dolayı buradan kutlamak istiyorum
    ama neler kaçırcaklarını bilmiyolar.
    tabi en büyük kayıpları "rimi rimi ley" olcak
  • Lost_Soul • 14 Nisan 2005 00:00 • #602895
    kittiekfl sizin okul gene iyi :) biz hiç bilet satamadık yaa.. davetiyeleri bile almadı kimse.. ne biçim okuldur anlamadım :) neyse ya gelenler yeter :)

Ahmet Buhan Lisesi Gitaristi Feridun
  • blackstonee • 14 Nisan 2005 00:00 • #602896
    tabi abi millet eurovisionu duyunca gelmekten vazgeçti...(normal karşılıyorum çünkü ben olsam bende gitmezdimm:)))
  • kittiekfl • 14 Nisan 2005 00:00 • #602897
    ya o değil de millet bir birine hava atıtyo bizim okul manyaktı, şöyle ödül aldık, şöyle söylediler diye...
    Ama bi kişi de gelip okuluna destek olmuyo. Gerçi zaten eğlenmek için gidiyoruz artık destek olmak ya da olmamak çok önemli değil de yine de insan kalabalık gelmeyi istiyo...
    Bu arada rimi rimi ley le de ilk defa milletler arası rezil olucaz gibi geliyo da neyse...
  • Elerki • 15 Nisan 2005 00:00 • #602898
    hehe! igrenç bi prova geçirdikk!ama olsun adi üstünde prova..yarin finaldekinden de güzel çalip söyleyecegimize eminim! bütün okullarin provalarini izledim neredeyse ve çogu okul ses düzeninden yakindi..ama bunlarin yarin tekrarlanacagini sanmiyorum.bugün iyice anlasildi ki buradaki konuk gruplarin hepsi muhtesemler! HEPINIZI TEBRIK ETMEKTEN BASKA BIRSEY YAPILAMAZ SANIRIM!HELAL OLSUN!Yarin herkes eglenecek ve ileride akilda kalacak muhtesem bir ani olacak!Yarin görüsmek üzere!''Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti''
  • TuAnNa • 15 Nisan 2005 00:00 • #602899
    arkadaslar yarınkı yarısmada bızı ıyı temsıl edın ıyı haberlerınızı beklıyoruz MILLET BENIM YERIMEDE EGLENIN