-
Mehmet Rauf Lisesi Davulcusu Ömerden Selamlar
Evet arkadaşlar Dede korkutu burdan kutlarım o kadar ZORLU ekiplerin arasında 1. oldu helal vallahi ama yanlış anlamasınlar çok ufak bir enstantene...
Bu şarkı sizen verilen bu sürede çok daha iyi hale getirilebilirdi..
Gerçekten tebrik ederim...
2.Olarakta yarışmadaki konuk okulları tebrik ediyorum herkez başarılı ve yarışma sitresi olmadan çıktı babalar gibi çaldı herkez..
3.Şuan çok sevinçliyim serhat abi,Hankan ve Gökan dan Özel tebrikler aldım beni çok beğenmişler Sevnç çığlıkları içersindeyim...
-
sırbistan harikaydı millet yaaaaa.... ne olursa olsun birinciliği hakettiler.....ama alamadılar....alper ve barlas bu adamlar için denebilcek bişiy zaten yok asıl müzisyenler bunlar.....okadar okulun arasından nasıda belli ettiler kendilerini......
organizasyon çok iyi niyetliydi ama konuk okullardan kimse gelmemiş desteklemeye.....yazık yaniiiii......
who cares shuppie....??????dünyada 5 ülke varsa dünya birincisi dede korkutu kutlarım en içten dileklerimleee.........................
-
arkadaşlar Dede Korkut Lisesi ni tebrik ederim ama bence Sırbistan haketmiştii.bu arada şu bahsi geçen kokteyl de çok müthişmiş dogrusu(sucuk ekmek +lokum)insan daha ne isterki dimi? 5 ülkeyle dünya çapında yarışma organizasyonuda çok ilginç olmuş açıkçası:)))
-
selam ben kultur ün gitaristi Alper.
Ben gayet eylendim guzel bi gündü. once konuk olarak cıktık sarkımızı caldık sonrada barlas kardeşmle ckıp athenanın arkasında atıştık gzeldi baya..
ödüllere gelirsek afferim dede korkuta ama bence sırbistan daha cok haketti o ödülü. benim dşüncem boyle valla.
-
Arkadaslar ülkemizde çok fazla uluslarasi lise yarismasi var zaten dilediginize katilip birinci olmayi deneyebilirsiniz!YA LÜTFEN! Arkadaslar buna benzer bir organizasyon ILK kez deneniyor ülkemizde.Herkes isterdi daha çok ülkenin katilimini ama elden ne gelir?5 okul vardi ve bence içlerinde en iyi iki okular Türkiye ve Sirbistan Karadag idi..Dede Korkut'un performansi bence oldukça iyiydi kim ne derse desin!Aydin helal abi böyle bir enerji hiçbir okulun solistinde yoktu!Tebrik ederim!Orkestra bakimindan da oldukça iyiydiniz!Ve son olarak sunu söyleme istiyorum!Bugün bizim konuk okullari izleyen 4 yabanci okul harbiden tirsmistir yani performanslari görünce!!!!! ;) Bence HEPIMIZ muhtesemdik!Bugün gerçekten bizim günümüzdü!Baran ve Alper'i de tebrik etmek istiyorum ayrica!Her kisinin harci degil athenayla birlikte çalmak!Helal olsun!BARAN! ABI FAN KLÜBÜNÜ KURACAM VAR YA! :))) Herkese gelecekte basarilar! Albüm kayitlarinda görüsürüzz!!! ''Göztepe Ihsan Kursunoglu Lisesi Solisti''
-
Güzel bi gündü ama süperdi diyemicem. Final gecesi çok daha güzeldi bence. Katılımcı insan sayısı o kadar azdı ki yani athena boş salona söyledi de denebilir.
Ayrıca sanki bana athena konseri çok kısa geldi. Daha uzun olmalıydı. Bi de Alper çalarken gitarının sesini hiç açmadılar duyamadık ne yazık ki o muhteşem gitarı...
Ayrıca kokteyl kokteyl dedikleri sucuk partisiymiş... Yani eve ağzımız koka koka geldik.
Öyle ya da böyle geçti gitti işte ama benim içimde kalan bişi var. Hani rimi rimi ley de çalıcaktı...
-
Harbi! Nerde rimi rimi ley??? kuliste beklioduk onlari ama gelmediler korktular galiba liseli gençliktenn :))))))
-
evet athenayla calarken ben fazla kanal olmadıı için sesim head lere verilemedi sadece anfinin sesiyle calmak zorunda kaldım o yuzden boyle bi şey oldu yani sesin cok az geliyodu.. Ama eylendim ya yeter o.
-
dedekorkut u şişirenler patlamasın die havasını sabitledi :p
kolpa bi yarışma, kolpa bi katılımla, kolpa bi şekilde bitti..
nerde kokteyl ? sucuk mu kokteyl ?
+ sırbistan o ödülü alamadı ya.... ne diyim ben...
jüriyi jüri sanmakla bu sefer hata yaptım bu akşam..
rutin END production :....
by
-
''rimi rimi rey''cileri dede korkutTU.